arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ετοιμα τα ψαρακια Τα ψαρια μαζι με την σαλατα και μισο ψωμι αποτελουν παρελθον.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 σημερα εφτιαξα Sloppy Joes οι φωτογραφιες ειναι χαλια γιατι πειναγα και δεν μπορουσα να κρατηθω με τπτ! http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/04/sloppy-joes/ η συνταγη 1
arxaggelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ. Μικρός δεν είναι, καλά δουλεύει, αλλά είναι παλιός. Κι εγώ εκεί την ψυλλιάστηκα τη δουλειά.
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ στην Χίο είναι ένα σουβλατζίδικο που αν φας 2 δίπιτες απόλα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο με τις φωτό τις έυας. 1
UpToDate_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα το μενού είχε ογκρατεν ζυμαρικών. Επειδή η μπεσαμελ βγήκε λίγη έβαλα και για βάση κρέμα γάλακτος. Έβαλα και λίγο μπέικον μέσα. [ATTACH]201595[/ATTACH] Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App 1
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα μου ρθε τις προαλλες το sodim citrate και θα κανω την σαλτσα τυριου απο το modernist cuisine: https://www.youtube.com/watch?v=gOLgLi5ZJOY Για τους 4 υπολοιπους καμενους εδω μεσα: https://www.youtube.com/watch?v=HNqeSzH6qY8 Aν και εδω και 10 μερες οτι μαγειρευω το κανω στην χυτρα που αγορασα.Πιο πολυ εχω δουλεψει την χυτρα σε αυτον τον καιρο, παρα το sous vide το τελευταιο 3 μηνο
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 φοβαμαι οτι ειμαι η μια απο τους 4 καμενους... μιλαμε για χυτρα ταχυτητος;
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ναι! https://www.youtube.com/watch?v=nT_EFG1oiL8 1
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 τωρα μανα μου συγκρινεις την χυτρα ταχυτητος με το sous vide; οι χυτρες πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εφευρεθηκε στον κοσμο της μαγειρικης μετα την φωτια.
arxaggelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Υπογράφω, χύτρα rulez. Και έκανα και τον δύσκολο όταν μου πήρε μια η μαμά μου με το ζόρι. Ήμουν μικρός, δεν ήξερα.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 το καθε εργαλειο εχει την θεση του! Παντως, οποιος θελει να αγορασει καποιο βιβλιο για τις γιορτες: το Modernist cuisine at homeειναι μαλλον οτι πιο ολοκληρωμενο εχω δει, και δεν απαιτει εξοπλισμο εργαστηριου οπως θελει η 5τομη εκδοση Τhe 4 hour chef απο τον αγαπητο tim ferriss, ειναι αρκετα καλο βιβλιο, και ολες οι συνταγες εκτος των γλυκων που εχει μεσα ειναι compatible με την slow carb διαιτα και εχει μεσα βασικες τεχνικες για αυτους που αρχιζουν τωρα.
UpToDate_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πιλάφι με σουτζουκάκια Για τα σουτζουκάκια Βοειος κιμάς Ξηρό κρεμμ. Ψιλοκ. Σκόρδο ψιλοκ. Τριμμα λεμονιού Τριμα τζίντζερ Μουστάρδα Μαϊντανός ψιλοκ. Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Φρυγανιά τριμμ. Ξυδακι Ελαιόλαδο Αυγό Κ ότι άλλο βάλει ο νους. [ATTACH]203000[/ATTACH] Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App 3
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιο φαίνεται, το υπόλοιπο που ειναι;;; 2
traganeus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το σπουργιτάκι που το έφαγε πήρε και σόδα?
UpToDate_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το σπουργιτάκι που το έφαγε πήρε και σόδα? Μπααα κομπλε ήταν η χώνεψη :-P Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα