Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο.

Όλοι τρώνε καρπούζι ή πεπόνι με φέτα :P

  • Like 1
Δημοσ.

σε γιγαντες στο φουρνο δοκιμαστε μπεικον ή λουκανικο χωριατικο μεσα στο ταψι

 

Bαλε και λιγη μπαρμπεκιου σος θα παθεις πλακα!

Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο.

 

Δεν εχω φαει ποτε θα το δοκιμασω, ακουσα παντως οτι παει τελια με συκα και καριδια.

Δημοσ.

Ταμπάσκο παντού! :)

 

Δεν μου αρεσουν τα καυτερα αλλα με την μπαρμπεκιου κωλολενε και φρεσκο ψωμι και μετα κανεις παρτι χαχαχα

Δημοσ.

Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα

Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως

Δημοσ.

Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα

Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως

Φτιαχνεις η παιρνεις ετοιμη; Δοκιμασα και εφτιαξα μια σαλτσα οπου ηταν κατα το 80% σαν μπαρμπεκιου, εμεινα ικανοποιημενος αλλα πηρε κατα πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι πιστευα.

Δημοσ.

Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα

Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως

 

Τα σπαει γενικα με το κρεας αλλα οχι μονο και σε φασολαδα-γιγαντες λεει, και με γαριδες και φυσικα σαν σαλτσα σε πιτσα!

Ειχαμε αγορασει ετοιμη . Πεπει να ξαναπαρω

 

τι μαρκα εγω μονο χελμανς εχω δοκιμασει

Δημοσ.

Ειχε μια γαματη το Λιντλ μια περιοδο... Σημερα που πηγα δεν την ειχε!

Αλλιως η καλυτερη ειναι η Jack Daniels! Ακριβη βεβαια... Την βρισκεις σιγουρα ΑΒ που εχει και πολλες αλλες να διαλεξεις!

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα ρεβύθια που τα αφήνω μια ώρα περίπου στην χύτρα. Αν βάλω καρότο μέσα, θα λιώσει εντελώς τόση ώρα που θα είναι εκεί μέσα ή όχι;

Δημοσ.

Δεν θα λιώσουν. Θα είναι πολύ μαλακά αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αλλωστε τα ρεβύθια πρέπει να είναι και λίγο χυλωμένα.

Μπορείς να το βάλεις χοντροκομμένο το καρότο.

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Μου αρέσει η μαγειρική αρκετά και τον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να των περνάω δημιουργικά στην κουζίνα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο site που να με βοηθήσει από την αρχή πχ πως κρατάμε το μαχαίρι και κόβουμε μέχρι και στα ποιο προχωρημένα πιάτα. Κατα προτίμηση ελληνικό. Η κάποιο καλό κανάλι στο YouTube.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στο ταχινι το απλο, μπορω να του βαλω κακαο ;

 

Ή θα το κανω για τα σκουπιδια.

Δε το έχω δοκιμάσει αλλά γιατί δε δοκιμάζεις αν σου αρεσει γευστικά σε μια μικρή ποσότητα; Λογικά θα γίνεται μια χαρά.

Αυτό που έχω φτιαξει και είναι πολύ τούμπανο είναι ταχίνι+μέλι+κακάο+καβουρδισμένο αμυγδαλο αλεσμένο. 500000 θερμίδες η κουταλια αλλά τρως λιγο και είσαι όλη μέρα σαν να μπήκες στη πρίζα. :P

Δημοσ.

Κοιτα ετσι και αλλιως το συνδυαζω με το πρωινο που εκει βαζω κακαο και ειναι γευστικοτατο...

 

Απλα βλεπω οτι κολλαει πανω στο κουταλι εγω αν του βαλω τρεις γεματες κουταλιες κακαο θα πρεπει να το αδειασω σε ενα ταπερ και μετα ξανα στο βαζο... γιατι στο βαζω δεν θα κανω δουλεια με την καμια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...