Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κανονικά ήμουν οργανικός στην 596 και σήμερα με είπαν πως μετά τα σπεν έχω μετάθεση για 71αμ στη Σάντα ως ταχυδρόμος. Ξέρει κάνεις πως θα είναι τα πράγματα εκεί? 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,μου βγήκε η μετάθεση για το τάγμα γες.Γνωριζει κανείς τι παίζει εκεί με υπηρεσίες και πόσες ώρες χρειάζεται και μέρες την βδομάδα ;

Δημοσ.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Το Τ/ΓΕΣ δεν είναι κουβάς όπου όλοι κάνουν το ίδιο. Ανάλογα με το που θα σε ρίξουν αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα σου. Αυτά εφόσον δεν είσαι ΟΑΣ που τότε είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 1:33 ΜΜ, Rimezero είπε

Επίσης λέγεται ότι απο Γ ΕΣΣΟ θα γίνει παραμεθόριο 12 μηνο κ θεσσαλονίκη 14 μηνο. Ενημερωτικά.

αυτο το ακουω απο το 2009 που πηγα

Δημοσ.

Είμαι στις ειδικές δυνάμεις ως κληρωτως και σκέφτομαι να φύγω δηλαδή να κοπώ γνωρίζεται την διαδικασία ώστε να κοπώ και αν γνωρίζεται που θα με στείλουν μετά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nicktaskos είπε

Είμαι στις ειδικές δυνάμεις ως κληρωτως και σκέφτομαι να φύγω δηλαδή να κοπώ γνωρίζεται την διαδικασία ώστε να κοπώ και αν γνωρίζεται που θα με στείλουν μετά ;

Ζητάς εξέταση από ψυχίατρο , σε στέλνει σε στρατιωτικό νοσοκομείο , σε κρίνει ακατάλληλο για ΕΔ, σε περίπου 15-20 μέρες φεύγεις Για Έβρο ή νησί. Όλα αυτά εφόσον έχεις περάσει ΠΕΝ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Εσύ δεν ήσουν που ρωτούσες συνέχεια για τις ειδικές δυνάμεις; Τι ήττα έφαγες εκεί και θες να κοπείς;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Aerosol στις κάλτσες σου ,αν το αντεχεις. Μετα πεζικο

Δημοσ.

Ορκιστηκα και πηρα μεταθεση για Τ/ΓΕΣ. Οταν παρουσιαστω να φοραω πολιτικα; μαζι μου μονο λουκανικο ή βαλιτσα; θα κοιμαμαι εκει; δεν εχω ιδεα και το χαρτι και δινει καμια αλλη πληροφορια

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

ΟΑΣ; 

Καλύτερα να παρουσιαστείς με στρατιωτικά. Πράγματα προφανώς να πάρεις μαζί σου. 

Ναι ΟΑΣ αλλα ελεγαν οτι ουτε διανυχτερευση θα κανουν οι ΟΑΣ οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα να παρω βαλιτσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά απο ΟΑΣ, ελα σε π.μ. για περισσότερα. Και για την ερώτηση σου, δεν είπαμε να πάρεις βαλίτσες αλλά ενα σάκο πάρε. Στην πύλη δε ξέρουν οτι θα βγεις απο την πρώτη μέρα και δε μπορεις να τους πείσεις για το αντίθετο. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...