Kargamam Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Dimio7 είπε Καλησπερα παιδια, μπαινω πολεμικό ναυτικο αυτην την βδομαδα. Παρουσιάζομαι Κανελοπουλο, γνωριζει κανεις αν μετα θα μας στειλουν Πόρο ; επισης κινητο smartphone λεω να παρω. Να το κρύψω στην τσαντα μου ή να το εχω στην τσέπη μου. Γενικα ψαχνουν ή εξαρταται που θα πεσω; Καλησπερα φιλαρακι, δευτερα μπαινεις ε? Γιατι και γω δευτερα παρουσιαζομαι εκει Κανελοπουλο...ακου..εγω παντως θα παρω ενα κανονικο κινητο με κουμπια, θα μας πανε Πορο για την εκπαιδευση, οταν τελειωσουμε ορκιζομαστε και εκει μπορεις να παρεις οτι θες, τουλαχιστον ετσι μπυ εχουν πει, οποτε θα μου το φερουν οι δικοι μου..
ag97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε Καλησπέρα γνωρίζει κανείς κανείς ισχύει η άδεια του εμβολίου οι πέντε μερες;; για το 2022 αναλογως την υπηρεσια..σε καποιες στις τρωνε
yanis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω λίγο. όταν θα παρουσιαστώ που λέει ότι πρέπει να έχω ΑΦΜ κλπ μαζί μου. Εννοει δλδ ότι απλά πρέπει να το έχω γράψει σε ένα χαρτί με στυλό να το θυμάμαι και γενικά απλά να το ξέρω; Η θα πρέπει να το έχω σε κάποιο επίσημο χαρτί κλπ από ΚΕΠ φάση και έτσι. Αν με νοείται? Απλα να το ξερεις
Stogianz Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GiapameligoA321 είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω λίγο. όταν θα παρουσιαστώ που λέει ότι πρέπει να έχω ΑΦΜ κλπ μαζί μου. Εννοει δλδ ότι απλά πρέπει να το έχω γράψει σε ένα χαρτί με στυλό να το θυμάμαι και γενικά απλά να το ξέρω; Η θα πρέπει να το έχω σε κάποιο επίσημο χαρτί κλπ από ΚΕΠ φάση και έτσι. Αν με νοείται? Ιδανικά τύπωσε ένα Ε1 (τη πρώτη σελίδα) που τα έχει όλα πάνω (Αφμ, ΑΜΚΑ), επίσης καλό είναι να έχεις και το Iban σε έντυπη μορφή, όλα αυτά τα περνάνε στο σύστημα και τα χαρτιά μένουν στον φάκελο σου. Δες επίσης μην έχεις καμία μηνιαία πρόσθετη στο χαρτί κατάταξης επειδή δεν έχεις καταθέσει πιστοποιητικό σπουδών 😁 1 ώρα πριν, ag97 είπε αναλογως την υπηρεσια..σε καποιες στις τρωνε Είναι υποχρεωτική άδεια δε μπορούν να στην φάνε όπως κάνουν με τις αγροτικές και τις φοιτητικές.
anestis97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, bour1978 είπε 18....εθελοντης Τι πάει να πει ''εθελοντής'' στον στρατό;
Stogianz Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε Αν το ΑΦΜ ΑΜΚΑ αλλά και το iban τα έχω γράψει σε ένα χαρτί έτσι καθαρογραμενα και όταν μα τα ζητήσουν και τα σχετικά θα έχω τίποτα πρόβλημα? Θέλω να σου πω εντάξει τα έχω αυτά αλλά για ποιο λόγο αφού ΑΜΚΑ ΑΦΜ τα ξέρω ας πούμε απέξω πρέπει να τα έχω σέ φωτοτυπία? Κοιτά ο χειριστής που στα περνάει στο σύστημα καλό είναι να τα βλέπει από ένα επίσημο έγγραφο (γραφείο κατάταξης είμαι αυτό έκανα 3 ΕΣΣΟ), επίσης είναι στις οδηγίες στο σημείωμα κατάταξης να τα έχεις μαζί, τώρα αν πέσεις σε κάνα περίεργο δεν ξέρω 😛
Kargamam Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπερα και παλι, θελω να παραδωσω την δευτερα που παρουσιαζομαι το πτυχιο ειδικοτητας και το απολυτηριο λυκειου, οταν τελειωσα το λυκειο, μου δωσανε απο δυο, δηλαδη αποδεικτικο πτυχιο, πτυχιο, αποδεικτικο απολυτηριο και απολυτηριο...γνωριζω πως αυτα δεν ξανα βγαινουν αλλα...τα αποδεικτικα μπορω να δωσω τα γνησια? Επισης ειναι σημαντικα εγγραφα? Ή απλα μου τα δωσανε απο το σχολειο... ετσι...
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, anestis97 είπε Τι πάει να πει ''εθελοντής'' στον στρατό; Ρε μαν, υπάρχει σοβαρός λόγος να ρωτάς? Προφανώς τελείωσε με το σχολείο και πάει από τώρα. Όσο για το αν ο πατέρας του είναι 44, και πάλι, τι σημασία έχει? Ας πούμε ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σε νεαρή ηλικία. 1 ώρα πριν, GiapameligoA321 είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω λίγο. όταν θα παρουσιαστώ που λέει ότι πρέπει να έχω ΑΦΜ κλπ μαζί μου. Εννοει δλδ ότι απλά πρέπει να το έχω γράψει σε ένα χαρτί με στυλό να το θυμάμαι και γενικά απλά να το ξέρω; Η θα πρέπει να το έχω σε κάποιο επίσημο χαρτί κλπ από ΚΕΠ φάση και έτσι. Αν με νοείται? Γενικά καλό είναι να ξέρουμε από έξω ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για ώρα ανάγκης. Ειδικά το 2ο, είναι ημ γέννησης + 5 ψηφία. Προσωπικά και μόνο από την χρήση που κάνω στις δημόσιες υπηρεσίες, έχω μάθει όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και τα ΑΦΜ των γονιών μου (κάνω και για αυτούς κάποιες δουλειές).
meletis_m Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GiapameligoA321 είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω λίγο. όταν θα παρουσιαστώ που λέει ότι πρέπει να έχω ΑΦΜ κλπ μαζί μου. Εννοει δλδ ότι απλά πρέπει να το έχω γράψει σε ένα χαρτί με στυλό να το θυμάμαι και γενικά απλά να το ξέρω; Η θα πρέπει να το έχω σε κάποιο επίσημο χαρτί κλπ από ΚΕΠ φάση και έτσι. Αν με νοείται? Τη ίδια απορία έχω έχω και εγώ . Εγώ το θυμάμαι το ΑΦΜ. Λογικά θα τους κάνει εκτυπωμένο και η καρτέλα από τα στοιχεία μήτρωου , (εφόσον έχεις ήδη κωδικούς taxisnet)
anestis97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ρε μαν, υπάρχει σοβαρός λόγος να ρωτάς? Προφανώς τελείωσε με το σχολείο και πάει από τώρα. Όσο για το αν ο πατέρας του είναι 44, και πάλι, τι σημασία έχει? Ας πούμε ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σε νεαρή ηλικία. Εντάξει εσένα τώρα τι ακριβώς σε ενόχλησε; Δηλαδή όσοι πάνε στρατό με το που τελειώνουν το σχολείο στα 18 ονομάζονται ''εθελοντές''; Κι αν το καθυστερήσουν 1 χρόνο δηλαδή, παύουν να ονομάζονται ''εθελοντές'';
yanis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια, κατα την καταταξη σας θα παθετε πλακα με το ποσο ανοργανωτη ειναι η ολη φαση, οποτε μην αγχωνεστε για τετοιες λεπτομερειες (ΑΦΜ κλπ), δε θα εχετε θεμα Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από yanis13 1
Stogianz Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, Kargamam είπε Καλησπερα και παλι, θελω να παραδωσω την δευτερα που παρουσιαζομαι το πτυχιο ειδικοτητας και το απολυτηριο λυκειου, οταν τελειωσα το λυκειο, μου δωσανε απο δυο, δηλαδη αποδεικτικο πτυχιο, πτυχιο, αποδεικτικο απολυτηριο και απολυτηριο...γνωριζω πως αυτα δεν ξανα βγαινουν αλλα...τα αποδεικτικα μπορω να δωσω τα γνησια? Επισης ειναι σημαντικα εγγραφα? Ή απλα μου τα δωσανε απο το σχολειο... ετσι... Μη φέρει τα πρωτότυπα, βγάλε τα μια φωτοτυπία και φέρε αυτή, βγάλε και το απολυτήριο και την ειδικότητα είναι 2 χαρτιά.
yanis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε Σίγουρα? Εγώ τα ξέρω πχ να τα γράψω σε ένα χαρτάκι αλλά ρωτάω μήπως θέλει τίποτα βεβαίωση ΑΦΜ και βλακείες.Αν το ξέρουμε απέξω? Και Ε1 να χρειαζεται, αν δεν εχεις και τα εχεις γραψεις σε ενα χαρτακι, δε θα σου πουν τιποτα. Βαριουνται να ασχοληθουν περισσοτερο και απο οσο θα βαριεσαι εσυ εκεινη τη μερα.
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε Αυτό λέω.Αν τα ξέρω απέξω θα έχω πρόβλημα? Διότι μου γράφει βεβαίωση η οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό από το όποιο να φέρει ΑΦΜ Οκ. Ε βγαλε ενα Ε1 και πες τους, εδω ειναι και τα 2 νουμερα για να μην πεσεις σε κανα παραξενο.
Kargamam Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, Stogianz είπε Μη φέρει τα πρωτότυπα, βγάλε τα μια φωτοτυπία και φέρε αυτή, βγάλε και το απολυτήριο και την ειδικότητα είναι 2 χαρτιά. Ναι εγω ετσι θελω να το κανω και τελικα ετσι θα γινει, απλα οι δικοι μου δεν καταλαβαιναν πως αυτα τα χαρτια ειναι σημαντικα και δεν ειναι σωστο να δωσεις τα γνησια, σε ευχαριστω για την συμβουλη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις