Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα αν τα εψησε στην θερμοκρασια που ελεγε σημαινει πως ο φουρνος του τα εχει πιει. Μαλλον ειναι παλιος και ισως να εχει χαλασει ο θερμοστατης

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ΙΟΝ η 72αρα είναι πράγματι πολύ καλή -δεν ξέρω για επίπεδο επαγγελματικό, αλλά ερασιτεχνικά την έχουμε τιμήσει στο σπίτι με πολύ καλά αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος.

Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;

Δημοσ.

ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε

Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay

Λιγοτερο. Και τώρα που το λες, ο δικός μου είναι με το ένα πόδι στο μνήμα οπότε ίσως πρέπει να επενδύσω αυτά τα 2 ευρώ.

Δημοσ.

Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος.

Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;

Οταν βαλεις 200 βαθμους, ο φουρνος θα εχει τον θερμοστατη μεχρι τους 220 και μετα θα κλεινει η αντισταση και θα ανοιγει παλι οταν εχεις 180. Ετσι θα εχεις 200 βαθμους μεσο ορο. μερικες φορες η αποκληση μπορει να ειναι και 50 βαθμους

Δημοσ.

Επειδή ειμαι ασχετός απο αυτά αν καταλαβα καλά λες οτι ενώ βαζω 180C ο φούρνος μου παίζει παραπάνω έστω κοντά στα 200. Οπότε αν βαλω ενα θερμόμετρο θα μπορέσω να επιλέξω την σωστή θερμοκρασία, πχ 160C η οποία πραγματικά θα δινει 180. Ή καταλαβα λαθος;

Δημοσ.

γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος;

Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα οταν καπνιζεται  ,σιγουρα αφυδατωνεται και εχει υποστει ενα ειδος μαγειρεματος...

Λογικα δεν βγαινει απο κει ωμός.(οπως μπηκε δηλαδη)

Δημοσ.

Και βγηκε το πιο ωραιο rosti που εχω φτιαξει ποτε μου. Την επομενη φορα θα βαλω πιο πολυ πατατα, τωρα εβαλα 2 μικρες

IZbdG2O.jpg

Secreto iberico, rosti, chili coriander dressing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...