yanis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Ffloros είπε Δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα αν θα πρέπει θα ενημερώσω την σχολή για την στράτευσή μου. Οχι, δεν υπαρχει λογος.
stavros750 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ffloros είπε Η πιο κοντινή επιλογή είναι το "άλλο" ή "ανεπαγγελτος". Δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα αν θα πρέπει θα ενημερώσω την σχολή για την στράτευσή μου. Απλώς έχε κατά νου, λόγω και του ν+2, αν δεν έχεις τελειώσει με τα μαθημάτα, μήπως είναι καλή ιδέα να κάνεις διακοπή σπουδών. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες βέβαια που πρέπει να συνυπολογίσεις πριν πάρεις αυτήν την απόφαση, όπως το σε ποια μονάδα θα είσαι (από άποψη υπηρεσιών), πόσο μακρία θα είσαι από τον τόπο που εδρεύει το πανεπιστήμιο κ.α Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από stavros750
tamtakos01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από tamtakos01
yanis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? 1) Γελασαν χιλιαδες αντρες που εχουν παει φανταροι ανα τα χρονια. 2) Με γερο βυσμα, εχεις πιθανοτητες να το πετυχεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από yanis13
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? https://www.youtube.com/watch?v=CVHSPVWsWic
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα γνωρίζει κανενας η Δ ΕΣΣΟ ΞΗΡΑΣ ποτε θα μπει γιατι δεν έχουνε στείλει τίποτα ακόμα
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα γνωρίζει κανενας η Δ ΕΣΣΟ ΞΗΡΑΣ ποτε θα μπει γιατι δεν έχουνε στείλει τίποτα ακόμα Συνήθως 15 ημέρες σε ειδοποιούν , θα κάνεις συνολικά 3 email. Περίπου Ιούλιο υπολόγισε στα μισά του μήνα . Μπες και τη στρατολογία να δεις .
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Συνήθως 15 ημέρες σε ειδοποιούν , θα κάνεις συνολικά 3 email. Περίπου Ιούλιο υπολόγισε στα μισά του μήνα . Μπες και τη στρατολογία να δεις . Τίποτα δεν γράφει στη. Στρατολογία μπαίνω κάθε μέρα.
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, LL1 είπε Τίποτα δεν γράφει στη. Στρατολογία μπαίνω κάθε μέρα. Πότε έκοψες τη αναβολή ; Εάν τη έκοψες πρόσφατα περίμενε 1 εβδομάδα
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πότε έκοψες τη αναβολή ; Εάν τη έκοψες πρόσφατα περίμενε 1 εβδομάδα Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ 14 λεπτά πριν, LL1 είπε Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ Γνωρίζεις πόσο κάνει ένας τριτεκνος που είναι προστάτης της οικογένειας με αδερφό που έχει πρόβλημα αναπηρίας; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από LL1 Πρόσθεσα
tamtakos01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μια τελευταια ερωτηση...με εχουν βγαλει i4 λογω βαρους(συγκεκριμενα μου ειχαν πει οτι ειμαι στα ορια ι3 ενοπλο και ι4) και οτι μπορω αν θελω να γινω απο αοπλος ενοπλος. Ξερει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται να γινει για να γινει καποιος απο αοπλος ενοπλος? Πρεπει να ξαναπερασει σπεν πχ? εγω ειμαι πυροβολικου γραφεας και εχω κανει σπεν αερομεταφερομενων (κυριολεκτικα οτι να ναι)
yanis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Μια τελευταια ερωτηση...με εχουν βγαλει i4 λογω βαρους(συγκεκριμενα μου ειχαν πει οτι ειμαι στα ορια ι3 ενοπλο και ι4) και οτι μπορω αν θελω να γινω απο αοπλος ενοπλος. Ξερει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται να γινει για να γινει καποιος απο αοπλος ενοπλος? Πρεπει να ξαναπερασει σπεν πχ? εγω ειμαι πυροβολικου γραφεας και εχω κανει σπεν αερομεταφερομενων (κυριολεκτικα οτι να ναι) Λογικα θα πρεπει να πας για βολες, οχι να επαναλαβεις ολα τα ΣΠΕΝ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, LL1 είπε Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ Γνωρίζεις πόσο κάνει ένας τριτεκνος που είναι προστάτης της οικογένειας με αδερφό που έχει πρόβλημα αναπηρίας; Γυρω στις 15-20 Ιουλίου να υπολογίζεις, αλλά ναι θα έπρεπε να σας εχουν ανεβάσει τα σημειώματα κατάταξης
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Γυρω στις 15-20 Ιουλίου να υπολογίζεις, αλλά ναι θα έπρεπε να σας εχουν ανεβάσει τα σημειώματα κατάταξης Αυτό λέω και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πίσω από αυτό αλλά έτσι είναι ο στρατός.
Panagiotis19009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από όσο θυμάμαι, υπάρχει ένα πλαφόν υπηρεσιών, αλλά δεν τηρείται σχεδόν ποτέ (μιλάω πάντα για νορμαλ μονάδες και όχι για βυσματοφωλιές που έχουν υπερδιπλάσια δύναμη και σε πάει 1-29 και αυτή η μια υπηρεσία μέχρι τις 2 το μεσημέρι), ειδικά με την καλοκαιρινή εμπλοκή. Ίσως στην μονάδα που είσαι, κάποιος παλιότερος δκτης το έκανε αυτό για ανταμοιβή (αν και χλωμό το κόβω). Στον στρατό υπάρχει μια μαγική έκφραση που υπερνικάει τα πάντα: Υπηρεσιακές Ανάγκες. Υπομονή φίλτατοι, σφίξτε τα δόντια σας, θα περάσει και αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις