Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω. Ειχα linkarei ενα video πιο παλια, αλλα φουρνο δοκιμασες να το βαλεις? 1
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To τριτο πιατο ποσο κοστιζει Τουφα? Επισης το πρασινο τι ειναι? Pea butter? Γενικοτερα, κανε μια περιγραφη των πιατων να ζηλεψουμε!
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του. Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο. Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω; Ευχαριστώ.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To τριτο πιατο ποσο κοστιζει Τουφα? Επισης το πρασινο τι ειναι? Pea butter? Γενικοτερα, κανε μια περιγραφη των πιατων να ζηλεψουμε! kαλκανι, πουρες απο μωβ αγκιναρες , chips απο αυτες, και baby σεσκουλα Λαβρακι απο cornwall ψημενο σε κρουστα απο αλατι, baby σεσκουλα, πουρες απο λεμονια αμαλφι(ειναι γλυκα και αρωματικα), και τηγανιτα μυδια Πατατες jersey royals, αγριο σκορδο (το πρασινο που ρωταγες), κροκετες κατσικισιου τυριου και τρουφα Οι τιμες ηταν 7-9 λιρες για το καθε πιατο. Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του. Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο. Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω; Ευχαριστώ. Πιο λιγη ντοματα 1
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο.
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια. Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο. Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται Ειναι tapas, μεζεκλικια. Εγω οποτε πηγαινα στο μαγαζι αυτο πριν παω για δουλεια ετρωγα καλα, ποικιλια, και εβγαινε κανα 20λιρο το ατομο 3-4 πιατα ο καθενας Και για την σαλτσα ντοματας, οι αποψεις διιστανται. Οι πιο πολλοι λενε πως πρεπει να μπαινει ωμη πανω στην πιτσα, αλλα αφου λεμε για πουμαρο, δεν θα παθει κατι στο τηγανι ή σε ενα ψιλο σουρωτηρι 1
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδη τι αλλος τροπος υπαρχει αντι να βαζουμε την σαλτσα ντοματας ωμη στην πιτσα; εγω παντα ωμο πουμαρο με κομενα ντοματακια εβαζα..
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Την μαγειρευεις κανονικα σε κατσαρολα ή τηγανι. Φαντασου οτι μπορεις να φτιαξεις μια κοκκινη σαλτσα σαν αυτην για μακαρονια, αλλα με πιο εντονη γευση για να βαλεις μια λεπτη στρωση πανω στην ζυμη.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WzYmI1_3IHI#t=510s
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το μενου σημερα ειχε κιμαδοπιτα με πουρε η συνταγη απο εδω http://thatseat.blogspot.de/2012/07/blog-post_20.html 4
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια. Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος ξεχασα να απαντησω. το σκορδο αν θυμαμαι καλα ειναι ζεματισμενο, και μετα περασμενο στο thermomix και βγαινει ενα υγρο που το περνας απο σιτα και οχι ηταν 3 διαφορετικα πιατα και το πιατο με την τρουφα ισως να ειχε 10 αλλα δεν θυμαμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα