ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Αυτο για τις εξόδους είναι οπως το λέει ο φιλος απο πάνω. Στα στρατόπεδα το ξέρουν οτι φεύγετε, δεν ειναι χαζοί να νομίζουν οτι θα μείνετε στη Νέα Σάντα όλη μέρα και δε θα πάτε Θεσσαλονίκη π.χ. Απλά να είστε κύριοι, ιδανικά μην οδηγήσετε, ή αν οδηγήσετε να είστε παναγίες στο δρόμο, μην εμπλακείτε σε κανα καυγά-ξύλο (π.χ. μην έχει κανένας τη φαεινή ιδέα να πάει γήπεδο ή να σκάσει σε σύνδεσμο παοκ με φανέλα αρη), μη το φωνάζετε στο στρατόπεδο για το πόσο γαμάτα περάσατε εκεί που πήγατε κλπ. Να περνάτε απαρατήρητοι και να φροντίσετε να μην ασχοληθεί πότε η στρατονομία μαζί σας, γιατι και όλα τα reports την προηγούμενης ημέρας, για ατυχήματα στρατιωτών, συλλήψεις, προσαγωγές κλπ τα διαβάζει κάθε μέρα η ιεραρχία 6 το πρωί. 1
asxetos_apo_strato Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν έχω δει κάποιον να τον έχουν κατατάξει σε κάποιο σώμα όπως ΕΠ εξ αρχής. Γενικά κατά την κατάταξη που λογικά θα έκανες αυτή την εβδομάδα θα έκανες ΥΔ ότι θες να πας εκεί, μην στηριχθείς όμως μόνο σε αυτή. Κάποια στιγμή θα σας μαζέψουν σε ένα σημείο( συνήθως στο κέντρο ) για να σας μιλήσουν από διάφορα σώματα (μεταξύ του ΕΠ, Ειδικές δυνάμεις, Στρατονομία κτλ ) να σας πουν 5 λόγια και να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε κτλ. Μίλα και εκεί. Μίλα και στο 1ο Γραφείο όταν σας πάρουν συνέντευξη. Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα. 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτο για τις εξόδους είναι οπως το λέει ο φιλος απο πάνω. Στα στρατόπεδα το ξέρουν οτι φεύγετε, δεν ειναι χαζοί να νομίζουν οτι θα μείνετε στη Νέα Σάντα όλη μέρα και δε θα πάτε Θεσσαλονίκη π.χ. Απλά να είστε κύριοι, ιδανικά μην οδηγήσετε, ή αν οδηγήσετε να είστε παναγίες στο δρόμο, μην εμπλακείτε σε κανα καυγά-ξύλο (π.χ. μην έχει κανένας τη φαεινή ιδέα να πάει γήπεδο ή να σκάσει σε σύνδεσμο παοκ με φανέλα αρη), μη το φωνάζετε στο στρατόπεδο για το πόσο γαμάτα περάσατε εκεί που πήγατε κλπ. Να περνάτε απαρατήρητοι και να φροντίσετε να μην ασχοληθεί πότε η στρατονομία μαζί σας, γιατι και όλα τα reports την προηγούμενης ημέρας, για ατυχήματα στρατιωτών, συλλήψεις, προσαγωγές κλπ τα διαβάζει κάθε μέρα η ιεραρχία 6 το πρωί. Σήμερα που ξαναρώτησα μου είπαν 50 χλμ εμβέλεια και να παραμένω μέσα στον Νομό. Θα επιμεινω και αύριο για σιγουριά. Αλλά να σε ρωτήσω, προφανώς δεν είμαι κανένα παρτάλι να μαλώσω η να με συλλάβουν, αλλά αν γίνει απλός έλεγχος π.χ. σε λεωφορείο (ΚΤΕΛ πετυχαίνω συχνά λόγω προσφύγων) υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα απλά και μόνο από αυτό (αν με ρωτήσουν π.χ. που υπηρετώ αφού δουν την ταυτότητα;). Θέλω να πω ότι δε πρόκειται να μπλέξω πουθενά αλλά υπό τι άλλες συνθήκες μπορεί να με "βρουν" και να μπλεχτεί στρατονομία;
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα Αυτό ισχύει αυτή την περίοδο, μιας και δεν μπαίνουν πάρα πολλά άτομα στην Δ' ΕΣΣΟ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από manolis940 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Εμένα με είχαν εξ αρχής, δεν γνωρίζω τον λόγο. Και οπλόσημο στην κατάταξη ΕΠ μου έδωσαν ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πεζικό. Πάντως χθες που κάναμε επιλογικές που λέει ο από πάνω ο Μανώλης, ήμασταν μόνο 2 νεοσύλλεκτοι ΕΠ και ο άλλος δεν ήθελε να πάει, οπότε αν και εξάμηνος μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να με πάρουν γιατί χρειάζονται άτομα. Σήμερα που ξαναρώτησα μου είπαν 50 χλμ εμβέλεια και να παραμένω μέσα στον Νομό. Θα επιμεινω και αύριο για σιγουριά. Αλλά να σε ρωτήσω, προφανώς δεν είμαι κανένα παρτάλι να μαλώσω η να με συλλάβουν, αλλά αν γίνει απλός έλεγχος π.χ. σε λεωφορείο (ΚΤΕΛ πετυχαίνω συχνά λόγω προσφύγων) υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα απλά και μόνο από αυτό (αν με ρωτήσουν π.χ. που υπηρετώ αφού δουν την ταυτότητα;). Θέλω να πω ότι δε πρόκειται να μπλέξω πουθενά αλλά υπό τι άλλες συνθήκες μπορεί να με "βρουν" και να μπλεχτεί στρατονομία; Και έλεγχος ταυτοτήτων να γίνει, η αστυνομία δε θα ασχοληθεί μαζί σου και φυσικά δε θα κληθεί στρατονομία. Στρατονομία θα κληθει μονο αν έχεις εμπλακεί σε κάτι. Δε την νοιαζει την αστυνομία που υπηρετείς. 2
AnnaNori Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δήλωσα πριν μέρες μετάθεση για να πάω στο τόπο μου, εκεί έχουμε ένα στρατόπεδο αλλά είναι άλλο σωμα κ οπλο , οπότε θα με στείλουν ποιο μακριά από ότι μου είπαν , δεν γίνεται να αλλάξει κάποιος δηλαδή σώμα ή όπλο; Ευχαριστώ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Γίνεται εφόσον υπάρχει επιχειρησιακός λόγος. Εκτος αν βάλεις βύσμα. 1
PunIntender86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Καλημέρα σε όλους παιδιά!!! Εφόσον βλέπω ότι ασχολείστε με το θέμα στρατού, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να έρχονται οι μεταθέσεις για αυτούς που μπήκαν Μάρτιο και αν βγαίνουν όλες μαζί ή είναι καθαρά θέμα βύσματος.
Panagiotis19009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, PunIntender86 είπε Καλημέρα σε όλους παιδιά!!! Εφόσον βλέπω ότι ασχολείστε με το θέμα στρατού, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να έρχονται οι μεταθέσεις για αυτούς που μπήκαν Μάρτιο και αν βγαίνουν όλες μαζί ή είναι καθαρά θέμα βύσματος. Υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που γίνονται οι μαζικές μεταθέσεις, ωστόσο αν έχεις καλή "βοήθεια", μπορείς να φύγεις οποτεδήποτε. Το έβλεπα αυτό με τα μάτια μου, δεν το λέω εκ του ασφαλούς.
Nick2325 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Γνωρίζεται τι γίνετε σε περίπτωση που τελειώσεις την θητεία σου και δεν έχεις πάρει όλες τις κανονικές σου άδειες ;
GrKata Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Nick2325 είπε Γνωρίζεται τι γίνετε σε περίπτωση που τελειώσεις την θητεία σου και δεν έχεις πάρει όλες τις κανονικές σου άδειες ; Τις πληρωνεσαι 🤣 Αλλα γιατι δεν τις πηρες??? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από GrKata
Nick2325 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GrKata είπε Τις πληρωνεσαι 🤣 Αλλα γιατι δεν τις πηρες??? Με έστειλαν για απόσπαση και με ξέχασαν εκεί 😂😂
Bill_1991 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Καλησπερα το Νοεμβριο θα μπω για φανταρος και θα ηθελα να παω στην Κυπρο.Πως το δηλωνω αυτο?μπαινω καπου στη στρατολογια και το δηλωνω?
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Καλησπερα το Νοεμβριο θα μπω για φανταρος και θα ηθελα να παω στην Κυπρο.Πως το δηλωνω αυτο?μπαινω καπου στη στρατολογια και το δηλωνω? Όταν κόψεις αναβολή , θα σου έρθουν 3 μηνύματα από τη στρατολογία και σε ένα από αυτά σου λέει να μπεις σε site ώστε να συμπληρώσεις διάφορα στοιχεία . Εκεί επιλέγεις αρχικά τη επιλογή για Κύπρο . Εάν όντως πας Κύπρο ξέρω μέχρι στιγμής παρουσιάζεται Θήβα και Λαμία .
Bill_1991 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Όταν κόψεις αναβολή , θα σου έρθουν 3 μηνύματα από τη στρατολογία και σε ένα από αυτά σου λέει να μπεις σε site ώστε να συμπληρώσεις διάφορα στοιχεία . Εκεί επιλέγεις αρχικά τη επιλογή για Κύπρο . Εάν όντως πας Κύπρο ξέρω μέχρι στιγμής παρουσιάζεται Θήβα και Λαμία . Ωραια και εγω για Θηβα,Λαμια ξερω.Κατι αλλο οποιος γνωριζει,για ενα γονεα με πιστοποιημενη αναπηρια 67% ,εχω δικαιωμα για μικροτερη θητεια ή κατι αλλο?
LL1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Γνωρίζει κάποιος πόσο μήνες θητεία ένας που είναι προστάτης της οικογένειας (έχει πεθάνει ο πατέρας) και είναι τριτεκνος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις