Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 μα αν τα εψησε στην θερμοκρασια που ελεγε σημαινει πως ο φουρνος του τα εχει πιει. Μαλλον ειναι παλιος και ισως να εχει χαλασει ο θερμοστατης
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η ΙΟΝ η 72αρα είναι πράγματι πολύ καλή -δεν ξέρω για επίπεδο επαγγελματικό, αλλά ερασιτεχνικά την έχουμε τιμήσει στο σπίτι με πολύ καλά αποτελέσματα. 1
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος. Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay Λιγοτερο. Και τώρα που το λες, ο δικός μου είναι με το ένα πόδι στο μνήμα οπότε ίσως πρέπει να επενδύσω αυτά τα 2 ευρώ.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος. Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί; Οταν βαλεις 200 βαθμους, ο φουρνος θα εχει τον θερμοστατη μεχρι τους 220 και μετα θα κλεινει η αντισταση και θα ανοιγει παλι οταν εχεις 180. Ετσι θα εχεις 200 βαθμους μεσο ορο. μερικες φορες η αποκληση μπορει να ειναι και 50 βαθμους
bnvdarklord Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή ειμαι ασχετός απο αυτά αν καταλαβα καλά λες οτι ενώ βαζω 180C ο φούρνος μου παίζει παραπάνω έστω κοντά στα 200. Οπότε αν βαλω ενα θερμόμετρο θα μπορέσω να επιλέξω την σωστή θερμοκρασία, πχ 160C η οποία πραγματικά θα δινει 180. Ή καταλαβα λαθος;
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καπως ετσι. Θα ξερεις που βαζεις τον διακοπτη για να εχεις πιο κοντα σε αυτο που θες 1
kuzko21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος; Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα οταν καπνιζεται ,σιγουρα αφυδατωνεται και εχει υποστει ενα ειδος μαγειρεματος... Λογικα δεν βγαινει απο κει ωμός.(οπως μπηκε δηλαδη)
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και βγηκε το πιο ωραιο rosti που εχω φτιαξει ποτε μου. Την επομενη φορα θα βαλω πιο πολυ πατατα, τωρα εβαλα 2 μικρες Secreto iberico, rosti, chili coriander dressing
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν με ενδιαφερει η παρουσιαση των πιατων οταν μαγειρευω σπιτι μου.
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 εχεις καμια φωτο απο πιατο σου οταν σε ενδιαφερει; να δουμε την τεχνη σου.
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ενταξει αμα δεν γουσταρεις αστο. δεν ρωτησα απο κακια παντως αλλα απο καθαρη περιεργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα