Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε θα τον φας, θα πεις ευχαριστω, θα κανεις τον ενθουσιασμενο και το θεμα θα εχει ξεχαστει την επομενη μερα.

Δημοσ.

μιας και μερικες μερες πριν τεθηκε το θεμα της μαυρης ζαχαρης, ιδου πως την τρωμε σωστα!

 

ζεστη κρεπα, την αλοιφουμε με βουτυρο και πασπαλιζουμε μπολικη μαυρη ζαχαρη απο πανω.

 

p1030986b.jpg

 

 

την διπλωνουμε στα 4 και κοβουμε μπουκιτσες

 

p1030988f.jpg

 

 

 

και το food porn moment αυτο το μαυρο πραμα που σταζει ειναι λιωμενο βουτυρο με την ζαχαρη να εχει διαλυθει μεσα του.

 

p1030989y.jpg

  • Super Moderators
Δημοσ.

Πιλάφι με σουτζουκάκια

 

Για τα σουτζουκάκια

Βοειος κιμάς

Ξηρό κρεμμ. Ψιλοκ.

Σκόρδο ψιλοκ.

Τριμμα λεμονιού

Τριμα τζίντζερ

Μουστάρδα

Μαϊντανός ψιλοκ.

Κύμινο

Πιπέρι

Αλάτι

Φρυγανιά τριμμ.

Ξυδακι

Ελαιόλαδο

Αυγό

 

Κ ότι άλλο βάλει ο νους.

post-162539-0-10777400-1355237982_thumb.jpg

 

 

 

[ATTACH]203000[/ATTACH]

 

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

 

Πως την κατάφερες τη φωτο και μοιάζει με ...μανέστρα το ρύζι! :P

 

ωχ γμτ,γιατί τον πήρε η καημένη η μανούλα μου δωρο για μένα για τα χριστούγγενα :(

 

Επισης ειναι μαγειρεμενος οπότε μην τον μαγειρεψεις ξανα πολυ!

Δημοσ.

μιας και μερικες μερες πριν τεθηκε το θεμα της μαυρης ζαχαρης, ιδου πως την τρωμε σωστα!

 

ζεστη κρεπα, την αλοιφουμε με βουτυρο και πασπαλιζουμε μπολικη μαυρη ζαχαρη απο πανω.

 

p1030986b.jpg

 

 

την διπλωνουμε στα 4 και κοβουμε μπουκιτσες

 

p1030988f.jpg

 

 

 

και το food porn moment αυτο το μαυρο πραμα που σταζει ειναι λιωμενο βουτυρο με την ζαχαρη να εχει διαλυθει μεσα του.

 

p1030989y.jpg

 

Την επόμενη φορά σταξε μερικές σταγονίτσες λεμόνι, θα σε αρεσει.

Δημοσ.

 

Πως την καταφέρεις τη φωτο και μοιάζει με ...μανέστρα το ρύζι! :P

 

Ως μανεστρα ονομάζεις το κριθαράκι; Αν ναι,κριθαράκι είχα βάλει :-P

Σωταρα κρεμμυδάκι ψιλοκ. Και μόλις ξανθυνε πρόσθεσα το κριθαράκι ανακατεύοντας συνεχώς χωρίς υγρή ουσία για να πάρει χρώμα.

Είχα διαλύσει έναν κύβο βοδινου ζωμου σε νερό (Κλάιν Μάιν αλλά υι να κανείς αν δεν έχεις κοκκαλα) και πρόσθετα λίγο λίγο μέχρι να έρθει εκεί που το ήθελα

Μπορείς να ρίξεις και λίγο βουτηρακι για έξτρα γεύση αλλά ήδη ειναι δυνατή η γεύση του κυβου

 

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

  • Super Moderators
Δημοσ.

Ως μανεστρα ονομάζεις το κριθαράκι; Αν ναι,κριθαράκι είχα βάλει :-P

Σωταρα κρεμμυδάκι ψιλοκ. Και μόλις ξανθυνε πρόσθεσα το κριθαράκι ανακατεύοντας συνεχώς χωρίς υγρή ουσία για να πάρει χρώμα.

Είχα διαλύσει έναν κύβο βοδινου ζωμου σε νερό (Κλάιν Μάιν αλλά υι να κανείς αν δεν έχεις κοκκαλα) και πρόσθετα λίγο λίγο μέχρι να έρθει εκεί που το ήθελα

Μπορείς να ρίξεις και λίγο βουτηρακι για έξτρα γεύση αλλά ήδη ειναι δυνατή η γεύση του κυβου

 

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

 

Α δεν φταίω εγώ, έσυ έγραψες πιλάφι! :P

Δημοσ.

Λοιπόν, άλλαξα κουζίνα κι έχω το εξής θέμα: ο παλιός φούρνος (κλεισμένη 20ετία) πρέπει να ήταν ενεργειακής κλάσης Ω και να έχανε από παντού, με αποτέλεσμα όταν έψηνα μπριζόλες στη σχάρα (μέσα στο φούρνο) να βγαίνουν με ημιξεροψημένη κρούστα λες και το είχα βάλει στο γκριλ ξερωγώ. Ο καινούριος πρέπει να έχει ακόμα και ηχομόνωση για Εβραίο και όταν βάζω από κάτω ταψί με νερό για να στάζουν τα λίπια, προφανώς γίνεται σάουνα εκεί μέσα και το κρέας βγαίνει ψητόβραστο.

 

Πρέπει να αλλάξω μόουντ από το πάνω κάτω ή να βρω άλλη πατέντα συλλογής λιπιών;

  • Like 1
Δημοσ.

Το δοχείο περισυλλογής λιποματος είναι πάνω στην κάτω επιφάνειας του φούρνου;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις στο δοχειο αντι για νερο, ενα κομματι αλουμινοχαρτο ή λαδοκολλα?

Φανταζομαι το νερο το θες για να μην πλενεις μετα ξεραμενα λιπη.

 

Εναλλακτικα επενδυσε σε ενα τηγανι που μπαινει και φουρνο, για ακομα μεγαλυτερη ευκολια.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...