Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Original211 είπε

Ξερουμε ποτε μπενουν αυτοι που ειναι για Σεπτεμβριο

Λογικά στις 19 συν πλην 1-2 μέρες, έτσι μας είπαν τουλάχιστον σε κάποια φάση 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nick2325 είπε

Αν έχεις κολλήσει covid μπορεί το στρατόπεδο να σε στείλει σπίτι σου για καραντίνα ; 

Άμα είσαι ντόπιος, συνήθως ναι. Αλλιώς πιθανότατα θα πας σε θάλαμο νοσηλείας εντός κάποιου στρατοπέδου. 

Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 6:55 ΜΜ, OMhtsos είπε

κάθε εβδομάδα στέλνουν άτομα στο φυλάκιο το οποίο είναι στην Μαλακάσα αλλά επειδή θα είσαι 7 μέρες στην Μαλακάσα μέσα όταν γυρίσεις θα είσαι 7 μέρες εξοδουχος 

Αααα, αυτοί είναι πολλοί σκληροί 😂. Οπουδήποτε αλλού 7 μέρες φυλάκιο σημαίνει απλά 7 μέρες φυλάκιο και τίποτα άλλο. Θα πάρεις (λογικά, αλλά όχι σίγουρα) έξοδο την επόμενη μέρα και αν χρειάζεται την 9η μέρα συνεχίζεις κανονικά υπηρεσίες. Με τέτοιο σύστημα περνούσα άνετα όλη μου τη θητεία σε φυλάκια. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 6:55 ΜΜ, OMhtsos είπε

το κακό είναι ότι κάθε εβδομάδα στέλνουν άτομα στο φυλάκιο το οποίο είναι στην Μαλακάσα αλλά επειδή θα είσαι 7 μέρες στην Μαλακάσα μέσα όταν γυρίσεις θα είσαι 7 μέρες εξοδουχος 

Ψυχουλες μου, τι σας κάνουν πια; Κάτω ο στρατός, είναι παραλογισμός. 

🤭😄🤣😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Εχω παρει ηδη μια φορα 10 μερες αναρρωτικη,μπορω να παρω και 2η φορα;

Νομιζω πως οχι, θα καψεις μερες δικες σου τωρα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Εχω παρει ηδη μια φορα 10 μερες αναρρωτικη,μπορω να παρω και 2η φορα;

Όσες μέρες κανονική άδεια έχεις, άλλες τόσες αναρρωτική δικαιούσαι (δηλ. 12μηνος 18 και 18, 9μηνος 15 και 15). Από το σημείο που τις ξεπεράσεις και μετά, τρως δικές σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα χθες ηλεκτρονικά αίτηση για μειωμένη θητεία και σήμερα μου γράφει "Ολοκληρωμένη". Πού μπορώ να δω ή ποιον μπορώ να ρωτήσω για να σιγουρευτώ ότι έγινε σωστά και φαίνομαι κανονικά πλέον σαν εξάμηνης θητείας; Μου έκανε εντύπωση που προχώρησε τόσο γρήγορα η αίτηση.

14 ώρες πριν, stavros750 είπε

Όσες μέρες κανονική άδεια έχεις, άλλες τόσες αναρρωτική δικαιούσαι (δηλ. 12μηνος 18 και 18, 9μηνος 15 και 15). Από το σημείο που τις ξεπεράσεις και μετά, τρως δικές σου.

Αυτό ακριβώς ισχύει. Για την ακρίβεια είναι 3 μέρες για κάθε δίμηνο θητείας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε

Έκανα χθες ηλεκτρονικά αίτηση για μειωμένη θητεία και σήμερα μου γράφει "Ολοκληρωμένη". Πού μπορώ να δω ή ποιον μπορώ να ρωτήσω για να σιγουρευτώ ότι έγινε σωστά και φαίνομαι κανονικά πλέον σαν εξάμηνης θητείας; Μου έκανε εντύπωση που προχώρησε τόσο γρήγορα η αίτηση.

Στη στρατολογία λογικά θα σου απαντήσουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε

Η απόφαση στέλνεται κατευθείαν στο 1ο γραφείο, από την στρατολογία. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την αίτηση σου (πχ λάθος δικαιολογητικά), σου στέλνουν email.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vaggos21Tmac είπε

Οι τιμητικες αδειες εμβολιου ισχυουν ακομα?

Ναι

Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι αν είσαι παραμεθόριο και κάνεις ένα 5μηνο περίπου μέχρι να αρχίσει ο καιρός για τις μεταθέσεις και πάρεις μετάθεση στον τόπο κατοικία σου ( ενδοχώρα ) ότι κάνει εννιάμηνη και όχι δωδεκάμηνη θητεία.

Ξέρει κανείς τι πραγματικά ισχύει ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...