BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο εδώ είναι αληθινός αστακός? http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//SID-70E92298-0E9F7EEC/lidl_gr/hs.xsl/index_26402.htm?offerdate=&ar2=&ERR=noservice
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο εδώ είναι αληθινός αστακός? http://www.lidl.gr/c...=&ERR=noservice ιχθειοτροφειου και τιγκα ανοστος στην καλυτερη περιπτωση.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ωχ γμτ,γιατί τον πήρε η καημένη η μανούλα μου δωρο για μένα για τα χριστούγγενα
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ε θα τον φας, θα πεις ευχαριστω, θα κανεις τον ενθουσιασμενο και το θεμα θα εχει ξεχαστει την επομενη μερα.
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 μιας και μερικες μερες πριν τεθηκε το θεμα της μαυρης ζαχαρης, ιδου πως την τρωμε σωστα! ζεστη κρεπα, την αλοιφουμε με βουτυρο και πασπαλιζουμε μπολικη μαυρη ζαχαρη απο πανω. την διπλωνουμε στα 4 και κοβουμε μπουκιτσες και το food porn moment αυτο το μαυρο πραμα που σταζει ειναι λιωμενο βουτυρο με την ζαχαρη να εχει διαλυθει μεσα του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πιλάφι με σουτζουκάκια Για τα σουτζουκάκια Βοειος κιμάς Ξηρό κρεμμ. Ψιλοκ. Σκόρδο ψιλοκ. Τριμμα λεμονιού Τριμα τζίντζερ Μουστάρδα Μαϊντανός ψιλοκ. Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Φρυγανιά τριμμ. Ξυδακι Ελαιόλαδο Αυγό Κ ότι άλλο βάλει ο νους. [ATTACH]203000[/ATTACH] Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Πως την κατάφερες τη φωτο και μοιάζει με ...μανέστρα το ρύζι! ωχ γμτ,γιατί τον πήρε η καημένη η μανούλα μου δωρο για μένα για τα χριστούγγενα Επισης ειναι μαγειρεμενος οπότε μην τον μαγειρεψεις ξανα πολυ!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μιας και μερικες μερες πριν τεθηκε το θεμα της μαυρης ζαχαρης, ιδου πως την τρωμε σωστα! ζεστη κρεπα, την αλοιφουμε με βουτυρο και πασπαλιζουμε μπολικη μαυρη ζαχαρη απο πανω. την διπλωνουμε στα 4 και κοβουμε μπουκιτσες και το food porn moment αυτο το μαυρο πραμα που σταζει ειναι λιωμενο βουτυρο με την ζαχαρη να εχει διαλυθει μεσα του. Την επόμενη φορά σταξε μερικές σταγονίτσες λεμόνι, θα σε αρεσει.
UpToDate_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πως την καταφέρεις τη φωτο και μοιάζει με ...μανέστρα το ρύζι! Ως μανεστρα ονομάζεις το κριθαράκι; Αν ναι,κριθαράκι είχα βάλει :-P Σωταρα κρεμμυδάκι ψιλοκ. Και μόλις ξανθυνε πρόσθεσα το κριθαράκι ανακατεύοντας συνεχώς χωρίς υγρή ουσία για να πάρει χρώμα. Είχα διαλύσει έναν κύβο βοδινου ζωμου σε νερό (Κλάιν Μάιν αλλά υι να κανείς αν δεν έχεις κοκκαλα) και πρόσθετα λίγο λίγο μέχρι να έρθει εκεί που το ήθελα Μπορείς να ρίξεις και λίγο βουτηρακι για έξτρα γεύση αλλά ήδη ειναι δυνατή η γεύση του κυβου Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ως μανεστρα ονομάζεις το κριθαράκι; Αν ναι,κριθαράκι είχα βάλει :-P Σωταρα κρεμμυδάκι ψιλοκ. Και μόλις ξανθυνε πρόσθεσα το κριθαράκι ανακατεύοντας συνεχώς χωρίς υγρή ουσία για να πάρει χρώμα. Είχα διαλύσει έναν κύβο βοδινου ζωμου σε νερό (Κλάιν Μάιν αλλά υι να κανείς αν δεν έχεις κοκκαλα) και πρόσθετα λίγο λίγο μέχρι να έρθει εκεί που το ήθελα Μπορείς να ρίξεις και λίγο βουτηρακι για έξτρα γεύση αλλά ήδη ειναι δυνατή η γεύση του κυβου Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Α δεν φταίω εγώ, έσυ έγραψες πιλάφι!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επισης ειναι μαγειρεμενος οπότε μην τον μαγειρεψεις ξανα πολυ! ok θα το χω υπόψιν
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, άλλαξα κουζίνα κι έχω το εξής θέμα: ο παλιός φούρνος (κλεισμένη 20ετία) πρέπει να ήταν ενεργειακής κλάσης Ω και να έχανε από παντού, με αποτέλεσμα όταν έψηνα μπριζόλες στη σχάρα (μέσα στο φούρνο) να βγαίνουν με ημιξεροψημένη κρούστα λες και το είχα βάλει στο γκριλ ξερωγώ. Ο καινούριος πρέπει να έχει ακόμα και ηχομόνωση για Εβραίο και όταν βάζω από κάτω ταψί με νερό για να στάζουν τα λίπια, προφανώς γίνεται σάουνα εκεί μέσα και το κρέας βγαίνει ψητόβραστο. Πρέπει να αλλάξω μόουντ από το πάνω κάτω ή να βρω άλλη πατέντα συλλογής λιπιών; 1
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το δοχείο περισυλλογής λιποματος είναι πάνω στην κάτω επιφάνειας του φούρνου; Sent from my iPhone using Insomnia 1
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι δεν βαζεις στο δοχειο αντι για νερο, ενα κομματι αλουμινοχαρτο ή λαδοκολλα? Φανταζομαι το νερο το θες για να μην πλενεις μετα ξεραμενα λιπη. Εναλλακτικα επενδυσε σε ενα τηγανι που μπαινει και φουρνο, για ακομα μεγαλυτερη ευκολια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα