Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειναι πιο νοστιμο, ασε που οι κρεμες στην ελλαδα δεν ειναι κρεμες γαλακτος ακριβως...
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειναι πιο νοστιμο, ασε που οι κρεμες στην ελλαδα δεν ειναι κρεμες γαλακτος ακριβως... τι να σου πω. εγω παιρνω κρεμα 35% λιπαρα συνηθως. αμα βαλω και βουτυρο καταλαβενεις οτι μαλλον δεν θα τρωγεται. για συνταγες που εχουν λαδι βαζω κρεμα 20% λιπαρα. πλακα στην πλακα την καλυτερη κρεμα (κατηγοριας σουπερμαρκετ φυσικα) την βρισκω στο aldi. Αν δεν είναι κρέμες τότε τι είναι ; νερο με ασβεστη.
Xorxhs! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μια φαγε κρεμα γαλακτος light πηρα και αν την βαλω ετσι, ειναι πολυ νερουλι και ψιλοαγευστη. Γινεται να γινει πιο πηχτή και πιο νοστιμη?
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μια φαγε κρεμα γαλακτος light πηρα και αν την βαλευω ετσι, ειναι πολυ νερουλι και ψιλοαγευστη. Γινεται να γινει πιο πηχτή και πιο νοστιμη? πετα την οπως ειναι και παρε μια νορμαλ με 30% λιπαρα τουλαχιστον. ειναι ανοστη γτ ειναι light δεν εχει δλδ μεσα το λιπος της, εχουν βαλει μερικες ουσιες μεσα ωστε να ειναι λιγο παχυρευστη οπτικα αλλα δεν καμια απο τις ιδιοτητες της αληθινης κρεμας γαλακτος, κοβει οταν την ζεστανεις/βρασεις και δεν γινεται σαντιγι.
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 πετα την οπως ειναι και παρε μια νορμαλ με 30% λιπαρα τουλαχιστον. ειναι ανοστη γτ ειναι light δεν εχει δλδ μεσα το λιπος της, εχουν βαλει μερικες ουσιες μεσα ωστε να ειναι λιγο παχυρευστη οπτικα αλλα δεν καμια απο τις ιδιοτητες της αληθινης κρεμας γαλακτος, κοβει οταν την ζεστανεις/βρασεις και δεν γινεται σαντιγι. Στην ελλαδα βαζουν καραγενανη στις κρεμες γαλακτος. ΟΛΕΣ. και ολες ειναι UHT. Η καραγενανη ειναι ωραιο υλικο (hydrocoloid) μπαινει για να δωσει παχυρρευστη υφη στα υγρα. Εδω την βαζουν για να μην βαλουν τα κανονικα λιπαρα... τραγικη κατασταση μιας και μερικες συνταγες θελουν τα λιπαρα τους για να γινουν σωστα. Εδω αγγλια εχει παρα πολλες κατηγοριες κρεμας για ολα τα γουστα μεχρι και 55% λιπαρα. Επισης μακρια απο φυτικες κρεμες γαλακτος. Ειναι υδρογονωμένα ελαια. Αν φοβαστε για λιπαρα και τετοια, διαβαστε λιγο πιο καλα ποια λιπαρα κανουν κακο και ποια οχι. Η κρεμα γαλακτος δεν θα πρεπει να σας φοβιζει. μια φαγε κρεμα γαλακτος light πηρα και αν την βαλω ετσι, ειναι πολυ νερουλι και ψιλοαγευστη. Γινεται να γινει πιο πηχτή και πιο νοστιμη? Θα την βρασεις να μειωθει σε ογκο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλά ε... Έφαγα μια αστακομακαρονάδα..Τέλεια. Λοιπον στη σάλτσα έβαλα. τσιγάρισα κρεμμύδι ψιλοκομμένο κ σκόρδο (3 σκελιδες) μετα ,έριξα ουρά αστακού, κομμένο σε μκρά κομματακια. το αφησα να τσιγαριστει 2-3λεπτά και μετά έβαλα και 2 φρεσκιες ψιλλοκομμένες ντοματες.αλατι +πιπέρι Και τέλος έβαλα τα μακαρόνια Ολο το επιχείρημα μου κόστισε 2,90 € 1,90 η αστακοουρά και 1€ τα μακαρόνια
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Την επομενη φορα βρασε το κελυφος σε νερο με κρεμμυδι και καροτο και παρε το ζουμι και κανε την σαλτσα. Θα εχεις 1000 φορες πιο νοστιμη σαλτσα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ήταν καθαρισμένη η ουρα του αστακού χωρίς κέλυφος
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 http://www.kontoveros.gr/syntages/wp-content/uploads/2012/03/astakooures-sourimi.png αυτο?
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στην ελλαδα βαζουν καραγενανη στις κρεμες γαλακτος. ΟΛΕΣ. και ολες ειναι UHT. Η καραγενανη ειναι ωραιο υλικο (hydrocoloid) μπαινει για να δωσει παχυρρευστη υφη στα υγρα. Εδω την βαζουν για να μην βαλουν τα κανονικα λιπαρα... τραγικη κατασταση μιας και μερικες συνταγες θελουν τα λιπαρα τους για να γινουν σωστα. Εδω αγγλια εχει παρα πολλες κατηγοριες κρεμας για ολα τα γουστα μεχρι και 55% λιπαρα. Επισης μακρια απο φυτικες κρεμες γαλακτος. Ειναι υδρογονωμένα ελαια. Αν φοβαστε για λιπαρα και τετοια, διαβαστε λιγο πιο καλα ποια λιπαρα κανουν κακο και ποια οχι. Η κρεμα γαλακτος δεν θα πρεπει να σας φοβιζει. επιστημονικα ξερω τι ειναι οι ουσιες που βαζουν, δεν ηξερα απλα οτι ειναι η συγκεκριμενη. γενικως συμφωνω 100% μαζι σου. επισης το μασκαρπονε κανει και αντι για κρεμα γαλακτος. τα λιπαρα του ομως τα ξερεις. θανατος στις λαιτ μαλακιες. η τρως λιπαρα η φροντιζεις αυτο που θα φας να μην εχει εξ αρχης λιπαρα. γενικα δεν καταλαβενω τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε το φαγητο αλλα δεν μπορουν να εκτιμησουν την λεπτη γευση ενος βρασμενου μπροκολου ή μιας ελαφριας σαλατας ή ενος φιλετου ψαριου. αυτο το λινκ παιδια με προσοχη, οι καρδιοπαθεις μακρια http://punchfork.com/recipes/cheesecake
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πίστευα κάποτε οτι οι Ρωσίδες, το πελμένι και το μπόρς είναι το δώρο του Θεού προς τον μερακλή Άντρα. Τώρα που μυούμαι στην πολωνική κουζίνα, αρχίζω και αναθεωρώ 1
zynif Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Για πείτε καμιά φθινοπρωρινή/χειμωνιάτικη συνταγή βασισμένη είτε σε ρύζι είτε σε ζυμαρικά είτε σε κρέας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα