Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Κάποτε όσο πιο νωρίς έμπαινες , έβρισκες ρούχα στο νούμερο σου , μέχρι να πάρουν όλοι για την πρώτη βραδινή αναφορά είχες και χρόνο να προσαρμοστείς να φτιάξεις τα πράγματα σου κτλπ, θυμάμαι έμπαιναν άτομα και αργά το απόγευμα.

Ναι εννοειται ειναι οτι καλυτερο να μπεις νωρις, αλλα ο φιλος δε μπορει, οποτε αναγκαστικα θα μπει πιο αργα

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε μάγκες. Απλά ήθελα να σιγουρεψω ότι αυτό που γράφει στο χαρτί για πρόστιματα και μπλεξίματα αν δεν παρουσιαστείς στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο δεν θα ισχύσει 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EL_Greco21 είπε

Ευχαριστώ ρε μάγκες. Απλά ήθελα να σιγουρεψω ότι αυτό που γράφει στο χαρτί για πρόστιματα και μπλεξίματα αν δεν παρουσιαστείς στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο δεν θα ισχύσει 

Δε θα εχεις θεμα. Την ημερα της παρουσιασης παρε παλι τηλεφωνο να τους ενημερωσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε

Παίδες καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στα Γρεβενά και υπάρχει ένα θέμα με την μετακίνηση μου. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα ούτε να με πάει κάποιος για να παρουσιαστώ ούτε και να πάρω δικό μου μέσο, λόγω κακής και στριμωγμενης οικονομικής κατάστασης. ΚΤΕΛ έχει μια φορά την ημέρα και ξεκινάει από την αθηνα (τόπος κατοικίας μου) στις 10 το πρωί. Το χαρτί κατάταξης όμως γράφει ότι από τις 8 έως τις 12 πρέπει να έχω παρουσιαστεί. 

Επίσης πήρα τηλέφωνο στο στρατόπεδο και με σύνδεσαν με κάποιον υπεύθυνο (δεν γνωρίζω πληροφορίες) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ώρα έρθεις. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη για αυτήν την συνομιλία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από το ρουφ ώστε να έχω μια απόλυτα σίγουρη απάντηση χωρίς να έχω μπλεξίματα? 

Γενικά για να το ξέρεις αλλά θα το καταλάβεις και στη διάρκεια της θητεία σου, όταν ενημερώνεις κάποιον πιο πάνω από σένα για οτιδήποτε είσαι καλυμμένος, πολύ απλά γιατί ενημέρωσες σου είπαν οκευ άρα έχει φύγει και η ευθύνη από πάνω σου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα , λοιπον πριν 3 χρονια ειχα παρουσιαστει Τριπολη 124

ΠΤΜ αεροποριας 
στον ελεγχο μας ειπαν για smartphones να παραδωθουν στην ασφαλεια ,πηρα αναβολη ομως και τωρα παρουσιαζομαι στο ΓΝΑ , μου ειπε ενα ατομο απο αεροπορια οτι καλυτερο ειναι αν ειναι σχετικα ακριβο κινητο να το παραδωσω ο ιδιος στην ασφαλεια λογικα με δικο μου κλειδι διοτι ειναι πιο ευκολο να μου το κλεψουν στον θαλαμο , δε ξερω τι γινεται στον ελεγχο πεζικου αλλα απ΄οσο θυμαμαι αεροπορια ειναι πιο γαμησετα , θυμαμαι οταν ειχα μπει η ασφαλεια εψαχνε τα παντα λες και ειχα τιποτα ναρκος μεσα στη βαλιτσα ακομα και τις καλτσες βγαλανε και ψαχνανε .. εχει μπει κανενας αεροπορια για να δωσει φως το τουνελ ; μπαινω  16/05/22 καλη θητεια ευχομαι σε ολους οσους μπαινουν 

Επεξ/σία από Don_Kakalos
Δημοσ.

πήρα μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μου έδωσαν 2 μήνες, το θέμα είναι ότι ο "κοινωνικός λόγος" δεν έχει λυθεί και ίσως χρειαστώ ακόμη 2 μήνες, ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό να επεκταθεί;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, EVAGELOSKAFI είπε

πήρα μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μου έδωσαν 2 μήνες, το θέμα είναι ότι ο "κοινωνικός λόγος" δεν έχει λυθεί και ίσως χρειαστώ ακόμη 2 μήνες, ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό να επεκταθεί;

Όχι η αναβολή για κοινωνικούς λόγους δίνεται μόνο μια φορά , ψάξε να πάρεις για ψυχολογικούς.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nikoskech9 είπε

γνωμη για ΚΑΑΥ αλεξανδρουπολης;

Τα ΚΑΑΥ το καλοκαίρι που είναι περίοδος διακοπών συνήθως έχουν πήξιμο με αγγαρείες.  Προσωπικά δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο, αλλά είχα φιλαράκι στα ΚΑΑΥ στον Άγιο Ανδρέα καλοκαίρι και έτρωγε μανικάκι.

Δημοσ.

Ακριβώς οτι λέει ο προλαλήσαντας. Μακριά απο ΚΑΑΥ το καλοκαίρι (και τους μπρος-πίσω μήνες) εκτός αν είστε υπερβυσματίες και πάρετε πόστο φάντασμα. 

Βέβαια υπάρχει περίπτωση να σας στείλουν απόσπαση σε ΚΑΑΥ χωρίς να το ζητήσετε (συνήθως έτσι γίνεται) που τότε απλά υπομονη...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Μέσω mail θα μου έρθει μήνυμα για το πότε πρέπει να παρουσιαστώ; Κι αν ναι, πόσο καιρό έρχεται το μήνυμα πριν την ΕΣΣΟ;

Δημοσ.

Αυτό θέλω να δω κι εγώ. Σε ποια ΕΣΣΟ είμαι.

Εφ' όσον διέκοψα την αναβολή Μ. Τρίτη 19/4 κανονικά είμαι στη Δ' ΕΣΣΟ Ιουλίου.

Απλώς θέλω να δω πώς θα το επιβεβαιώσω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, anestis97 είπε

Καλησπέρα. 

Μέσω mail θα μου έρθει μήνυμα για το πότε πρέπει να παρουσιαστώ; Κι αν ναι, πόσο καιρό έρχεται το μήνυμα πριν την ΕΣΣΟ;

Αφού κόψεις αναβολή , μετά από 2 εβδομάδες θα σου έρθει μήνυμα να μπεις να δηλώσεις τα στοιχεία και σε ποιο κέντρο θες   ( δε το λαμβάνουν το όψιν).

Θα σε ειδοποιήσουν 3-4 εβδομάδες πριν με 2 μηνύματα και θα μπεις να δεις το σημείωμα κατάταξης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...