Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για διανυκτερευση δυσκολα πριν τις 6, και αυτο ισως σε πιο ηρεμα στρατοπεδα. Μετα, να φας, να κανεις μπανιο και καλο υπνο και φτου απο την αρχη. 

Να πεσω σε καταθλιψη απο τωρα;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 hours ago, panost99 said:

Να πεσω σε καταθλιψη απο τωρα;

Κατάθλιψη είναι να είσαι 1000+ χιλιόμετρα από σπίτι σου, σε μαύρη μονάδα, 28μεσα 1εξω εμπλοκή, 2-3 υπηρεσίες. 

Άστο. Και για πέντε ώρες σπίτι μου να είχα την δυνατότητα να διανυκτερεύσω, θα έκανα κωλοτουμπες...

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Κατάθλιψη είναι να είσαι 1000+ χιλιόμετρα από σπίτι σου, σε μαύρη μονάδα, 28μεσα 1εξω εμπλοκή, 2-3 υπηρεσίες. 

Άστο. Και για πέντε ώρες σπίτι μου να είχα την δυνατότητα να διανυκτερεύσω, θα έκανα κωλοτουμπες...

Πρέπει να σε κάνουν mod εσένα στο θέμα του στρατού, με ειδίκευση στις απαλλαγές i5. Ειδικά με το 12% προμήθεια που λάτρεψες είναι ένας πόντος bonus.

Κοιτα συμφωνω οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι μπορουν να σ στειλουν οπως ειπες στην αλλη ακρη της Ελλαδας .Ωστοσο ελπιζω για μενα να περασω την θητεια μου στην πολη μου και να ειναι λιγο πιο χαλαρη.Αλλωστε ποιος θελει να βρισκεται μεσα στο στρατοπεδο ολη μερα .Ελπιζουμε σε συχνες αδειες διανυκτερευσης.Υπαρχει κανας αλλος απο Ε ΕΣΣΟ 2022 εδω;

Δημοσ.

Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aks είπε

Παιδιά η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει 31/12/22 αν την αφήσω να λήξει χωρίς να την κόψω ποτε κατατασομαι?

Β Εσσο 2023 - Μάρτιος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aks είπε

Με τη κοντινότερη ΕΣΣΟ που είναι αφού κοπεί  η αναβολή σου. Πιθανόν Ιανουαριο- Φερβουαριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑΡΤΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ.

5 ώρες πριν, aks είπε

ΜΑΡΤΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΜΗΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Επεξ/σία από billpap13
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panost99 είπε

Κοιτα συμφωνω οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι μπορουν να σ στειλουν οπως ειπες στην αλλη ακρη της Ελλαδας .Ωστοσο ελπιζω για μενα να περασω την θητεια μου στην πολη μου και να ειναι λιγο πιο χαλαρη.Αλλωστε ποιος θελει να βρισκεται μεσα στο στρατοπεδο ολη μερα .Ελπιζουμε σε συχνες αδειες διανυκτερευσης.Υπαρχει κανας αλλος απο Ε ΕΣΣΟ 2022 εδω;

Καλημέρα φίλε μου.. και εγώ Ε ΕΣΣΟ 2022. Αναμένουμε σημείωμα Κατάταξης!

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, meletis_m said:

Με τη κοντινότερη ΕΣΣΟ που είναι αφού κοπεί  η αναβολή σου. Πιθανόν Ιανουαριο- Φερβουαριο

Τελικά τι ισχυει ιανουαριο ή μαρτιο?

Δημοσ.
1 hour ago, DonaldSand said:

Μαρτιο 2023.

Ουφ ευτυχως γιατι μου ανεβαλλε την παρουσιαση της εργασίας για τελη οκτωμβρη.Αν αφησω την αναβολη να ληξει ποτε πρεπει να καταθεσω το πτυχιο?

Δημοσ.

Φετος τελειωσα το λυκειο και αποφασισα να ολοκληρωσω την θυτεια μου για να μην το εχω πανω απο το κεφαλι μου. Το θεμα ειναι οτι τα 18 τα κλεινω τον Δεκεμβριο, ξερει κανεις αμα μπορω να λειξω την αναβολη μου και να αρχισω κανονικα την θυτεια μου ως ανηλικος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...