frenzy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, άλλαξα κουζίνα κι έχω το εξής θέμα: ο παλιός φούρνος (κλεισμένη 20ετία) πρέπει να ήταν ενεργειακής κλάσης Ω και να έχανε από παντού, με αποτέλεσμα όταν έψηνα μπριζόλες στη σχάρα (μέσα στο φούρνο) να βγαίνουν με ημιξεροψημένη κρούστα λες και το είχα βάλει στο γκριλ ξερωγώ. Ο καινούριος πρέπει να έχει ακόμα και ηχομόνωση για Εβραίο και όταν βάζω από κάτω ταψί με νερό για να στάζουν τα λίπια, προφανώς γίνεται σάουνα εκεί μέσα και το κρέας βγαίνει ψητόβραστο. Πρέπει να αλλάξω μόουντ από το πάνω κάτω ή να βρω άλλη πατέντα συλλογής λιπιών; Επειδή κι εγώ το ίδο πρόβλημα έχω, προσωπικά προτιμώ να τις ψήνω στο γκριλ @ φουλ παουα με την πόρτα του φούρνου λίγο ανοιχτή, το ίδιο και τα ψάρια αλλά με χαμηλότερη θερμοκρασία. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 @Toufa, όχι, είναι όσο πιο κάτω πάει αλλά στους οδηγούς. Δεν ακουμπάει δλδ στον πάτο. @Memento, είμαι ηλίθιος ρε. Δεν είχα σκεφτεί τη λαδόκολλα. Ταψί στεγνό + λαδόκολλα πάνω και ούτε πλύσιμο ούτε τπτ. Αυτός είσαι. @frenzy, το γκριλ με χαλάει λίγο γιατί το ότι είναι μόνο από την πάνω πλευρά παναπεί ότι πρέπει να 'χω το νου μου και να γυρνάω το τσιτσί. Ενώ με πάνω κάτω, αν το βάλεις χαμηλά (για να ισοφαρίσεις λίγο τη θερμότητα που κόβει το ταψί-λιπομαζώχτρα) βγαίνει ενιαία ψημένο χωρίς να 'χεις το νου σου. Ευχαριστώ όλους, θα τσεκάρω να δω τη συμπεριφορά του φούρνου χωρίς νερό όπως είπε ο Μεμέντο, αν αποτύχει θα δοκιμάσω γκριλ που πε ο φρένζη και αν αποτύχει και αυτό θα κλάψω και θα ξαναποστάρω.
freedubus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τι φούρνο πήρες αν επιτρέπεται λούσιμπελ; Θέλω κι εγώ να αγοράσω, όταν με το καλό δεήσω να πάω να μείνω στο καινούργιο σπίτι.
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Την επόμενη φορά σταξε μερικές σταγονίτσες λεμόνι, θα σε αρεσει. αυτα ειναι πραματα του σατανα, δεν κανω εγω τετοια. ζαχαρη μεχρι να καραμελωσουν τα σοθηκα μου. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τι φούρνο πήρες αν επιτρέπεται λούσιμπελ; Θέλω κι εγώ να αγοράσω, όταν με το καλό δεήσω να πάω να μείνω στο καινούργιο σπίτι. Έναν indesit από τους τζαμπογερμανούς μετά από ολοήμερο πηγαινέλα σε διάφορα καταστήματα. Μαζί με αυτόνομες εστίες 399 σε 12 άτοκες. Με αέρα και απ' όλα, μόνο χρονοδιακόπτη να ανοιγοκλείνει δεν έχει, απλώς μια μαλακία να βαράει. Υπήρχαν και φθηνότεροι αλλά δεν είχαν κεραμικές εστίες, είχαν αυτές τις μαντεμένιες τι σκατά είναι. edit, να, αυτόν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή κι εγώ το ίδο πρόβλημα έχω, προσωπικά προτιμώ να τις ψήνω στο γκριλ @ φουλ παουα με την πόρτα του φούρνου λίγο ανοιχτή, το ίδιο και τα ψάρια αλλά με χαμηλότερη θερμοκρασία. Εσείς που ψηνετε συχνά στο γκριλ, πως διάολο καθαριζετε μετα το φούρνο και τις αντιστάσεις;
frenzy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Προσθέτω λίγο νερό αν έχει λάδι στο ταψί του, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, εκτός κι αν η γυναίκα μου καθαρίζει κρυφά τον φούρνο τις νύχτες και με αφήνει να νομίζω πως μαγειρεύω καθαρά. Επίσης αν αφήνεις το φούρνο λίγο ανοιχτό κατά το μαγείρεμα, δεν γίνοται όλα γλίτσα στο εσωτερικό. Μόνο για γκριλ αυτό βέβαια.
leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τουφ, Τουφ, Τουφ! Πες καμιά καλή ιδέα τι να μαγειρέψω για την αυριανή κατάνυξη. Κρεατικό. Και κάναν μεζέ, φινγκερφουντ φάση ξερωγώ. Κάτι που να μπορείς να το φτιάξεις από νωρίς απόγιομα και να το σερβίρεις βράδυ. Έχω μπλοκάρει. Προς το παρόν το πλάνο έχει μια ταψάρα μουσακά, μια ταψάρα ρεβύθια με μελιτζάνες, 4 κιλά κοκαλάκια (είναι τα κόκαλα από την πανσέτα, τα πλευρά του γουρουνιού ασπούμε, ξεκοκαλίζει και τα αφήνει λίγο κρεατωμένα, γίνονται γαμάτα στον φούρνο, για πολλλλλή ρετσίνα λέμε), και λέω και μερικά μπουτάκια κοτόπουλο ή φτερούγες στον φούρνο. Και πατάται, πολλαί πατάται. Θέλω καναδυό ακόμα. 1
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Φτερουγες μαστορα. http://foodwishes.blogspot.co.uk/2008/05/clifton-springs-chicken-wings-oven.html#uds-search-results
evabb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ψηφιζω κεφτεδακια κι εγω, εχω μια ωραια συνταγουλα για παναρισμενα κεφτεδακια αν θες. τα φτιαχνεις και μετα τα ζεσταινεις στον φουρνο.
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 λοιπόν, θα φκιάσω τις φτερούγες όπως δείχνει ο Τουφ, καλή μου τύχη, και επιπλέον, εμπνευσμένος από τα κεφτεδάκια που είπε ο Κρις και η Εύα, θα φκιάσω κάτι που έφκιανε η πεθερούλα μου και γαμούσε: ζυμώνεις κιμά για μπιφτέκια, φτιάχνεις σαν-μικρά-σουτζουκάκια (μακρουλά, αλλά μικρότερα από τα σουτζουκάκια, το μισό ασπούμε, και πιο λεπτά, κόβεις φέτες λεπτές μελιτζάνα κατά μήκος, τηγανίζεις λίγο, τυλίγεις τον κιμά μέσα στην μελιτζάνα, και ψήνεις κάνα 15λεπτο. Σούπερ. Θενξ εβρυμπάντυ. Θα ποστάρω εντυπώσεις από φτερούγες (σάλτσα δεν κάνω, σκέτες). 1
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γαμω το αυγολεμονο, γαμω και την πεινα μου που με εκανε να βιαστω. Αυτα.
saya Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Και μια συνταγουλα που βρηκα για το πολυδιαφημισμενο εδω fish and chips http://allrecipes.com/Recipe/Classic-Fish-and-Chips/Detail.aspx?ms=1&prop25=100970012&prop26=DailyDish&prop27=2012-12-17&prop28=DailyRecipe&prop29=FullRecipe&me=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα