Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Alexisv είπε Επίσης κάνω copy paste την ονομασία του στρατόπεδου (572ο μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου) στο Google για να δω που βρίσκεται ακριβώς αλλά μου βγάζει 3 διαφορετικά σημεία. Αν είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το βρω ακριβώς είτε με διεύθυνση είτε τι να αναζητησω ή οποιος άλλος γνωρίζει. Ειναι το στρατοπεδο πανω αριστερα απο τον προβατωνα οπως το βλεπεις στο gmaps που χωριζετε σε 2. Εμας μας πηραν απο το τρενο με λεωφορειο και μας πηγαν στο στρατοπεδο.
pasxaliskar Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τσεπη το ειχα και λιγο πριν τον ελεγχο μου ζητησε ενας υπαξιωματικος να του δωσω τον αριθμο μου και να γραψω και τον δικο του. Οποτε αναγκαστηκα και το εβγαλα. Δεν ειπε τιποτα που ηταν smartphone κτλπ. με τετοιους ελεγχους και τοσο δημοσιοι υπαλ. πουειναι μεχρι λαπτοπ περνας χιαστη σε τσαντα
Alexisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειναι το στρατοπεδο πανω αριστερα απο τον προβατωνα οπως το βλεπεις στο gmaps που χωριζετε σε 2. Εμας μας πηραν απο το τρενο με λεωφορειο και μας πηγαν στο στρατοπεδο. Η περιοχή που βρίσκεται το 572ο Μηχανοκίνητο Ταγμα πεζικού θυμασαι πως λέγεται?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Alexisv είπε Η περιοχή που βρίσκεται το 572ο Μηχανοκίνητο Ταγμα πεζικού θυμασαι πως λέγεται? Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι The irony 😎
TehJimmyys Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιος που να είναι/ήταν Πεζικό Μεσολόγγι πρόσφατα να μου πει πως είναι τα πράγματα και υπηρεσίες/εξόδοι ? Βρίσκομαι τωρινά στο Πέραμα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από TehJimmyys
Alexisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι Το βρήκα αυτό το σημειο το οποίο χωρίζεται στα 2 μέρη πάνω αριστερά από τον Προβατωνα αλλά ένας άλλος μου είπε πως το 572ο Μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου βρίσκεται στο χωριό Καβησος το οποίο βρίσκεται πολυ πιο κάτω από το σημείο που ανέφερες . Τι ισχύει σχετικά με αυτό ??οποίος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας ενημερώσει γιατί είμαστε αρκετοί οι οποίοι παρουσιαζομαστε σε αυτό το δυσευρετο στρατόπεδο
Gingerbread Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να πάρεις αναβολή ως "επιστήμονας που διαπρέπει σε επιστημονικές έρευνες" αν εχειις διδακτορικό και είσαι σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα δηλωμένος ως ερευνητής;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, Alexisv είπε Το βρήκα αυτό το σημειο το οποίο χωρίζεται στα 2 μέρη πάνω αριστερά από τον Προβατωνα αλλά ένας άλλος μου είπε πως το 572ο Μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου βρίσκεται στο χωριό Καβησος το οποίο βρίσκεται πολυ πιο κάτω από το σημείο που ανέφερες . Τι ισχύει σχετικά με αυτό ??οποίος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας ενημερώσει γιατί είμαστε αρκετοί οι οποίοι παρουσιαζομαστε σε αυτό το δυσευρετο στρατόπεδο Ισως εχεις δικιο.Προσπαθω να θυμηθω και εγω γιατι εφτασα στο 572 στις 6 το απογευμα σχεδον βραδυ και κατσαμε μεχρι το επομενο μεσημερι. Περνα απο την στρατολογια την Τριτη και ρωτα. Δοκιμασε και κανα τηλ αλλα δεν φανταζομαι να το σηκωσει κανεις ευκολα.
nikoskech9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 4:47 ΜΜ, Alexisv είπε Επίσης κάνω copy paste την ονομασία του στρατόπεδου (572ο μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου) στο Google για να δω που βρίσκεται ακριβώς αλλά μου βγάζει 3 διαφορετικά σημεία. Αν είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το βρω ακριβώς είτε με διεύθυνση είτε τι να αναζητησω ή οποιος άλλος γνωρίζει. Καταρχάς στο σημείωμα κατάταξης σε εμένα τουλάχιστον δεν έγραφε μόνο αυτά που γκουγκλαρεις. Έγραφε και ονοματεπώνυμο βογιατζης Νικόλαος καθώς και Κάβησος. Οποτε αν δεις στο χαρτί η καβησος είναι δίπλα στις φέρες που είναι ένα χωριό που περνάς στανταρ.αφού φτάσεις εκεί ψάχνεις την έξοδο για καβησο και είναι περίπου 2-3 χιλιόμετρα από τις φέρες.είναι ανάμεσα στην καβησο και φέρες το στρατόπεδο. Προσωπικα δεν βρήκα δυσκολία στο να το βρω πάντως.
EL_Greco21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Παίδες καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στα Γρεβενά και υπάρχει ένα θέμα με την μετακίνηση μου. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα ούτε να με πάει κάποιος για να παρουσιαστώ ούτε και να πάρω δικό μου μέσο, λόγω κακής και στριμωγμενης οικονομικής κατάστασης. ΚΤΕΛ έχει μια φορά την ημέρα και ξεκινάει από την αθηνα (τόπος κατοικίας μου) στις 10 το πρωί. Το χαρτί κατάταξης όμως γράφει ότι από τις 8 έως τις 12 πρέπει να έχω παρουσιαστεί. Επίσης πήρα τηλέφωνο στο στρατόπεδο και με σύνδεσαν με κάποιον υπεύθυνο (δεν γνωρίζω πληροφορίες) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ώρα έρθεις. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη για αυτήν την συνομιλία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από το ρουφ ώστε να έχω μια απόλυτα σίγουρη απάντηση χωρίς να έχω μπλεξίματα?
georgkar94 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, EL_Greco21 είπε Παίδες καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στα Γρεβενά και υπάρχει ένα θέμα με την μετακίνηση μου. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα ούτε να με πάει κάποιος για να παρουσιαστώ ούτε και να πάρω δικό μου μέσο, λόγω κακής και στριμωγμενης οικονομικής κατάστασης. ΚΤΕΛ έχει μια φορά την ημέρα και ξεκινάει από την αθηνα (τόπος κατοικίας μου) στις 10 το πρωί. Το χαρτί κατάταξης όμως γράφει ότι από τις 8 έως τις 12 πρέπει να έχω παρουσιαστεί. Επίσης πήρα τηλέφωνο στο στρατόπεδο και με σύνδεσαν με κάποιον υπεύθυνο (δεν γνωρίζω πληροφορίες) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ώρα έρθεις. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη για αυτήν την συνομιλία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από το ρουφ ώστε να έχω μια απόλυτα σίγουρη απάντηση χωρίς να έχω μπλεξίματα? Ότι ώρα φτάσεις μπαίνεις.. Δεν σου λένε κάτι.. Επίσης αφου στο είπαν και από το στρατόπεδο ρε φίλε τι άλλο θες;🤣
EL_Greco21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, georgkar94 είπε Ότι ώρα φτάσεις μπαίνεις.. Δεν σου λένε κάτι.. Επίσης αφου στο είπαν και από το στρατόπεδο ρε φίλε τι άλλο θες;🤣 Δεν ξέρω αν είναι καλό να εμπιστευτείς τον στρατό χωρίς χειροπιαστή απόδειξη, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα.
yanis13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, EL_Greco21 είπε Δεν ξέρω αν είναι καλό να εμπιστευτείς τον στρατό χωρίς χειροπιαστή απόδειξη, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα. Δεν ειναι απατεωνες οι ανθρωποι του γραφειου που μιλησες Δε θα εχεις θεμα, οπως σου ειπαν.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Κάποτε όσο πιο νωρίς έμπαινες , έβρισκες ρούχα στο νούμερο σου , μέχρι να πάρουν όλοι για την πρώτη βραδινή αναφορά είχες και χρόνο να προσαρμοστείς να φτιάξεις τα πράγματα σου κτλπ, θυμάμαι έμπαιναν άτομα και αργά το απόγευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις