Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gba είπε

Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;

Την καρτέλα υγείας σου. Αυτά τα 3

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ποτε περιπου πρεπει να κοψω αναβολη ωστε να μπω σιγουρα σειρα Σεπτεμβρη ?? Μη γινει καμια στραβη και με παρουν Ιουλη η Νοεμβρη 😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;

1 ώρα πριν, stavros750 είπε

Την καρτέλα υγείας σου. Αυτά τα 3

Εκτός από αυτά, δίνουν το ΕΦΠ και την βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας (για τα συντάξιμα έτη αν δεν κάνω λάθος, το οποίο είναι χρήσιμο για συγκεκριμένες ειδικότητες).

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, anestis97 είπε

@GrKata

Μάη ή Ιούνη πρέπει να την κόψεις για να μπεις Σεπτέμβρη.

Αρχές Ιούνη θα πρότεινα εγώ.

Δεν ειναι νωρις αρχες Ιουνη? Η εχει τοσο πολυ κοσμο που πας για Σεπτεμβρη σιγουρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GrKata είπε

Δεν ειναι νωρις αρχες Ιουνη? Η εχει τοσο πολυ κοσμο που πας για Σεπτεμβρη σιγουρα?

Σεπτέμβρη και Νοέμβρη είναι παραδοσιακά, οι μεγαλύτερες ΕΣΣΟ του έτους. Αν είσαι 9μηνος, σε συμφέρει ο Σεπτέμβρης, γιατί κερδίζεις το επόμενο καλοκαίρι.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Δημοσ.

Κατά πόσο εύκολο είναι να εγκριθεί η μετάθεση κατά εξαίρεση . Καθώς μπήκα γ εσσο αλλά έχω βγει Ι4 και έχω θέμα με τα μάτια και τις σκόνες λόγω χρήσης φακών επαφής. Έχω πάρει ανάλογη γνωμάτευση από ΣΤΕΠ. Θα το ξέρω πριν τη ορκομωσία ή στα ΣΠΕΝ . Γνωρίζουμε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Κατά πόσο εύκολο είναι να εγκριθεί η μετάθεση κατά εξαίρεση . Καθώς μπήκα γ εσσο αλλά έχω βγει Ι4 και έχω θέμα με τα μάτια και τις σκόνες λόγω χρήσης φακών επαφής. Έχω πάρει ανάλογη γνωμάτευση από ΣΤΕΠ. Θα το ξέρω πριν τη ορκομωσία ή στα ΣΠΕΝ . Γνωρίζουμε ;

Αν έχεις (καλό) βύσμα στο πι και φί, με την λήξη των ΣΠΕΝ φεύγεις. Ειδάλλως, μόνο αν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία (πχ αναπηρία γονέα κλπ) με τα ανάλογα αποδεικτικά.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GrKata είπε

Όχι δεν νομίζω ότι είναι νωρίς. Πιστεύω είναι ακριβώς όταν πρέπει.

Κατ' αρχάς αποκλείεται τώρα πια να μπεις Ιούλη. Παρήλθε η προθεσμία. Στο site του ΓΕΣ έπρεπε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους όσοι είναι να μπουν με τη Δ ΕΣΣΟ μέχρι σήμερα.

Κατά δεύτερον, αφού αποκλείεται να μπεις στη Δ τότε θα μπεις στην Ε, αφού για να μπεις στη ΣΤ θα πρέπει να τη διακόψεις μες στον Ιούλη-Αύγουστο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Πήρα γνωμάτευση ψυχίατρου 5 μαϊου, 10 πήγα για παραπεμπτικό για 401 με το συγκεκριμένο χαρτί, η ερώτηση μου είναι, να πάω 401 με ένα πιο πρόσφατο χαρτί ψυχιάτρου, η κάνει το συγκεκριμένο?

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό παίρνω μετάθεση γνωρίζεται αν εγώ που υπηρετώ πιο λίγο ως τρίτεκνος έχοντας δώσει τα χαρτιά στην πρώτη μονάδα θα πρέπει να τα δώσω και στην μονάδα που παίρνω μετάθεση ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε

Σε λίγο καιρό παίρνω μετάθεση γνωρίζεται αν εγώ που υπηρετώ πιο λίγο ως τρίτεκνος έχοντας δώσει τα χαρτιά στην πρώτη μονάδα θα πρέπει να τα δώσω και στην μονάδα που παίρνω μετάθεση ;

Νομιζω οτι δε χρειαζεται, με τη μεταθεση σου μεταφερεται ολος ο φακελος σου στη νεα μοναδα. Για καλο και για κακο παντως, οταν πας στη νεα μοναδα ρωτησε το 1ο γραφειο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Αν τα έχεις δώσει δεν χρειάζεται να τα ξαναδώσεις , αν έχει κάποιος άλλος άλλη πληροφορία ας ενημερώσει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Ως πεζοναύτης μπορώ να πάρω απόσπαση για κανα μήνα στα κααυ Αγίας τριαδας ;

Με βύσμα ναι , το πόσο καλά θα είναι στα ΚΑΑΥ καλοκαίρι είναι το θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...