Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το 2010 είχα το 28-1 με διπλές τριπλές υπηρεσίες. Είμαστε 6 άτομα στο τάγμα συν ΕΠΟΠ. Είχανε φύγει τα βύσματα. Αφού μου είπαν μια στιγμή δεν έχεις υπηρεσία ξεκουράσου και απάντησα "τι εννοείς;" Τι θα κάνω εγώ;

Να ξεκουραστείς.

Το πρωϊ από συνήθεια πήρα το όπλο μου και πήγα πρωινή αναφορά φρουράς μέχρι που το κατάλαβα και έτρεξα πίσω...

Βέβαια έπαιζαν υπηρεσιακά χαρτιά κάθε μέρα για 2-3 ώρες.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Βέβαια έπαιζαν υπηρεσιακά χαρτιά κάθε μέρα για 2-3 ώρες.

Με διαφορά ότι χειρότερο, μου είχε τύχει και εμένα όσο καιρό ήμουν Αθήνα και βαράγαμε κάτι 10-1

Να βγαίνεις, να πηγαίνεις σπίτι σου ίσα για να πάρεις μερικές αλλαξιές άντε και αν φας ένα σωστό φαγητό και μετά πίσω... Να την βράσω την "Μετάθεση" σπίτι μου αν είναι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Με διαφορά ότι χειρότερο, μου είχε τύχει και εμένα όσο καιρό ήμουν Αθήνα και βαράγαμε κάτι 10-1

Να βγαίνεις, να πηγαίνεις σπίτι σου ίσα για να πάρεις μερικές αλλαξιές άντε και αν φας ένα σωστό φαγητό και μετά πίσω... Να την βράσω την "Μετάθεση" σπίτι μου αν είναι έτσι...

Ναι αλλά από την άλλη εγώ πήγαινα σε μια καφετέρια να "κοιμηθώ" στην καρέκλα για 2-3 ώρες, γιατί άμα εμένα μέσα με εχωναν σε αποθήκες, μαγειρια και καθαριότητες. Δεν με άφηναν τουλάχιστον 3 ώρες να κοιμηθώ...

Μπρος γκρεμός ήταν και πίσω ρέμα.

Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 6:19 ΜΜ, Arbri Bitri είπε

Κααυ αγ Ανδρέα ξέρει κάνει τι παίζει τώρα ; 

αν ειναι να πας τωρα δεν ειναι καλη περιοδος. Απο τη μια δε θα εισαι μονος σου (καμμια 10αρια να πανε) αλλα απο την αλλη σιγα σιγα πλησιαζουμε Ιουνη με οτι σημαινει αυτο απο φορτο (καθαριοτητες, εργασιες και το χειροτερο πυλες προς φυλαξη. Απο την αλλη ποιος χαλιεται να κοιταζει παραλιες αντι να ειναι σε κανενα φυλακιο τερμα θεου;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 
Β ΕΣΣΟ 2022.  Την ημερα της ορκωμοσιας ενημερωθηκαν καποιοι για την μεταθεση τους μετα την ολοκληρωση των ΣΠΕΝ. Οσοι δεν εχουμε ενημερωθεί να μην ελπιζουμε ή μηπως βγεί δευτερη φουρνια με την ολοκληρωση των ΣΠΕΝ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Elantee είπε

Μέχρι κ την μέρα που τελειώνει το σπεν μπορεί να βγει "βυσματικη" μετάθεση

Σε ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 10:36 ΠΜ, Zanetis είπε

Σε ευχαριστω

Και ειχες απολυτο δικαιο -τελευταια μερα ΣΠΕΝ ηρθε νεα φουρνια μεταθεσεων !!!

Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε

Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. 

Παιδιά καλησπέρα...μια ερώτηση κάνω κλασσική θητεία πεζικού και έχω μια εωρτηση...σε περίπτωση που κλαπουν εξαρτηση και κράνος τι γίνεται στο τέλος που τα ξεχρεώνεις; Σε βάζουν να τα πληρώσεις λογικά; Να σημειωθεί ότι η εξαρτηση δεν είναι καμιά καινούργια, είναι παλιά και ξεφτισμενη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Pao131 είπε

Παιδιά καλησπέρα...μια ερώτηση κάνω κλασσική θητεία πεζικού και έχω μια εωρτηση...σε περίπτωση που κλαπουν εξαρτηση και κράνος τι γίνεται στο τέλος που τα ξεχρεώνεις; Σε βάζουν να τα πληρώσεις λογικά; Να σημειωθεί ότι η εξαρτηση δεν είναι καμιά καινούργια, είναι παλιά και ξεφτισμενη.

Καλυτερα να ενημερωσεις αμεσως οτι τα εχασες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω μόρια από ΔΕΑ, 16.7 απολυτήριο Λυκείου (αν μετράει) κ δίπλωμα αυτοκινήτου/μηχανής (αν δίνουν τίποτα κ αυτά). Σκεφτόμουν να δοκιμάσω για ΕΠΟΠ ΑΣ κ ΕΠΟΠ ΠΑ. Λέτε να υπάρχει καμία ελπίδα κ με αυτά τα λίγα μόρια (640 υπολόγισα)?

Σαν τραυματιοφορεας που μπορώ να πάω?

Επεξ/σία από Elantee
Δημοσ.

Καλησπερα,σημερα ηταν να μπω στην μοναδα που πηρα μεταθεση.Ενιωσα αδιαθεσια ομως και εκανα ενα τεστ pcr στο 401.το τεστ αυτο βγηκε θετικο,τωρα τι κανω;5 μερες καραντινα και μπαινω Μεγαλο Σαββατο;Η χρειαζεται να επαναλαβω το τεστ;Επισης αυτες τις μερες τις υπηρετω στο τελος της θητειας η θεωρουνται αναρρωτικη;Και τελευταιο,υπαρχει περιπτωση,να με βαλουν ως 1ο γκρουπ πασχα και να χασω ουσοαστικα ολες τις μερες διακοπων;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε

Καλησπερα,σημερα ηταν να μπω στην μοναδα που πηρα μεταθεση.Ενιωσα αδιαθεσια ομως και εκανα ενα τεστ pcr στο 401.το τεστ αυτο βγηκε θετικο,τωρα τι κανω;5 μερες καραντινα και μπαινω Μεγαλο Σαββατο;Η χρειαζεται να επαναλαβω το τεστ;Επισης αυτες τις μερες τις υπηρετω στο τελος της θητειας η θεωρουνται αναρρωτικη;Και τελευταιο,υπαρχει περιπτωση,να με βαλουν ως 1ο γκρουπ πασχα και να χασω ουσοαστικα ολες τις μερες διακοπων;

Καλυτερα αυριο να παρεις τη μοναδα σου τηλεφωνο και να τους κανεις αυτες τις ερωτησεις, θα σου δωσουν κατατοπιστικες απαντησεις. Οι μερες αυτες παιζει να γραφτουν σα δικη σου αδεια, ολα να τα περιμενεις, οπως και το να σε χωσουν 1ο γκρουπ και να παρουσιαστεις μετα τη ληξη της αδειας (δεν ειναι τοσο παραλογο αυτο). Αλλα καλυτερα παρε τηλ. τη μοναδα σου

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

είναι να μπω με την Γ ΕΣΣΟ και δεν έχει βγει ακόμα το σημείωμα κατάταξης, είναι φυσιολογικό;

Γενικά πότε βγαίνει περίπου;

Ευχαριστώ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...