REDODIN7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Oι γυρόπιτες για πιτσάκια στα γρήγορα είναι τρελό must. Απορώ πως γίνεται και πολύς κόσμος το αγνοεί. Επισης μπορεις για βαση να βαλεις αραβικη πιτα και αν παρεις ετοιμη ζημη τυπου πιλσμπουρη μπορεις να την κανεις και καλτσονε.
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εγω με tortillas κανω πιτσες εδω και χρονια. Δεν μπορω καθολου το ζυμαρι, και την θελω οσο πιο λεπτη γινεται. Αν την κανεις και με 2πλη πιτα, που θα εχεις τυρι αναμεσα τους... ohhhh baby 2
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οσο για το μάγουλο, πως τολμας γκουρμεδιαρη κλπ κλπ. Να προλάβω τον τραγανεους που θα τα πει ω ναι, είμαι γκουρμεδιάρης, ναι ναι, είμαι γκουρμεδιάρης, ναι... Γάμησε το μάγουλο ε. Με πατάτες το έφκιασα τελικά. Γκουρμεδιά σκέτη ε. Έβαλα και αλάτι από το Θιβέτ, από τα Ιμαλάια, από πού στον διάολο ήταν. Καύλα.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εγω με tortillas κανω πιτσες εδω και χρονια. Δεν μπορω καθολου το ζυμαρι, και την θελω οσο πιο λεπτη γινεται. Αν την κανεις και με 2πλη πιτα, που θα εχεις τυρι αναμεσα τους... ohhhh baby Αυτο με πιτα πανω πιτα κατω το κανω και εγω και οχι μονο σαν πιτσα με αλλαντικα και τυρια εχω βαλει και μπιφτεκια με σαλτσα και φετα ή μοσχαρακι κοκκινιστο με γραβιερα και ηταν θεικο. Τορτυγια εχω σκεφτει και εγω αλλα με κολαει λιγο το οτι ειναι απο καλαμποκι.
traganeus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Απο πότε το μάγουλο έγινε γκουρμέ??? Όποτε πετυχαίνω το ξεσκίζω, αρκεί να μην είναι τίποτα ελληνικό μέσα στο φαΐ γιατί στην ελλάδα δεν έχουν τίποτα καλό. Ούτε καν κρέμα γάλακτος
REDODIN7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Απο πότε το μάγουλο έγινε γκουρμέ??? Όποτε πετυχαίνω το ξεσκίζω, αρκεί να μην είναι τίποτα ελληνικό μέσα στο φαΐ γιατί στην ελλάδα δεν έχουν τίποτα καλό. Ούτε καν κρέμα γάλακτος Πλεον η νεα ταση στις κουζινες στα καλα εστιατορια ειναι πιατα με κομματια κρεατος που καποτε ηταν για "πεταμα" οπως το μαγουλο ή ουρα.
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Έχει και Θεσσαλονίκη ένα εργαστήριο με donuts και είναι σαφώς φθηνότερο και σαφώς καλύτερο, το μόνο κακό είναι το ωράριο 16¨00 με 7"00. Αλλά πουλάει χονδρική και είναι τσάμπα (με 5Ε παίρνεις κουτιά όχι αστεία). Αν θέλει κάποιος να το βρει είναι στη Θέρμη. για δωσε info
fylatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 http://yammydonuts.blogspot.gr/ οι μπουκίτσες που λέει είναι σαν μανταρίνια και γεμιστά με σοκολάτα ή μαρμελάδα επιλογής. Εγώ πήρα για πάρτυ με 10Ε 3 κουτιά και τα φάγαμε σε μισό λεπτό (μιλάμε για διαγωνισμό ταχυφαγίας). Αξίζει αν είσαι κοντά ή περνάς να το επισκεφτείς. 1
KiapeRas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους κι από μένα Τον τελευταίο καιρό έκανα μια επιδρομή ανάγνωσης σ' αυτό το θρεντ όπως και στο προηγούμενο που είχατε με την μαγειρική και είδα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα οπότε αξίζετε ένα συνολικό μπράβο στη λόξα σας και την προθυμία σας να μοιράζεστε αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο και αξίζουν αναφοράς, τιπς, τεχνικές, συνταγές, φώτος κλπ. Ξεχωριστά θα 'θελα να πω κι ένα μπράβο στον Τούφα για την στάση του ν' απαντάει ακόμη και σ' αυτούς που δεν πολυγουστάρει, για την εμμονή του να λέγοντε σωστά 3-4 πράγματα αλλά κυρίως στο να λέει 'δεν ξέρω ή δεν είμαι σίγουρος' όποτε δεν ξέρει απλά ή δεν είναι σίγουρος. Δύσκολο πράγμα αυτό το τελευταίο παίδες και προσωπικά το εκτιμώ ιδιαίτερα.Τέλος να ξέρετε πως είμαστε πολλοί που παρακολουθούμε δίχως να 'χουμε λογαριασμό. Καλή συνέχεια σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα καθώς είμαι ένα μάτσο ερωτήσεις 4
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 http://yammydonuts.blogspot.gr/ οι μπουκίτσες που λέει είναι σαν μανταρίνια και γεμιστά με σοκολάτα ή μαρμελάδα επιλογής. Εγώ πήρα για πάρτυ με 10Ε 3 κουτιά και τα φάγαμε σε μισό λεπτό (μιλάμε για διαγωνισμό ταχυφαγίας). Αξίζει αν είσαι κοντά ή περνάς να το επισκεφτείς. Θέρμη ρε μαν; Κανένα πρατήριο πιο μέσα δεν παίζει;
fylatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Θέρμη ρε μαν; Κανένα πρατήριο πιο μέσα δεν παίζει; Σε αυτή την ποιότητα και τιμή δεν έχω βρει. Πάντως ότι τρως σε donut στη Θεσσαλονίκη από αυτό το εργαστήριο είναι, αλλά τα τρως με 2 μέρες καθυστέρηση και ότι επίπτωση έχει αυτό σε ποιότητα, ενώ αν πας εκεί τα τρως ΖΕΣΤΑ!
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μπαμιες με πατατες και πιπεριες. Μου φαινεται ωραια συνταξη, τωρα ειμαι στη μεση της εκτελεσης. Στην συνταγη λεει να βρασω τις μπαμιες για 15-20 λεπτα. Εγω εχω κατεψυγμενες, να τις βρασω για κανα 25λεπτο;;;
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει καμιά συνταγή για ζυμαρικά με σολωμό, εύκολη και χωρίς εξωτικά υλικά; Επειδή ο σολωμός για πολλούς είναι περίεργη υπόθεση γευστικά, δεν θέλω κάτι εξεζητημένο. Οπότε μόνο σιγουράκια παρακαλώ αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο. βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. Οι ταλιατελες με σολομο με αυτη τη συνταγη πηγαν θαυμασια Μετρωντας το αποτελεσμα σε σχεση με τα υλικα και τον χρονο προετοιμασιας βαζω σχεδον αριστα. Ευχαριστω πολυ. Ισως εφταιγε το γεγονος οτι δεν ειχα βοτκα (κι ουτε θα επαιρνα μπουλακα για μερικα ml) και τον εσβησα με τσιπουρο :-D 1
arxaggelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ψήθηκα να κάνω την μανιταρόσουπα του Καλλίδη (πιό εύκολη πεθαίνεις). Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι είπε πως δεν πρέπει να πλένουμε τα μανιτάρια πριν τ αμαγειρέψουμε. Και μετά το είδα και σε άλλα site. Ισχύει; Με τα χώματα τα βάζουμε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα