Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Therempant είπε

Α καλά..... Ωραία μπράβο παιδιά ευχαριστώ για όποια βοήθεια και για τις ειρωνείες. 

Έλα ρε συ πλάκα κάνουμε.

Αφήνεις τα χλμ ως έχουν και λες του αγοραστή πως έχεις αλλάξει κάποια πράγματα στα συγκεκριμένα χλμ . Αν και θα σε συμβούλευα αν είναι να το πουλήσεις ρώτα δύο τρεις μαντραδεα και όπου πάρεις την καλύτερη τιμή δωστο. Εκεί δεν ρωτάνε τίποτα ούτε ελέγχουν κάτι.Που να μπλέκεις τώρα με ιδιώτη να σου σπάνε τα νεύρα 

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Έλα ρε συ πλάκα κάνουμε.

Αφήνεις τα χλμ ως έχουν και λες του αγοραστή πως έχεις αλλάξει κάποια πράγματα στα συγκεκριμένα χλμ . Αν και θα σε συμβούλευα αν είναι να το πουλήσεις ρώτα δύο τρεις μαντραδεα και όπου πάρεις την καλύτερη τιμή δωστο. Εκεί δεν ρωτάνε τίποτα ούτε ελέγχουν κάτι.

Μάλλον δεν θα πάει σε μάντρα γιατί είναι στην πένα. Πιο πολύ ρώτησα γιατί έτυχα σε άτομο στο car που είχε κάνει ανακατασκευή και έβαλε ως χιλιόμετρα αγγελίας πχ τα 50κ χιλιόμετρα που είχε κάνει από τότε. Κάτι που μου φάνηκε σαν παραπλάνηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Therempant είπε

Μάλλον δεν θα πάει σε μάντρα γιατί είναι στην πένα. Πιο πολύ ρώτησα γιατί έτυχα σε άτομο στο car που είχε κάνει ανακατασκευή και έβαλε ως χιλιόμετρα αγγελίας πχ τα 50κ χιλιόμετρα που είχε κάνει από τότε. Κάτι που μου φάνηκε σαν παραπλάνηση. 

Δεν με ακους. Αν πεις ανακατασκευή κινητήρα θα σου φύγουν οι ποιο πολλοι. Λιγοι θα το εκτιμησουν να ενδιαφερθουν σοβαρα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θελουν να τους πουλανε παπα οι μαντραδες. Ενώ σε μάντρα σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει με όλα και έχεις πάρει τα χρήματα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Therempant είπε

Πολλοί το διαχωρίζουν ,λένε πχ ότι το σασί έχει τόσα χλμ και ο κινητήρας, τόσα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, leolipop είπε

Πολλοί το διαχωρίζουν ,λένε πχ ότι το σασί έχει τόσα χλμ και ο κινητήρας, τόσα.

Αν βρεις αγοραστή ετσι έλα πεστο μου. Θα το πουλήσεις πιο λίγα από όσο θα το πούλαγες σε μάντρα. 

Δημοσ.
Στις 23/3/2025 στις 10:20 ΠΜ, mp123 είπε

Δεν με ακους. Αν πεις ανακατασκευή κινητήρα θα σου φύγουν οι ποιο πολλοι. Λιγοι θα το εκτιμησουν να ενδιαφερθουν σοβαρα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θελουν να τους πουλανε παπα οι μαντραδες. Ενώ σε μάντρα σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει με όλα και έχεις πάρει τα χρήματα.

δλδ. λες αν εχεις κανει καποια πραγματα ακριβα στον κινητηρα,οτιδηποτε ειναι αυτο ,ειναι καλυτερα να το που λησεις σε μαντρα και οχι μονος σου? επειδη οι μαντραδες δνε ρωτανε τι εχεις κανει η' δνε τους ενδιαφερουν? και θα παρεις τα ιδια χρηματα απο τους μαντραδες αποτι αν το πουλαγες μονος σου? η' λιγοτερα γιατι αυτοι ξερουν?

για να εχουμε υποψη μας αν πουλησουμε ποτε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike15 είπε

δλδ. λες αν εχεις κανει καποια πραγματα ακριβα στον κινητηρα,οτιδηποτε ειναι αυτο ,ειναι καλυτερα να το που λησεις σε μαντρα και οχι μονος σου? επειδη οι μαντραδες δνε ρωτανε τι εχεις κανει η' δνε τους ενδιαφερουν? και θα παρεις τα ιδια χρηματα απο τους μαντραδες αποτι αν το πουλαγες μονος σου? η' λιγοτερα γιατι αυτοι ξερουν?

Δεν με καταλαβαίνεις. Άλλο πράγμα το ένα που λες και εννοείς και άλλο το άλλο με το θέμα του ts.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike15 είπε

Aλλο να έχεις κάνει ρεκτιφιέ γιατί έκανε γκράου ο κινητήρας και αλλο να εχεις αλλάξει εκκ και μπιέλες κλπ.

Το ρεκτιφιέ δείχνει ότι υπηρχε πρόβλημα ,πάντα έχει αρνητική έννοια.Εχει περάσει απο χέρια που δεν το πρόσεχαν.Οπως να λες ότι έχει μπει σε καλίμπρα ,υπάρχει περίπτωση να το δει θετικά κάποιος;

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aλλο να έχεις κάνει ρεκτιφιέ γιατί έκανε γκράου ο κινητήρας και αλλο να εχεις αλλάξει εκκ και μπιέλες κλπ.

Το ρεκτιφιέ δείχνει ότι υπηρχε πρόβλημα ,πάντα έχει αρνητική έννοια.Εχει περάσει απο χέρια που δεν το πρόσεχαν.Οπως να λες ότι έχει μπει σε καλίμπρα ,υπάρχει περίπτωση να το δει θετικά κάποιος;

Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Βαριόμουν να γράφω και να εξηγώ τα αυτονόητα  . 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Βαριόμουν να γράφω και να εξηγώ τα αυτονόητα  . 

σιγα ρε φιλε ,μια ερωτηση καναμε,αμα σε ενοχλησαμε που θελαμε  να μαθουμε κατι, μην απαντας,λιγο ευγενεια ομως στον λογο σου.

εγω γενικα ρωτησα οχι για το θεμα .απλα πηρα αφορμη απο το θεμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

σιγα ρε φιλε ,μια ερωτηση καναμε,αμα σε ενοχλησαμε που θελαμε  να μαθουμε κατι, μην απαντας,λιγο ευγενεια ομως στον λογο σου.

εγω γενικα ρωτησα οχι για το θεμα .απλα πηρα αφορμη απο το θεμα. 

Οκ μπορεί να έκανα λάθος και να θεώρησα σαν ειρωνεία ότι είπες . Εγώ πάντα είμαι ευγενικός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...