Προς το περιεχόμενο

Το Resident Evil 3 Remake επιβεβαιώθηκε και θα μας τρομάξει στις 3 Απριλίου 2020


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου State of Play για το 2019 της Sony, υπήρξε μία έκπληξη για τους fan των horror παιχνιδιών. Η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Resident Evil 3 Remake είναι καθοδόν.

Αν και το Resident Evil 3 Remake αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του State of Play, δεν θα είναι αποκλειστικό παιχνίδι του PS4, αφού η Capcom επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει για XBOX One, PlayStation και PC μέσω του Steam. Δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch. Η εταιρία μάλιστα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έρχεται να μας τρομάξει για ακόμη μία φορά στις  3 Απριλίου 2020.

Οι περισσότεροι fans του είδους ήδη γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται το RE3. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο παίχτης θα αναλάβει το ρόλο της Jil Valentine, η οποία προσπαθεί να φύγει από την Raccoon City. Μάλιστα τα γεγονότα της τρίτης συνέχειας γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα με αυτά του RE2. Η ιστορία του RE3 ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ το RE2 ξεκινάει στις 29 Σεπτεμβρίου. Βέβαια τα γεγονότα του RE3 ολοκληρώνονται μετά από αυτά του RE2.

Στο Resident Evil 3 Remake θα δούμε επίσης τον Nemesis, ένα αδυσώπητο τέρας που καταδιώκει τον παίχτη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τη γνώριμη μηχανή γραφικών RE Engine, η ίδια που χρησιμοποίησαν τα Resident Evil 2 Remake, Devil May Cry 5 και Resident Evil 7.

Εκτός από το κλασσικό single player mode, το παιχνίδι θα έχει και λειτουργία multiplayer η οποία ονομάζεται Resident Evil Resistance. Ένας παίχτης προσπαθεί να τοποθετήσει στρατηγικά παγίδες και κάθε είδους ζόμπι στο χάρτη ενώ την ίδια στιγμή 4 άλλοι παίχτες προσπαθούν να επιβιώσουν. Η Capcom επιβεβαίωσε πως αυτή η λειτουργία multiplayer είναι η ίδια που είχε αρχικά παρουσιαστεί στο Tokyo Game Show νωρίτερα φέτος.

Slashgear


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλοδεχουμενο το remake, αλλα ποσο να τρομαξεις οταν επαιζες το πρωτο RE3:Nemesis στο δημοτικο? Περισσοτερο θα με κανει να γελαω πλεον ο Nemesis 😅

  • Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο franchise είναι μια ευκαιρία να το δω με ανανεωμένα γραφικά. 

Όπως επίσης αν έβγαινε το Half Life 1 and 2 με την  φημολογούμενη source engine  2 και με RTX ας πούμε θα ήμουν  από τους πρώτους που θα έκανε preorder. Το ίδιο και για το Crysis 1 και για το Far Cry 1 και για το Wolfenstein 1. 

Δεν παύει όμως να πλανιέται στο μυαλό μου μια πικρία. To remake  φαίνεται είναι το μέλλον για κάποιες εταιρίες. Νέες ιδέες και κυρίως σωστό launch ενός παιχνιδιού δεν παίζει τόσο; 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το κανουν πιο ρεαλιστικο ακομα? αντι τα τερατα να ασχολουνται μονο με το ξεκοιλιασμα, να ασχολουνται και με την αναπαραγωγη τους, ε? 😛

(αφου o ιος θα εχει κανει ολα τα αρσενικα τερατα και θα εχουν ανοσια μονο οι γυναικες, μα ολα εγω θα τους τα λεω πια :D

Επεξ/σία από pcos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος τρόμος όπως το παίζαμε στο play 1 αλλά καλοδεχουνενο!!! αξίζει να δούμε κάποια στιγμή και κάνα silent hill remake🙏🙏🙏😱😱😱

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

53 λεπτά πριν, kostasPC είπε

Καλοδεχουμενο το remake, αλλα ποσο να τρομαξεις οταν επαιζες το πρωτο RE3:Nemesis στο δημοτικο? Περισσοτερο θα με κανει να γελαω πλεον ο Nemesis 😅

Φυσικά καλοδεχούμενο αλλά προφανώς δεν απευθύνεται σε εμάς που το έχουμε λιώσει τότε(παρεπιμπτόντως τέλειωνα το λύκειο τότε).Παρά μόνο για λόγους νοσταλγίας.

Απευθύνεται στη νέα γενιά που καλό είναι να γνωρίζει τέτοιες παιχνιδάρες με κονσόλες νέας γενιάς χωρίς την ανάγκη να είναι μόνιμα online.

Καλά τα NES kai Snes παιχνίδια που μας μεγάλωσαν αλλά μόνο τέτοιοι τίτλοι όπως το RE3 έχουν νόημα στο να γίνονται remake. Όταν είχα παίξει το Tomb Raider στο PS1 μου είχε πέσει το σαγόνι. Ομοίως σε ocarina of Time, Mario 64, GTA San Adreas, Turok, Panzer Dragoon, Pandemonium και πολλές άλλες παιχνιδάρες που θα μπορούσαν να γίνουν remake για τη νέα γενιά. Γιατί κακά τα ψέμματα, στην ηλικία μας ποιος έχει πια το χρόνο που είχε τότε για να κάτσει να παίζει. Αλλά εάν βάλω στο γιο μου που είναι Γ'Δημοτικού που παίζει μόνο smash bros και fortnite, να παίξει RE3 με νέας γενιάς γραφικά θα τρέχει κλαίγοντας στη μάνα του.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα τα Resident Evil στην έπαυλη και το Νέμεσις, σε ηλικία 6ή7 χρονών κάπου εκεί. Το πολύ να πήγαινα Γ' δημοτικου.

Θυμάμαι να τα παίζω όσο έλειπε η μάνα μου γιατί ήταν σίγουρο ότι θα μου το έκλεινε, και ένα Σαββάτο απόγευμα που σιδερωνε μετά από πολλούς τσακωμούς με είχε αφήσει να παίζω κανονικά.

Εκεί ήταν που τις έφαγα.

Θυμάμαι ότι είχε στο Νέμεσις, ένα γκαράζ που για να ανοίξει έπρεπε να βρεις μια μανιβέλα. Την είχα βρει και γυρναγα προς τα πίσω να ανοίξω το γκαράζ. Εκεί ήταν που πετάχτηκαν τα σκυλάκια από τα τζάμια που όταν είχα περάσει δεν υπήρχαν, οπότε πήγαινα και εγώ χαλαρά. 

Με το που πετάχτηκαν, άρχιζα να φωνάζω,παίζει να έκλαψα κιόλας, μετά έφαγα και κάποιες και έκλεισε για καμία βδομάδα το Play...

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΡΙΜΕΙΚ ΤΩΡΑ,ΜΕΝΩ ΜΟΝΟΣ

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...