Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα πειραμα με το μπλε τυρι το εβαλα μεσα σε μηλοπιτα και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω !!!

Γιατί ρε κακούργε?? Τι σου' κανε η μηλόπιτα και της φέρθηκες έτσι???

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τα πλένω τα κόβω και τα βάζω σε αυτό το περιστρεφομενο που στεγνώνει τη σαλάτα. Μετά τα αφήνω και 2 3 λεπτά να στεγνώσουν εντελώς και όλα καλά.

Δημοσ.

Λοιπόν μιας και βαριόμουν είπα να κάνω κάτι δημιουργικό beer.gif
Burgers με pretzel, τυρί, κέτσαπ, μαρούλι, αγγούρι και πιπεριά φλωρίνης..
Έβαλα λίγο τα pretzel στο φούρνο να γίνουν "κρατσανιστά" haha.gif

IMG_20141108_131506978_HDR.jpg

IMG_20141108_131344665.jpg

IMG_20141108_132005894.jpg

IMG_20141108_132049440.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί ρε κακούργε?? Τι σου' κανε η μηλόπιτα και της φέρθηκες έτσι???

Ρε του παει πολυ δεν το πριμενα 

Αν δεν εισαι ετοιμος να φας λιγο χωμα, δεν τρως μανιταρια

Θα το φας, ασχετα αν το καταλαβεις

και εγω ενω παλια τα καθαρισα τωρα τα τρωω με την φλουδα και νομιζω οτι ειναι πιο νοστιμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σιγά μην κάτσω να καθαρίσω τα μανιτάρια ένα ένα. Έχω φάει τόνους μέχρι τώρα και απλά τους αφαιρώ με το χέρι τα "χοντρά". :)

Δημοσ.
είμαι αθώος είμαι αθώος

Οk σκιάχτηκα με την εισαγωγή της ταινίας αλλά αυτό ρε μαν δε σε κάνει αθώο.. θα δω την ταινία και θα αποφανθώ. Πάντως μην επιμένεις γιατί με τρελαίνεις! :shock:   Όπως τότε με την εύαμπίμπη...

Δημοσ.

Οk σκιάχτηκα με την εισαγωγή της ταινίας αλλά αυτό ρε μαν δε σε κάνει αθώο.. θα δω την ταινία και θα αποφανθώ. Πάντως μην επιμένεις γιατί με τρελαίνεις! :shock:   Όπως τότε με την εύαμπίμπη...

δοκιμασε ρε κα θα δεις , βασικα ειναι σαν να τρως τσιζ κεικ με μαρμελαδα μηλου 

Δημοσ.

δοκιμασε ρε κα θα δεις , βασικα ειναι σαν να τρως τσιζ κεικ με μαρμελαδα μηλου 

Ω Θεοί κάποιος να τον σταματήσει! :shock: :cry:

Τσιζ κέικ με μαρμελάδα μήλου οk sounds yummy, αλλά με το μπλε τυρί τι όνειρο είδες... :lol: :P

Δημοσ.

Ω Θεοί κάποιος να τον σταματήσει! :shock: :cry:

Τσιζ κέικ με μαρμελάδα μήλου οk sounds yummy, αλλά με το μπλε τυρί τι όνειρο είδες... :lol: :P

Ηταν πολυ γλυκια η μηλοπιτα και ηθελα κατι να σπασει αυτη τη γλυκητητα και μου εσκασε να βαλω μπλε τυρι.

Δημοσ.

Σημερα μετα απο πολυ καιρο εφαγα μπριζολιτσες  :-D

Φυσικα τις τιμησα δεοντος με μειγμα απο βουτιρακι, βασιλικο, σκορδο, μπλε τυρι και απο πανω ρεγκατο και διπλα ριζοτο με αποξηραμενα μανιταρια :wub: 

20141110_022806.jpg

Δημοσ.

Σημερα μετα απο πολυ καιρο εφαγα μπριζολιτσες  :-D

Φυσικα τις τιμησα δεοντος με μειγμα απο βουτιρακι, βασιλικο, σκορδο, μπλε τυρι και απο πανω ρεγκατο και διπλα ριζοτο με αποξηραμενα μανιταρια :wub:

dat  word!...........

Δημοσ.

Ηταν πολυ γλυκια η μηλοπιτα και ηθελα κατι να σπασει αυτη τη γλυκητητα και μου εσκασε να βαλω μπλε τυρι.

Οk η άποψή σου ακούστηκε. Καλά το πήγες στην αρχή, αλλά με την πρότελευταία λέξη σου  βλέπω να καταδικάζεσαι ερήμην!

μλκ δοκιμασε και μετα μου λες παω να φαω την μπριζολιτσα μου :P

Θα μου πεις.. εδώ το 'βαλες στη μηλόπιτα, στη μπριζόλα δε θα το 'βαζες..; :lol: :P   Υπάρχει κάπου που να μην το βάζεις? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...