Lilith19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Τα γατιά έγιναν 10 μηνών και έχουν αρχίσει να βαριούνται την ζωή τους. Σταμάτησαν να παίζουν μεταξύ τους, έχουν εξαντλήσει την εξερεύνηση του σπιτιού και η μεγαλύτερη συγκίνηση τους είναι όταν βγαίνουν στο μπαλκόνι με επίβλεψη όπου κυνηγούν ζωύφια και παρατηρούν πουλιά. Από παιχνίδια έχουν τα κλασικά μπαλάκια που τα καταχωνιάζουν μετά από λίγο κάτω από έπιπλα και κάτι ποντίκια που έχουν πάει άκλαφτα. Αυτά που τους αρέσουν πιο πολύ είναι το καλάμι με το φτερό και το λέηζερ. Ψάχνω τώρα για κάτι με το οποίο θα απασχολούνται και μόνα τους όταν δεν μπορώ εγώ, καμία ιδέα;
scullyist Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Ίσως αυτά τα κλασσικά πυργάκια /καρουζέλ με τις εγλωβισμένες μπάλες, ή κάτι σαν αυτό με την πεταλούδα; ενδεικτικά βάζω από το zooplus https://www.zooplus.gr/shop/gates/paixnidi_gia_gates/paixnidi_gia_gates_apasxolisi Καπου ειχα δει και καποια που μπαινοβγαινει ποντικακι ή κατι με φτερό... Επίσης σε τέτοιο στυλ https://www.google.com/search?q=moving cat toy&tbm=isch&tbs=rimg:CVTvZNC25wOuYdOiQApzu1QV&hl=en&sa=X&ved=0CAIQrnZqFwoTCMjovPzXjfACFQAAAAAdAAAAABAL&biw=1522&bih=758 (δοκιμασε το σε πρωτη φαση με diy...παρε ενα κουτι πιτσας , ανοιξε τρυπες, βαλε μεσα μπαλακια απο αλουμινοχαρτο) Μετά, ίσως...cat tv/τηλεκπαίδευση; 😂 (disclaimer: αν δεν λυπάσαι την οθόνη σου) https://www.youtube.com/results?search_query=birds+for+cats με το παρακάτω λυσσάνε αλλά σε ταμπλέτα υπάρχει το θέμα πως πατώντας σταματάνε το βίντεο κλπ... 1
Lilith19 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο αυτό με τον αισθητήρα, λογικά θα τους αρέσει αν κρίνω από το πώς παίζουν με το απλό φτερό. Απ'οτι είδα το zooplus έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά έχει σχετικά αργό χρόνο παράδοσης (5-10 εργάσιμες αναφέρει το σαητ) και μίνιμουμ παραγγελίας 29 ευρώ. Με τα βιντεάκια καμία συγκίνηση!😮 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από Lilith19
scullyist Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lilith19 είπε Πολύ ωραίο αυτό με τον αισθητήρα, λογικά θα τους αρέσει αν κρίνω από το πώς παίζουν με το απλό φτερό. Απ'οτι είδα το zooplus έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά έχει σχετικά αργό χρόνο παράδοσης (5-10 εργάσιμες αναφέρει το σαητ) και μίνιμουμ παραγγελίας 29 ευρώ. Με τα βιντεάκια καμία συγκίνηση!😮 Τσέκαρε και το σκρουτζ https://www.skroutz.gr/c/2174/Paichnidia-Gatas.html?order_by=pricevat&order_dir=desc , τα περισσότερα υπάρχουν κι εδώ. Το θέμα είναι σε τι τιμή (π.χ. αυτό του zoo με τον αισθητήρα το βλέπω διπλή τιμή...αλλά έχει διάφορα παρόμοια να βρεις), οι χρόνοι αποστολής κι εδώ θα είναι θέμα λόγω κορόνα έτσι κι αλλιώς. Για οτιδήποτε απο zoo ψάχνε και τις κριτικές (στο αγγλικό που έχει συνήθως πολλές) και γενικά για οτιδήποτε κανένα βίντεο στο youtube αν υπάρχει να τα τσεκάρεις λάιβ...γιατί π.χ. έχω δει παραλλαγή αυτού https://www.amazon.co.uk/CATCH-YOU-CAN-CAT-TOY/dp/B00JJAEEZ4 κι έκανε ολίγον εκνευριστικό θόρυβο (τα γατόνια δεν είχαν πτοηθεί καθόλου, ο άνθρωπος πονοκεφάλιαζε lol) 1 ώρα πριν, Lilith19 είπε Με τα βιντεάκια καμία συγκίνηση!😮 😮tough crowd! lol Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από scullyist
Lilith19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 21/4/2021 στις 2:53 ΜΜ, scullyist είπε Τσέκαρε και το σκρουτζ https://www.skroutz.gr/c/2174/Paichnidia-Gatas.html?order_by=pricevat&order_dir=desc , τα περισσότερα υπάρχουν κι εδώ. Το θέμα είναι σε τι τιμή (π.χ. αυτό του zoo με τον αισθητήρα το βλέπω διπλή τιμή...αλλά έχει διάφορα παρόμοια να βρεις), οι χρόνοι αποστολής κι εδώ θα είναι θέμα λόγω κορόνα έτσι κι αλλιώς. Για οτιδήποτε απο zoo ψάχνε και τις κριτικές (στο αγγλικό που έχει συνήθως πολλές) και γενικά για οτιδήποτε κανένα βίντεο στο youtube αν υπάρχει να τα τσεκάρεις λάιβ...γιατί π.χ. έχω δει παραλλαγή αυτού https://www.amazon.co.uk/CATCH-YOU-CAN-CAT-TOY/dp/B00JJAEEZ4 κι έκανε ολίγον εκνευριστικό θόρυβο (τα γατόνια δεν είχαν πτοηθεί καθόλου, ο άνθρωπος πονοκεφάλιαζε lol) 😮tough crowd! lol Έτυχε πάντως μαγαζί που βρήκα από το σκρουτζ για τροφή, να μου την στείλει την επόμενη μέρα. Λογικά κάποια κάνουν τα ίδια τις παραδόσεις και δεν μπλέκουν με κουριερ. Το σκέφτομαι πάντως το zooplus αυτή τη φορά γιατί λέω να πάρω και γατόδεντρο επιτέλους, κάτι μου λέει ότι θα εκτιμηθεί δεόντως!
Lilith19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Με προβληματίζει λίγο το ποσό ψηλό να είναι ιδανικά, στο 1.60 θα είναι οκ;
scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lilith19 είπε Με προβληματίζει λίγο το ποσό ψηλό να είναι ιδανικά, στο 1.60 θα είναι οκ; Εξαρτάται ως προς τι, σε προβληματίζει το ύψος. Για μένα, το γατόδεντρο α) πρέπει να στήνεται κάπου ώστε να βλέπουν τα ζώα έξω τις ώρες που δεν μπορούμε να τα επιτηρούμε στο μπαλκόνι, το θεωρώ δλδ πρώτα διέξοδο για τα ζώα ως προς αυτό. β) η ανάγκη και εκτόνωση της ενέργειας για/με το σκαρφάλωμα. Τελευταίο γ) το ξήσιμο των νυχιών...γι' αυτό δεν απαιτείται και κανένα ιδιαίτερο ύψος, οπότε δεν το ζυγίζω στην απόφαση. Για το (β) όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά, ιδανικά είναι αυτά που πιάνουν έως το ταβάνι...αλλά πολλά φράγκα απ' οσο θυμάμαι, δεν είχα δει κάποιο που να συνδυάζει πολλαπλές θέσεις κ παραλληλα να το αντέχει και η τσέπη μου. Αν με έπαιρνε, θα πήγαινα εκεί... ή θα επαιρνα έξτρα κι ενα που είναι σκέτο στύλος). Αλλά το 1,60-1,70 είναι μια χαρά ικανοποιητικό για σκαρφάλωμα. Οσο για το (α), ανάλογα αν μπει μπροστά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, και από τη στιγμή που είναι δύο τα γατόνια, κοιτάς να υπάρχουν τουλάχιστον δύο θέσεις σε τέτοιο ύψος ώστε να βλέπουν και οι δύο άνετα έξω (θεώρησε δεδομένο πως πολλές φορές θα μαλώνουν για την πιο ψηλή θέση έτσι κι αλλιώς lol). Τα γατόδεντρα στο 1.60-1.70 συνήθως πληρούν αυτό το δεδομένο, το δικό μου είναι στο 1.70 και ακόμη κι αυτός στην τρίτη θέση βλέπει έξω, όντας μπροστά σε μπαλκονόπορτα. (αν είχα όμως π.χ. καλαμωτή στα κάγκελα ή κάτι άλλο που κόβει τη θέα ανάμεσα από τα κάγκελα, θα ήταν άκυρη η 3η θέση ως προς αυτό. Όπως νομίζω θα ήταν άκυρη και για μπροστά σε παράθυρο). Το μόνο μειονέκτημα με τα ψηλά γατόδεντρα (το 1,60-1,70 θεωρώ είναι ψηλό...αυτοί το έχουν στα μεσαια, αλλα νομιζω περισσοτερο αφορα τον αριθμο των θεσεων κ το μεγεθος προς το πλατος...ετσι νομιζω δλδ)) είναι η σταθερότητα. Αν μπει σε γωνία τοίχου, δεν έχεις να φοβάσαι κ πολλά, ειδικά αν έχει και φαρδιά βάση. Αλλά αν δεν είναι κοντά η μπαλκονόπορτα να βλέπουν κιόλας, άκυρο...οπότε δώσε βάση στις κριτικές να δεις τι λένε όσοι το έχουν ως προς την σταθερότητα. Κάποιοι κάνουν κ diy που το στερεώνουν σε τοίχο, όπως με κάποια έπιπλα του ικεα). Εμένα δεν ακουμπάει πουθενά και γίνονται ΤΑ κυνηγητά και τα άλματα επάνω του. Μπαλατζάρει/κουνιέται όταν γίνονται πιθήκια επάνω του, αλλά στον 1,5 χρόνο δεν έχει τύχει ποτέ να πω "ωχ τωρα θα πέσει" (ο λόγος για το Natural Paradise Standard XL...έχει όμως άλλα μειονεκτήματα =p) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από scullyist 1
Lilith19 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Στις 24/4/2021 στις 12:04 ΠΜ, scullyist είπε Εξαρτάται ως προς τι, σε προβληματίζει το ύψος. Για μένα, το γατόδεντρο α) πρέπει να στήνεται κάπου ώστε να βλέπουν τα ζώα έξω τις ώρες που δεν μπορούμε να τα επιτηρούμε στο μπαλκόνι, το θεωρώ δλδ πρώτα διέξοδο για τα ζώα ως προς αυτό. β) η ανάγκη και εκτόνωση της ενέργειας για/με το σκαρφάλωμα. Τελευταίο γ) το ξήσιμο των νυχιών...γι' αυτό δεν απαιτείται και κανένα ιδιαίτερο ύψος, οπότε δεν το ζυγίζω στην απόφαση. Για το (β) όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά, ιδανικά είναι αυτά που πιάνουν έως το ταβάνι...αλλά πολλά φράγκα απ' οσο θυμάμαι, δεν είχα δει κάποιο που να συνδυάζει πολλαπλές θέσεις κ παραλληλα να το αντέχει και η τσέπη μου. Αν με έπαιρνε, θα πήγαινα εκεί... ή θα επαιρνα έξτρα κι ενα που είναι σκέτο στύλος). Αλλά το 1,60-1,70 είναι μια χαρά ικανοποιητικό για σκαρφάλωμα. Οσο για το (α), ανάλογα αν μπει μπροστά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, και από τη στιγμή που είναι δύο τα γατόνια, κοιτάς να υπάρχουν τουλάχιστον δύο θέσεις σε τέτοιο ύψος ώστε να βλέπουν και οι δύο άνετα έξω (θεώρησε δεδομένο πως πολλές φορές θα μαλώνουν για την πιο ψηλή θέση έτσι κι αλλιώς lol). Τα γατόδεντρα στο 1.60-1.70 συνήθως πληρούν αυτό το δεδομένο, το δικό μου είναι στο 1.70 και ακόμη κι αυτός στην τρίτη θέση βλέπει έξω, όντας μπροστά σε μπαλκονόπορτα. (αν είχα όμως π.χ. καλαμωτή στα κάγκελα ή κάτι άλλο που κόβει τη θέα ανάμεσα από τα κάγκελα, θα ήταν άκυρη η 3η θέση ως προς αυτό. Όπως νομίζω θα ήταν άκυρη και για μπροστά σε παράθυρο). Το μόνο μειονέκτημα με τα ψηλά γατόδεντρα (το 1,60-1,70 θεωρώ είναι ψηλό...αυτοί το έχουν στα μεσαια, αλλα νομιζω περισσοτερο αφορα τον αριθμο των θεσεων κ το μεγεθος προς το πλατος...ετσι νομιζω δλδ)) είναι η σταθερότητα. Αν μπει σε γωνία τοίχου, δεν έχεις να φοβάσαι κ πολλά, ειδικά αν έχει και φαρδιά βάση. Αλλά αν δεν είναι κοντά η μπαλκονόπορτα να βλέπουν κιόλας, άκυρο...οπότε δώσε βάση στις κριτικές να δεις τι λένε όσοι το έχουν ως προς την σταθερότητα. Κάποιοι κάνουν κ diy που το στερεώνουν σε τοίχο, όπως με κάποια έπιπλα του ικεα). Εμένα δεν ακουμπάει πουθενά και γίνονται ΤΑ κυνηγητά και τα άλματα επάνω του. Μπαλατζάρει/κουνιέται όταν γίνονται πιθήκια επάνω του, αλλά στον 1,5 χρόνο δεν έχει τύχει ποτέ να πω "ωχ τωρα θα πέσει" (ο λόγος για το Natural Paradise Standard XL...έχει όμως άλλα μειονεκτήματα =p) Πολύ αναλυτική απάντηση, ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς η διαρρύθμιση του σπιτιού και των επίπλων είναι τέτοια που δεν υπάρχει κάποιο σημείο από το οποίο μπορούν να βλέπουν καλά έξω. Αν καταφέρω να αλλάξω θέση στον καναπέ ίσως κάτι γίνει αλλά και πάλι δύσκολο γιατί υπάρχει τοίχος απέναντι από το μπαλκόνι που περιορίζει αρκετά την θέα. Επίσης ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, οπότε αυτό με περιορίζει και ως προς το μέγεθος του γατόδεντρου. Οπότε θέλω να έχουν την δυνατότητα να σκαρφαλώνουν, να τους καλύπτει τουλάχιστον ως προς αυτό. Γι'αυτό και ο προβληματισμός μου με το ύψος του. Η σταθερότητα επίσης είναι ένα θέμα, αυτό στο οποίο μάλλον καταλήγω έχει καλές κριτικές από zooplus. Αν αντέξει τον έναν που είναι γομάρι θα μιλάμε για όντως καλή ποιότητα! 🤭
scullyist Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Άντε με το καλό, θα το χαρούνε σίγουρα όπου/όπως και να το βολέψεις, και για σκαρφάλωμα/παιχνίδι και για να αράζουν και να ρίχνουν ύπνους στα πιο ψηλά που τους αρέσει :] 1
JLEE Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Νέος γατομπαμπάς εδώ! Θέλω να σας ρωτήσω αν αφήνετε τις γάτες σας να βγαίνουν στο μπαλκόνι με επιτήρηση εννοείται! Μένω στον 1ο όροφο και απο κάτω ο δρόμος έχει κίνηση. Τον βγάζω γιατί βλέπω οτι του αρέσει αλλά εχθές πρώτη φορά έκανε απόπειρα και ανέβασε τα 2 πόδια στο περβάζι και όταν πήγε να ανεβάσει και τα υπόλοιπα τον πήγα πάλι μέσα. Σκέφτηκα να πάρω δίχτυ να βάλω στα κάγκελα ΑΛΛΑ δεν θα το σκαρφαλώσει και αυτό? Υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσει και να πέσει? Τα κάγκελα είναι παρόμοια με την παρακάτω φωτογραφία http://prntscr.com/12isjsh Λίγα λόγια για την "Ευτύχη": Ο Ευτύχης γεννήθηκε αρχές Μαρτίου μαζί με άλλα 3 αδέρφια σε εξοχή. Πριν 2 εβδομάδες έπεσε κάτι στο χέρι του και έχασε 2 νυχάκια και "αναγκαστήκαμε" να τον πάρουμε στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει. Άρπαξε και ένα κρύωμα και έκλεισε το μάτι του και είχε και κάποια προβλήματα και έκανε εμετούς στην αρχή και ταλαιπωρήθηκε... Πέρασε τις δυσκολίες και τώρα είναι 2 μηνών ακμαιότατος! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, JLEE είπε Καλησπέρα σε όλους! Νέος γατομπαμπάς εδώ! Θέλω να σας ρωτήσω αν αφήνετε τις γάτες σας να βγαίνουν στο μπαλκόνι με επιτήρηση εννοείται! Μένω στον 1ο όροφο και απο κάτω ο δρόμος έχει κίνηση. Τον βγάζω γιατί βλέπω οτι του αρέσει αλλά εχθές πρώτη φορά έκανε απόπειρα και ανέβασε τα 2 πόδια στο περβάζι και όταν πήγε να ανεβάσει και τα υπόλοιπα τον πήγα πάλι μέσα. Σκέφτηκα να πάρω δίχτυ να βάλω στα κάγκελα ΑΛΛΑ δεν θα το σκαρφαλώσει και αυτό? Υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσει και να πέσει? Τα κάγκελα είναι παρόμοια με την παρακάτω φωτογραφία http://prntscr.com/12isjsh Λίγα λόγια για την "Ευτύχη": Ο Ευτύχης γεννήθηκε αρχές Μαρτίου μαζί με άλλα 3 αδέρφια σε εξοχή. Πριν 2 εβδομάδες έπεσε κάτι στο χέρι του και έχασε 2 νυχάκια και "αναγκαστήκαμε" να τον πάρουμε στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει. Άρπαξε και ένα κρύωμα και έκλεισε το μάτι του και είχε και κάποια προβλήματα και έκανε εμετούς στην αρχή και ταλαιπωρήθηκε... Πέρασε τις δυσκολίες και τώρα είναι 2 μηνών ακμαιότατος! Βάλε δίχτυ όσο πιο ψηλό γίνεται. Αλλά γενικά να ξέρεις, μην αφήνεις το γατί όσο είναι μικρό να βγαίνει έξω. Η θεία μου με τρεις γάτες επίσης στον 1ο τις αφήνει να βγαίνουν οπότε θέλουν αλλά έχουν σχετικά μεγαλώσει και δεν επιχειρούν να ανέβουν στα κάγκελα, όταν ήταν μικρές δεν τις άφηνε γιατί φοβόταν μην πέσουν.
efib Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, JLEE είπε Καλησπέρα σε όλους! Νέος γατομπαμπάς εδώ! Θέλω να σας ρωτήσω αν αφήνετε τις γάτες σας να βγαίνουν στο μπαλκόνι με επιτήρηση εννοείται! Μένω στον 1ο όροφο και απο κάτω ο δρόμος έχει κίνηση. Τον βγάζω γιατί βλέπω οτι του αρέσει αλλά εχθές πρώτη φορά έκανε απόπειρα και ανέβασε τα 2 πόδια στο περβάζι και όταν πήγε να ανεβάσει και τα υπόλοιπα τον πήγα πάλι μέσα. Σκέφτηκα να πάρω δίχτυ να βάλω στα κάγκελα ΑΛΛΑ δεν θα το σκαρφαλώσει και αυτό? Υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσει και να πέσει? Τα κάγκελα είναι παρόμοια με την παρακάτω φωτογραφία http://prntscr.com/12isjsh Λίγα λόγια για την "Ευτύχη": Ο Ευτύχης γεννήθηκε αρχές Μαρτίου μαζί με άλλα 3 αδέρφια σε εξοχή. Πριν 2 εβδομάδες έπεσε κάτι στο χέρι του και έχασε 2 νυχάκια και "αναγκαστήκαμε" να τον πάρουμε στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει. Άρπαξε και ένα κρύωμα και έκλεισε το μάτι του και είχε και κάποια προβλήματα και έκανε εμετούς στην αρχή και ταλαιπωρήθηκε... Πέρασε τις δυσκολίες και τώρα είναι 2 μηνών ακμαιότατος! Εγω δεν τις αφηνω καθολου εξω. Το διχτυ πρεπει να πιανει μεχρι πανω για να εισαι σιγουρος, και να ειναι καλο γιατι το μασανε. Δεν θα τις αφηνα χωρις επιβλεψη εξω, γιατι σιγουρα θα φυγει καποια στιγμη...Ειδικα οταν ερθει η ωρα για ζευγαρωμα και δεν θα προλαβεις στειρωση.
JLEE Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Αρχικά Πάντα με επιτήρηση η έξοδος. Σκεφτόμουν να βάλω δίχτυ και να κόψω αντιδράσεις. Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να κάνει καμία απόπειρα να ανέβει το περβάζι και να γλιστρήσει και να μην την προλάβω.
scullyist Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, να χαίρεσαι το γατόνιον. Μην τον αφήνεις εξω οσο ειναι μωρο ακομη κι αν εισαι μαζι του, αν δεν εχεις βαλει κατι πρωτα να κλεισεις τα καγκελα/περβαζι, για πλακα θα φυγει απο εκει. Ακομη κι οσοι στη θεωρια ειναι ψιλιασμένοι, δεν μπορουν να φανταστουν ποσο γρηγορα γινεται η στραβη και δεν το προλαβαινεις ακομη κι αν εισαι στο μισο μετρο...για να μην πω και μπροστα του. Ναι και το πλεγμα μπορει να το σκαρφαλωσει και την καλαμωτη, ΑΛΛΑ στην πραξη, περα απο το να αποτρεψει την προσπαθεια (σε καποιο βαθμο, σιγουρα θα προσπαθησει καποια στιγμη, μην δεις στο τεστ οτι δεν δινει σημασια και πεις α οκ δεν ανεβαινει...θα ανεβει καποια στιγμη 100%) το κυριοτερο απ ολα που σου προσφερει, ειναι...προειδοποιηση και χρονος! Θα ακουσεις το πλεγμα οταν τπ σκαρφαλωσει και θα τρεξεις. Γλυστρανε πανω σε καγκελο εννοειται, και τρεις χειροτερα σαν το δικο σου που ειναι κυλινδρος και οχι φλατ, να γραπωθει με τα νυχια ουτε καν...οποτε κι αν γλυστρισει το πλεγμα ή η καλαμωτη ειναι και κατι που θα μπορει να γραπωθει και να την γλυτωσει η να κερδισει χρονο μεχρι να τρεξεις. Επισης, δεν ξερω ο πολυς κοσμος αν επιλεγει το πλεγμα να ειναι μονο απο μεσα, αλλα εγω εχω και απο την ξωτερικη πλευρα, που εσωσε ουκ ολιγες πτωσεις σε φαση που γλυστρισε και βρηκαν τα πισω ποδια αμεσως πλεγμα να κρατηθει. Αναλογως την τσεπη σου, μπορει να επιλεξεις και κατι αλλο, αλλα εστω για αρχη, μην τον βγαζεις αν δεν βαλεις ΚΑΤΙ (εως κ κανα μετρο πανω απο το καγκελο *το λιγοτερο*) ακομη κι αν εισαι εξω μαζι του. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από scullyist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα