d_aggelopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα!Έχω μυωπία,είμαι παχύσαρκος 2ου βαθμού και έχω κάνει 2 χειρουργεία(1 σπασμένη λεκάνη και 1 χέρι ανάμεσα σε αγκώνα και καρπό-κομμένος τένοντας,νεύρο κλπ),με την κατάθεση των ιατρικών εγγράφων μπορώ να βγω Ι3 άοπλο ή Ι4;Κι αν ναι στην βασική εκπαίδευση εγώ τι θα κάνω;
meletis_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, d_aggelopoulos είπε Καλησπέρα!Έχω μυωπία,είμαι παχύσαρκος 2ου βαθμού και έχω κάνει 2 χειρουργεία(1 σπασμένη λεκάνη και 1 χέρι ανάμεσα σε αγκώνα και καρπό-κομμένος τένοντας,νεύρο κλπ),με την κατάθεση των ιατρικών εγγράφων μπορώ να βγω Ι3 άοπλο ή Ι4;Κι αν ναι στην βασική εκπαίδευση εγώ τι θα κάνω; Θα γίνει κρίση Ι και αναλόγως . Σε περίπτωση Ι4 περισσότερο κάνεις Θ/Φ ή στη βασική εκπαίδευση -ΣΠΕΝ θα είσαι στα μαγειρια στη Λάντζα . Αυτά είναι και αναλόγως τη εκάστοτε μονάδα. Σκηνακια θα κάνεις πάντως μαζί με τους άλλους στα ΣΠΕΝ Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από meletis_m
Panagiotis19009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, nikolas_nois είπε παιδια καλημερα εχω ακουσει για τιμητικες αμα δωσεις αιμα τι διαδικασια πρεπει να κανω Το ζητάς από τον λόχο σου στην αναφορά, βγάζεις παραπεμπτικό για το στρατιωτικό (ή πολιτικό αν δεν έχει) νοσοκομείο της περιοχής που υπάγεσαι, πηγαίνεις και δίνεις. Την ημέρα αιμοδοσίας είσαι ΔΝ ή ΕΥ. Το χαρτί που θα σου δώσουν, το δίνεις στο λόχο ή στο 1ο γραφείο (αφού το βγάλεις μια φωτο να είσαι σίγουρος). Έως και 4 ημέρες δίνουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Επίσης σε ορισμένες μονάδες οργανώνουν αιμοδοσία μια φορά το δίμηνο π.χ.
Alexthekiller1993 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, w95chris είπε Τελικά πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πάρει κανείς I5; Για παράδειγμα είχα δει ότι αν θέλεις να πάρεις αναβολή για λόγους ψυχικής υγείας (κατάθλιψη) απλά θες ένα χαρτί πως σε παρακολουθεί ο γιατρός και παίρνεις την πρώτη αναβολή. Μετά ξανά τα ίδια για όσες φορές χρειαστεί. Έχω διαβάσει όμως ότι δεν είναι τόσο απλό. Μπορεί να πας για Ι5 και να υπηρετήσεις κανονικά με Ι3 άοπλο ή Ι4. Το ρωτάω γιατί και εγώ θέλω να απαλλαγώ. Όσοι φίλοι μου έχουν πάει, απλά έκαναν χαβαλέ και χάλασαν του κόσμου τα λεφτά για 9 μήνες. Τώρα ειδικά που είναι 12, ούτε καν σκέφτομαι να πάω. Προσωπικά έχω αρχίσει και βλέπω ψυχίατρο (δεν είναι καιρός. Ούτε 10 ραντεβού δεν έχω πάει) λόγω του ότι τελευταία πιέζομαι πάρα πολύ και δεν παλευόταν άλλο. Και θέλω να ρωτήσω και την διαδικασία για όταν μαζέψω την απαραίτητη χαρτούρα. Ξέρω πως μπορείς μέσω στρατοπέδου ή μέσω φρουραρχείου. Αλλά το τι ακριβώς δε γνωρίζω ούτε μπορώ να βρω σαφές απαντήσεις. Ένας φίλος μου που έχει πάρει 2 αναβολές και του χρόνου θα πάρει τη 3η αναβολή άρα και απαλλαγή, από όσο θυμάμαι πήγε σε ψυχίατρο ιδιώτη και αφού έγινε η διάγνωση του έδωσε σφραγισμένο φάκελο για τον στρατό που αναφέρει ότι δε μπορεί να υπηρετήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Όταν του ήρθε το γράμμα της κατάταξης που συνήθως έρχεται 15-20 μέρες πριν τη παρουσίαση, πήγε στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο με ραντεβού και παρέδωσε το σφραγισμένο γράμμα, αφού τον εξέτασαν και οι στρατιωτικοί γιατροί του δώσανε την 1η αναβολή, το ίδιο έκανε και φέτος για τη 2η αναβολή, νομίζω για τη 3η αναβολή είναι τυπική διαδικασία χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό. Οπότε δε χρειάζεται να παρουσιαστείς στη μονάδα κατάταξης, ο φίλος μου που μένει Θεσσαλονίκη τα έκανε όλα στη πόλη του και δε χρειάστηκε να μεταβεί στον Έβρο. Βέβαια η όλη διαδικασία διαρκεί 3 χρόνια. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από Alexthekiller1993 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επίσης σε ορισμένες μονάδες οργανώνουν αιμοδοσία μια φορά το δίμηνο π.χ. Πολύ σωστά. Να προσθέσω στις μονάδες που πέρασα, πολλοί έτρωγαν και άκυρο από τον λοχαγό, γιατί είχε εμπλοκή. Προτεραιότητα έδιναν, σε παλιές σειρές, ειδικά σε αυτούς που είχαν φάει τις άδειες τους.
asxetos_apo_strato Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, w95chris είπε Τελικά πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πάρει κανείς I5; Για παράδειγμα είχα δει ότι αν θέλεις να πάρεις αναβολή για λόγους ψυχικής υγείας (κατάθλιψη) απλά θες ένα χαρτί πως σε παρακολουθεί ο γιατρός και παίρνεις την πρώτη αναβολή. Μετά ξανά τα ίδια για όσες φορές χρειαστεί. Έχω διαβάσει όμως ότι δεν είναι τόσο απλό. Μπορεί να πας για Ι5 και να υπηρετήσεις κανονικά με Ι3 άοπλο ή Ι4. Το ρωτάω γιατί και εγώ θέλω να απαλλαγώ. Όσοι φίλοι μου έχουν πάει, απλά έκαναν χαβαλέ και χάλασαν του κόσμου τα λεφτά για 9 μήνες. Τώρα ειδικά που είναι 12, ούτε καν σκέφτομαι να πάω. Προσωπικά έχω αρχίσει και βλέπω ψυχίατρο (δεν είναι καιρός. Ούτε 10 ραντεβού δεν έχω πάει) λόγω του ότι τελευταία πιέζομαι πάρα πολύ και δεν παλευόταν άλλο. Και θέλω να ρωτήσω και την διαδικασία για όταν μαζέψω την απαραίτητη χαρτούρα. Ξέρω πως μπορείς μέσω στρατοπέδου ή μέσω φρουραρχείου. Αλλά το τι ακριβώς δε γνωρίζω ούτε μπορώ να βρω σαφές απαντήσεις. Την πρώτη αναβολή (όχι αυτή για σπουδές) θεωρώ ότι την παίρνεις εύκολα. Αρκεί να πεις ότι δεν είσαι καλά, δεν αντέχεις κλπ και θα στη δώσουν. Προφανώς είναι και σε ποιον θα τύχεις, άλλα σε εμάς αρκετά παιδιά έπαιρναν αναβολή στη μέση των ΣΒΕΝ για ψυχολογικούς λόγους. 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/8/2022 στις 11:21 ΠΜ, SIP1995 είπε Καλημέρα.....ξέρουμε ρεαλιστικά ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις στην εύρεση εργασίας σε εταιρίες κτλ αν έχεις Ι5 ? Έχω ακούσει διάφορα και θέλω να είμαι σίγουρος πριν κάνω κάτι τέτοιο. Στις 16/8/2022 στις 12:29 ΜΜ, asxetos_apo_strato είπε Το κακό με αυτό είναι ότι αν πας για Ι5 θα φας τουλάχιστον 4 χρόνια στην αναμονή (2 διετείς αναβολές και την 3η φορά απαλλαγή νομίζω είναι) Στις 16/8/2022 στις 12:45 ΜΜ, SIP1995 είπε Όλο αυτό βέβαια ισχύει με Ι5 για ψυχολογικούς ας πούμε λόγους, για σωματικούς ξέρουμε τι γίνεται, έχω διαβάσει κάτι σχετικά με το ακοόγραμμα και άλλα τέτοια που παίρνεις κατευθείαν Ι5 χωρίς να περιμένεις. Αρχικα, καμια επιπτωση στην ευρεση εργασιας -σωματων ασφαλειας (ξεχνας αστυνομιες, πυροσβεστικες, εκαβ κτλ. Ακομα και security μαλλον). Απο εκει και περα, θελεις συνολικα 2 χρονια αναβολων. Οι αναβολες ειναι 6μηνες, ετησιες ή 2 ετων. Αυτο σημαινει οτι την διαδικασια την κανεις μαξ 5 φορες (πχ 4 * 6μηνες αναβολες + η τελικη που θα σου δωσει απαλλαγη και αρα ι5). Εγω παω για 3 φορες (μου εδωσαν 2 ετησιες και θα παω του χρονου για ι5) Στις 20/8/2022 στις 10:07 ΜΜ, w95chris είπε Τελικά πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πάρει κανείς I5; Για παράδειγμα είχα δει ότι αν θέλεις να πάρεις αναβολή για λόγους ψυχικής υγείας (κατάθλιψη) απλά θες ένα χαρτί πως σε παρακολουθεί ο γιατρός και παίρνεις την πρώτη αναβολή. Μετά ξανά τα ίδια για όσες φορές χρειαστεί. Έχω διαβάσει όμως ότι δεν είναι τόσο απλό. Μπορεί να πας για Ι5 και να υπηρετήσεις κανονικά με Ι3 άοπλο ή Ι4. Προτιμησε ψυχιατρο και οχι ψυχολογο, για να σου γραψει και φαρμακα που θα εκτελεις (αγοραζεις και μετα κανε τα ο,τι θες). Ευκολο ειναι, 1 στους 100 να λεει αληθεια και βρεθει με κανα οπλο δανεικο, την εχουν βαψει. Δεν ρισκαρουν. Η διαδικασια ειναι ψυχιατρο οπου παιρνεις την γνωματευση, με αυτην πας 1-5 μερες πριν την καταταξη στο τοπικο φρουραρχειο, στελνεις τα χαρτια μεσω ΚΕΠ και σου ερχεται μαιλ να κλεισεις ραντεβου στην επιτροπη απαλλαγων του στρατιωτικου νοσοκομειου που θα σου ερθει το μαιλ. Πας εκει, μπορει να μιλησεις για 10 sec, μπορει και οχι, και ετοιμος. Αν νιωθεις οτι θα χασεις χρονο, κανε το. @Alexthekiller1993 εχει διαδικασια (φρουραρχειο) πριν το στρατιωτικο νοσοκομειο και ειναι συνολικα 2 χρονια (2 χρονια συνολης αναβολης οπου στο τελος της 2ετιας πας για ι5 και τελειωνεις) Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από SabotazNic 1
panost99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Καλησπερα στην παρεα, εχω κοψει την αναβολη για να καταταγω τον σεπτεμβριο.μπαινωντας στην στρατολογια λεει οτι ειμαι υποχρεος να καταταγω με την Ε ΕΣΣΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΜΩΣ Δεν εχουν οριστικοποιηθει ο τοπος και η ακριβης ημερομηνια.Ξερετε περιπου ποσο καιρο πριν να παρουσιαστω θα ερθει το χαρτι;Ειμαι απο Ξανθη.ΠΟιες οι πιθανοτητες να παρουσιαστω στην πολη μου; Ποσες αδειες εχω τον χρονο στον στρατο; και αν υπηρετησω στην πολη μου θα παιρνω ευκολα αδειες διανυκτερευσης;Πειτε συμβουλες γενικοτερα για μια πιο χαλαρη θητεια.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Οι άδειες εξαρτώνται απο τη διάρκεια της θητείας σου, έχεις 3 μέρες για κάθε δίμηνο θητείας, άρα ο 12μηνος έχει 18 ημέρες κανονική άδεια (γκρουπακια κλπ δεν προσμετρώνται, είναι άγραφα). Το χαρτί θα σου έρθει περίπου εικοσι μέρες πριν. Τώρα, αν υπηρετείς στην Ξάνθη, πρέπει να είσαι τέρμα γκαντέμης με τον πλεον στρατόκαυλο διοικητή για να μη πάρεις ΔΝ, εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Τους βολεύει κιολας, όταν παίρνεις ΔΝ μένει φαγητό και ζεστό νερό 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, panost99 είπε Πειτε συμβουλες γενικοτερα για μια πιο χαλαρη θητεια. Αν θες την σύνοψη, δες στο τέλος του ποστ. 1. Αρχικά πρέπει να έχεις επιλεγεί σε σώμα (πχ Τεχνικό, Μηχανικό, Υλικό Πολέμου) και όχι σε όπλο (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό κλπ). Οι διαφορές είναι μεγάλες, ειδικά στα στελέχη. 2. Κανονικές άδειες, αιμοδοσίας κλπ, αν σε παίρνει, κράτα τις για το τέλος. Παλούκι, το ξέρω, αλλά μην ακούς ότι δίνουν παντού τιμητικές. Και αν έχεις μαζέψει αρκετές, μπορεί όταν απολύεσαι να έχετε εμπλοκή και να σου τις κόψουν. Εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα σου. 3. Αν είσαι φοιτητής, εκμεταλλεύσου και τις φοιτητικές άδειες για να δώσεις κανένα μάθημα. 4. Οι Διανυκτερεύσεις (ΔΝ), δεν συμπεριλαμβάνονται στις άδειες. Απλά όταν δεν έχεις υπηρεσία, είσαι εξοδούχος. 5. Προσπάθησε να μην αλλοιώσεις την προσωπικότητα σου όσο είσαι μέσα. Κάνε connections για δουλειά, διάβασε όσο μπορείς γενικά προσπάθησε να μην παραμείνεις στάσιμος (ειδικά προς το τέλος). 6. Αν έχεις τα ανάλογα προσόντα, πάρε πόστο (πχ γραφέας, οδηγός, ΚΨΜ). Το πρωί που δεν έχεις υπηρεσία, θα είσαι "απασχολημένος¨ με κάτι και δεν θα σε τρέχουν για αγγαρείες. 7. Μείνε μακριά από καμπανόφατσες. Σε παρασύρουν και την τρως χωρίς αναισθητικό. Πολύμπριζο και τίποτα άλλο. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. 3
panost99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Ποιο ειναι το καλυτερο ποστο; και γενικα ποσο συχνα παιζει να κοιμαμαι σπιτι; θα υπαρχει ελευθερος χρονος κατα την διαρκεια της θητειας π.χ για να διαβαζω αγγλικα;Επισης ειμαι επι πτυχιω πληροφορικη. μου μενουν 3 μαθηματα ,αυτο να το πω ; Επισης εχω ακουσει οτι οσο μεγαλο βυσμα και να εχεις αν εχετε λιγα ατομα στην μοναδα τοτε θα τρως υπηρεσιες θελωντας και μη.Τι ισχυει. Γενικα μαγκες ευχαριστω για οσα εχετε γραψε μεχρι στιγμης και ελπιζω να γραψετε κιαλλα οσα περισσοτερα γνωριζω πριν μπω τοσο το καλυτερο
yanis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Αν θες την σύνοψη, δες στο τέλος του ποστ. 1. Αρχικά πρέπει να έχεις επιλεγεί σε σώμα (πχ Τεχνικό, Μηχανικό, Υλικό Πολέμου) και όχι σε όπλο (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό κλπ). Οι διαφορές είναι μεγάλες, ειδικά στα στελέχη. 2. Κανονικές άδειες, αιμοδοσίας κλπ, αν σε παίρνει, κράτα τις για το τέλος. Παλούκι, το ξέρω, αλλά μην ακούς ότι δίνουν παντού τιμητικές. Και αν έχεις μαζέψει αρκετές, μπορεί όταν απολύεσαι να έχετε εμπλοκή και να σου τις κόψουν. Εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα σου. 3. Αν είσαι φοιτητής, εκμεταλλεύσου και τις φοιτητικές άδειες για να δώσεις κανένα μάθημα. 4. Οι Διανυκτερεύσεις (ΔΝ), δεν συμπεριλαμβάνονται στις άδειες. Απλά όταν δεν έχεις υπηρεσία, είσαι εξοδούχος. 5. Προσπάθησε να μην αλλοιώσεις την προσωπικότητα σου όσο είσαι μέσα. Κάνε connections για δουλειά, διάβασε όσο μπορείς γενικά προσπάθησε να μην παραμείνεις στάσιμος (ειδικά προς το τέλος). 6. Αν έχεις τα ανάλογα προσόντα, πάρε πόστο (πχ γραφέας, οδηγός, ΚΨΜ). Το πρωί που δεν έχεις υπηρεσία, θα είσαι "απασχολημένος¨ με κάτι και δεν θα σε τρέχουν για αγγαρείες. 7. Μείνε μακριά από καμπανόφατσες. Σε παρασύρουν και την τρως χωρίς αναισθητικό. Πολύμπριζο και τίποτα άλλο. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Σωστά όλα αυτά, να προσθέσω κάτι ακόμα. Να είσαι σωστός σε ότι κάνεις, τόσο στην υπηρεσία όσο και στη συμπεριφορά προς τα στελέχη. Αν είσαι σωστός, θα λαμβάνεις και εσύ πολύ σωστή συμπεριφορά απ' τα στελέχη, που είναι βασικότατο για το πως θα κυλήσει η θητεία σου. 22 λεπτά πριν, panost99 είπε Ποιο ειναι το καλυτερο ποστο; και γενικα ποσο συχνα παιζει να κοιμαμαι σπιτι; θα υπαρχει ελευθερος χρονος κατα την διαρκεια της θητειας π.χ για να διαβαζω αγγλικα;Επισης ειμαι επι πτυχιω πληροφορικη. μου μενουν 3 μαθηματα ,αυτο να το πω ; Επισης εχω ακουσει οτι οσο μεγαλο βυσμα και να εχεις αν εχετε λιγα ατομα στην μοναδα τοτε θα τρως υπηρεσιες θελωντας και μη.Τι ισχυει. Γενικα μαγκες ευχαριστω για οσα εχετε γραψε μεχρι στιγμης και ελπιζω να γραψετε κιαλλα οσα περισσοτερα γνωριζω πριν μπω τοσο το καλυτερο Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πόστο που θεωρείται καλύτερο, είναι ανάλογα τη μονάδα. Το ιδανικότερο ανέκαθεν είναι να χωθείς σε γραφείο και να παραμείνεις "ατσαλάκωτος" όσο οι άλλοι θα κάνουν χαμαλίκι, αλλά και εκεί μπορεί να δυσκολευτείς (Οι σειρές μου στο 1ο γραφείο είχαν φτύσει αίμα απ' την πολλή δουλειά). Ελεύθερος χρόνος θεωρητικά υπάρχει, αλλά θα θες να κοιμηθείς, γιατί θα είναι ανάμεσα απ' τις ώρες που έχεις υπηρεσία, οπότε διάβασμα γενικά λίγο δύσκολο. Αυτό θα μπορείς να το κάνεις στις εξόδους-διανυκτερεύσεις σου, όπου θα κοιμάσαι σπίτι σου, το πόσο συχνά κανείς δε το ξέρει. Μπορεί μέρα παρά μέρα, μπορεί 1 φορά τη βδομάδα, ανάλογα τη δύναμη της μονάδας και τις υπηρεσίες. Αν έχεις μεγάλο βύσμα, λογικά θα γλιτώσεις τις μονάδες που τρώνε εμπλοκή, θα πας συστημένος σε κάτι που παραδοσιακά είναι χαλαρό. Αν τύχει όμως και το χαλαρό γίνει λίγο ζόρικο, τότε ναι θα τη φας και εσύ την εμπλοκή. Αλλά και να τη φας μικρή σημασία έχει, ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι επειδή βάρεσε συνεχόμενες υπηρεσίες . To τελευταίο γενικά να το θυμάσαι όσο πιο συχνά μπορείς μέσα στη θητεία, θα γλιτώσεις από πολλή γκρίνια και μιζέρια τον εαυτό σου. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από yanis13 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, panost99 είπε Ποιο ειναι το καλυτερο ποστο; Το ιδανικό πόστο είναι αυτό που θεωρητικά θα σε απαλλάσσει από ένοπλες υπηρεσίες πχ ΚΕΠΙΚ, ΚΨΜ, οδηγός Δκτη, Μάγειρας. και γενικα ποσο συχνα παιζει να κοιμαμαι σπιτι; Ανάλογα πως θα σας πηγαίνει. Και αυτό είναι συνάρτηση της δύναμης των στρατιωτών και του αριθμού των υπηρεσιών. Γενικά να ξέρεις μπαίνεις στην καλύτερη και μεγαλύτερη ΕΣΣΟ του χρόνου, πετυχαίνεις και 2 γκουπάκια Χριστούγεννα και Πάσχα. θα υπαρχει ελευθερος χρονος κατα την διαρκεια της θητειας π.χ για να διαβαζω αγγλικα; Εξαρτάται από την μονάδα. Στο χέρι σου είναι πάντως, αλλά μην ξεχνάς και την κούραση. Πάντως έβλεπα αρκετά παιδιά που έφερναν να διαβάσουν. Επισης ειμαι επι πτυχιω πληροφορικη. μου μενουν 3 μαθηματα ,αυτο να το πω ; Πες το και γενικά "φούσκωσε" τα πράγματα. Ίσως σε βάλουν και γραφέα. Επισης εχω ακουσει οτι οσο μεγαλο βυσμα και να εχεις αν εχετε λιγα ατομα στην μοναδα τοτε θα τρως υπηρεσιες θελωντας και μη.Τι ισχυει. Φυσικά ΚΑΙ ισχύει το παραπάνω, απλά δεν έχει δύναμη το βύσμα να σε βάλει σε μονάδα-φιλέτο. 31 λεπτά πριν, yanis13 είπε αλλά και εκεί μπορεί να δυσκολευτείς (Οι σειρές μου στο 1ο γραφείο είχαν φτύσει αίμα απ' την πολλή δουλειά). Να προσθέσω και το επιλοχάδικο...Μακριά...Από τις 6 το πρωί στο τρέξιμο, να βγάλεις υπηρεσίες, φρουρές, ατελείωτες λίστες, εξοδόχαρτα, να ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός... 2
yanis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Να προσθέσω και το επιλοχάδικο...Μακριά...Από τις 6 το πρωί στο τρέξιμο, να βγάλεις υπηρεσίες, φρουρές, ατελείωτες λίστες, εξοδόχαρτα, να ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός... Εννοειται, πολυ κουραστικο ποστο ως επι το πλειστον. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από yanis13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις