dkstopo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 καλησπέρα Ψάχνω να τυπώσω επαγγελματική κάρτα. Σκεφτομαι να κανω χρήση καποιας online υπηρεσιας, ξέρετε κάποια που το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον αποδεκτά μιας και δεν έχω δυνατότητα να δω δείγμα δουλείας ή ποια πρέπει να είναι τα ελάχιστα στανταρ που πρέπει να τηρούνται ώστε να είναι αξιοπρεπές το αποτέλεσμα? ευχαριστώ
Conan2046 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί δεν πας ο ίδιος κάπου και θέλεις online; Θα σου δείξει τα χαρτιά (λεία ή όχι) θα σου εξηγήσει τις διάφορες ποιότητες θα σε βοηθήσει να το φτιάξεις και δεν νομίζω να κοστίσει και πολύ παραπάνω.
meletis_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, dkstopo είπε καλησπέρα Ψάχνω να τυπώσω επαγγελματική κάρτα. Σκεφτομαι να κανω χρήση καποιας online υπηρεσιας, ξέρετε κάποια που το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον αποδεκτά μιας και δεν έχω δυνατότητα να δω δείγμα δουλείας ή ποια πρέπει να είναι τα ελάχιστα στανταρ που πρέπει να τηρούνται ώστε να είναι αξιοπρεπές το αποτέλεσμα? ευχαριστώ Ειχα εκτυπώσει επαγγελματικές ~500 τεμάχια , το είδα στην ιστοσελίδα τους και τηλεφώνμησα . Είχαν τις καλύτερες τιμές και απο την περιοχή μου και μου τα έστειλαν ταχυδρομικώς Είναι στήν Νέα Ιωνία , ψάξτο με τον όρο ψηφιακες εκτυπώσεις όραση
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί δε απευθύνεσαι σε κάποιον τυπογραφο ή γραφίστα; Σε τέτοια ζητήματα δεν ψάχνουμε αποκλειστικά την φθηνότερη λύση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα