kuzko21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Και βγηκε το πιο ωραιο rosti που εχω φτιαξει ποτε μου. Την επομενη φορα θα βαλω πιο πολυ πατατα, τωρα εβαλα 2 μικρες Secreto iberico, rosti, chili coriander dressing τουφα, το κρεας τι μερος ειναι και πως ειναι μαγερεμενο?
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 τουφ, σημερα προσπαθησα να κανω στην σχολη για βαση σε ενα γεμιστο ψαρονεφρι το rosti πατατας που επισυναψες σε βιντεο, μου αρεσε η ιδεα. Το θεμα ειναι ο,τι δεν κολλησαν κ τοσο. Προφανως ηθελε λεπτοτερα julienne; Ελεγα να προσθεσω και κανα ασπραδι αυγου για να το "δεσω" πιο πολυ αλλα ειπα να δοκιμασω ακριβως την συνταγη. Μαλλον η πατατα σου ειναι. Δοκιμασε αλλη ποικιλια. Σε εμενα κολλανε αρκετα! τουφα, το κρεας τι μερος ειναι και πως ειναι μαγερεμενο? Το κρεας ειναι χοιρινο (secreto iberico), ειναι ενα κομματι αναμεσα στην σπαλα και στην ωμοπλατη. Μαγειρεμενο 2-3 λεπτα απο την καθε μερια σε ενα πολυ καυτο τηγανι απο μαντεμι
kuzko21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μολις εβαλα κρεμα γαλακτος + ξινογαλο για να φτιαξω creme fraiche ,ελπιζω να μην βγουν οι μυκητες και ψοφησω...
UpToDate_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 H αναλογια σε 35αρα κρεμα γαλακτος ειναι 2 dl 35αρας με 3 κουταλιες ξινογαλα, και ασ'τα καμια μερα να γινει η δουλεια, ανακατευε που κ πουdl= κουπαΑλλιως πηγαινε ζητα απο κανα ζαχαροπλαστειο/προμηθευτη
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δύσκολα θα κανείς δουλειά, η κρέμα γάλακτος του εμποριου στην Ελλάδα είναι άθλια λόγω καραγενανης
UpToDate_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 http://tastefull.wordpress.com/2009/11/16/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-creme-fraiche-sour-cream/
kuzko21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 αυτη εκανα uptodate , βεβαια εκανα τη μιση , 1 κουπα κρ.γαλακτος , 1.5 κουταλια της σουπας ξινογαλο. λετε να μην πηξει?
UpToDate_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Θα δεις τα αποτελεσματα και θα μας πεις εσυ
siracos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δύσκολα θα κανείς δουλειά, η κρέμα γάλακτος του εμποριου στην Ελλάδα είναι άθλια λόγω καραγενανης Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο; Τη εννοείς;
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 οτι ειναι με πιο χαμηλα λιπαρα και επειδη ειναι περισοτερο νερουλη, βαζουν καραγενανη που ειναι υλικο που βγαινει απο καποια φυκια για να ειναι πιο πηχτη Δεν ειναι κακη η καραγενανη, αλλα δεν θα επρεπε να ειναι στην κρεμα γαλακτος
kuzko21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 36%...πεταξα και το κουτι να δω εαν ειχε αυτο το συστατικο μεσα.
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ποια μαρκα? αυτες που εβρισκα ηταν στα 20 περιπου μακαρι να εχει αλλαξει η κατασταση και να εχω αδικο
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει? Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη. Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω. Αξιζουν, να στηθω στην ουρα?
demosdem Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αξίζουν. Εχουν πολυ καλη τιμη και ειναι νόστιμα..... http://www.nanoudonutshouse.com/
kuzko21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ποια μαρκα? αυτες που εβρισκα ηταν στα 20 περιπου μακαρι να εχει αλλαξει η κατασταση και να εχω αδικο adoro ηταν αυτη που εβαλα αν δεν κανω λαθος. μολις κοιταξα μια arla που εχω ψηγειο , 36% και αυτη και δεν ελεγε κατι γι αυτο το συστατικο μεσα... αυριο θα σας πω...παντως εχει πηξει λιιιγο. Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει? Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη. Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω. Αξιζουν, να στηθω στην ουρα? value for money. τα βρισκω εξαιρετικα επειδη η ζυμη δεν ειναι καθολου λιπαρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα