Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Εγώ θα σε τρελάνω? Μπηκες στον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες πριν? οι καρτες δεν εχουν κανενα θεμα. οι vii λειτουργουν μια χαρα με τα παλια drivers του 2019. Με το που βαζω τα 2020 υπαρχουν θεματα με black screen μαζι με εμενα και αλλοι δεν ξερω και εγω ποσοι, μια βολτα στο reddit η στα φορουμ της amd θα σε καλυψει. πωπω δε το ειχα παρατηρησει, ευτυχως που μου ανοιξες τα ματια.. 🙈 εχεις προβλημα με τις καρτες ναι ή ου? αν εχεις προβλημα και δε μπορεις να το λυσεις τι σε κοφτει εσενα ως καταναλωτη αμα ειναι απο το υλικο ή τους οδηγους? επεστρεψε τις αφου σου βγαζουν προβληματα
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε πωπω δε το ειχα παρατηρησει, ευτυχως που μου ανοιξες τα ματια.. 🙈 εχεις προβλημα με τις καρτες ναι ή ου? αν εχεις προβλημα και δε μπορεις να το λυσεις τι σε κοφτει εσενα ως καταναλωτη αμα ειναι απο το υλικο ή τους οδηγους? επεστρεψε τις αφου σου βγαζουν προβληματα Θα τις επιστρέψω ως ποια αιτιολογία ακριβώς ;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Θα τις επιστρέψω ως ποια αιτιολογία ακριβώς ; οτι δεν λειτουργουν σωστα?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε οτι δεν λειτουργουν σωστα? Και θα τις κουμπώσουν και θα δουλεύουν. Και θα πουν δεν έχουν κάτι οι κάρτες κύριε. Έχεις καταλάβει καν το πρόβλημα που δημιουργείται από τον Νοέμβριο περίπου;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Και θα τις κουμπώσουν και θα δουλεύουν. Και θα πουν δεν έχουν κάτι οι κάρτες κύριε. Έχεις καταλάβει καν το πρόβλημα που δημιουργείται από τον Νοέμβριο περίπου; και εσυ θα επιμεινεις οτι εχουν. θα τους δωσεις οτι screenshot εχεις και τη σελιδα οτι η αμδ εχει αναγνωρισει οτι υπαρχει το προβλημα, πιστευω δε θα εχεις προβλημα. αν στο παιξουν τρελιτσα αρχισε τις φωνες να τους κανεις ρεζιλι, καταγγελια σε συνηγορο και να πανε να μαμηθουν, να δεις πως θα το "βρουν το προβλημα" μετα στη τελικη αμα δε δοκιμασεις τιποτα και κανεις "διαλογο" με τον εαυτο σου τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα γινει τιποτα Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε και εσυ θα επιμεινεις οτι εχουν. θα τους δωσεις οτι screenshot εχεις και τη σελιδα οτι η αμδ εχει αναγνωρισει οτι υπαρχει το προβλημα και να πανε να μαμηθουν. στη τελικη αμα δε δοκιμασεις τιποτα και κανεις "διαλογο" με τον εαυτο σου τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα γινει τιποτα Μα το θέμα φίλε μου στην ουσία είναι ότι οι κάρτες γενικά δεν έχουν πρόβλημα. Δηλαδή πρώτα απ’ όλα θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου ότι οι κάρτες έχουν πρόβλημα και θα τις πάω στο σέρβις; Αφού ξέρω ότι είναι θέμα drivers και Windows. Δεν κάνω διάλογο με τον εαυτό μου, ποστάρω να τα δει κάποιο παιδί εδώ πέρα που έχει τα ίδια θέματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Μα το θέμα φίλε μου στην ουσία είναι ότι οι κάρτες γενικά δεν έχουν πρόβλημα. Δηλαδή πρώτα απ’ όλα θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου ότι οι κάρτες έχουν πρόβλημα και θα τις πάω στο σέρβις; Αφού ξέρω ότι είναι θέμα drivers και Windows. Δεν κάνω διάλογο με τον εαυτό μου, ποστάρω να τα δει κάποιο παιδί εδώ πέρα που έχει τα ίδια θέματα. εσυ αγορασες τη καρτα. η καρτα εχει ενα καρο υλικα και λογισμικο πανω της. οτι απ αυτα και να δημιουργει το προβλημα δε πρεπει να σ ενδιαφερει εσενα, εσυ θες μονο να λειτουργει οπως πρεπει.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε εσυ αγορασες τη καρτα. η καρτα εχει ενα καρο υλικα και λογισμικο πανω της. οτι απ αυτα και να δημιουργει το προβλημα δε πρεπει να σ ενδιαφερει εσενα, εσυ θες μονο να λειτουργει οπως πρεπει. Αυτο σου εξηγησα και πιο πριν και με ειρωνευτηκες. Οτι τοσα ατομα αν εχουν θεμα κατι δεν παει καλα γενικα με της καρτες της amd?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Αυτο σου εξηγησα και πιο πριν και με ειρωνευτηκες. Οτι τοσα ατομα αν εχουν θεμα κατι δεν παει καλα γενικα με της καρτες της amd? δε το ξερω, δε το ξερεις, δε το ξερει κανενας. αλλα ακομα και 1000% σιγουροι να ειμασταν οτι μονο οι οδηγοι εχουν θεμα και η αρχιτεκτονικη ειναι αψογη, εσενα τι σε κοφτει? αναποσπαστο κομματι της λειτουργιας της καρτας γραφικων ειναι οι οδηγοι, χωρις αυτους ειναι ενα τουβλο. οποτε εχεις αγορασει μια καρτα και για καποιο λογο δε λειτουργει καλα. οκ δοκιμασες να βρεις καμια λυση διοτι θες τη καρτα και δε θες να μπλεκεις με επιστροφες, αλλα αφου βλεπεις οτι ΔΕΝ φτιαχνει το ρημαδι γιατι να μην την επιστρεψεις? κανενα δικαιωμα δεν εχουν να πουν οτι λειτουργει σωστα, διοτι δε λειτουργει σωστα, το προβλημα ειναι αναγνωρισμενο. σου ειπα ηδη πως λογικα δε θα χεις προβλημα, αν ομως σου αρχισουν τα μα-μου ξεκινα φασαριες, κανε καταγγελια στο συνηγορο και επικοινωνησε με την ιδια την αμδ και το κατασκευαστη να κοψουν το λαιμο τους να σου βρουν λυση Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Απλά τα μαγαζιά τρέχουν κάνα run timespy και μπορεί να μην εμφανιστεί το πρόβλημα..
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Απλά τα μαγαζιά τρέχουν κάνα run timespy και μπορεί να μην εμφανιστεί το πρόβλημα.. Ανέκαθεν.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Απλά τα μαγαζιά τρέχουν κάνα run timespy και μπορεί να μην εμφανιστεί το πρόβλημα.. Ναι το ξερω, και οσο υπαρχουν κοροιδα που το ανεχονται τοσο θα το κανουν. Δε νομιζω ειναι πολλοι αυτοι που αγοραζουν τη καρτα για να τρεξουν μια φορα το timespy αλλα για να τη χρησιμοποιουν καθημερινα για browsing, παιχνιδια, ταινίες, κλπ. Οποτε καθολου αντιπροσωπευτικό δεν ειναι το τεστ που κανουν και δεν εχει καμια αξια. Ειπα ηδη τι βηματα μπορει να ακολουθησει καποιος να λυσει το προβλημα του, οι υπόλοιποι μπορουν να μεινουν με το τουβλο. Αμα δε θελουν να ασχοληθουν αυτοι για τα λεφτα τους δικαιωμα τους
CometRyzen Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Όσον αφορά το RMA, προσωπικά ποτέ δεν επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς τύπου Κλαίσιο και λοιπά τζιμάνια. Σου βγάζουν την παναγία. Κατευθείαν στον κατασκευαστή, και σου κάνουν αντικατάσταση χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα του PC. Βέβαια μιλάω για εταιρείες τύπου Corsair / SteelSeries κλπα, κάτι sapphire και τέτοιοι δεν ξέρω πως το αντιμετωπίζουν. Αλλά συμφωνώ με τον lezanta. RMA όλες χωρίς συζήτηση. Εκτός αν είσαι okay να τις δουλεύεις με τους drivers του 2019 που λές ότι είναι stable, κομπλέ και αυτό. Αλλά τώρα να παλεύεις τόσους μήνες μόνος σου επειδή η AMD μαμιέται δεν το θεωρώ λύση.
malakudi Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Σε αυτό το νήμα δε μας ενδιαφέρει αν κολλάνε με τους drivers του 2020 οι Vega, οι Polaris ή οτιδήποτε άλλο. Είναι νήμα για τους OWNERS καρτών Navi. Επίσης δε μας ενδιαφέρει το troubleshooting συστημάτων. Αν έχετε κάνει όλα τα βασικά και είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας είναι σταθερό, τότε RMA την κάρτα. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε 20 σελίδες τώρα για την κάρτα του @splanis . Θα παρακαλούσα έναν mod να μεταφέρει ΟΛΑ τα post για το πρόβλημα του @splanis και τις απαντήσεις σε αυτό σε ένα χωριστό νήμα. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, malakudi είπε Σε αυτό το νήμα δε μας ενδιαφέρει αν κολλάνε με τους drivers του 2020 οι Vega, οι Polaris ή οτιδήποτε άλλο. Είναι νήμα για τους OWNERS καρτών Navi. Επίσης δε μας ενδιαφέρει το troubleshooting συστημάτων. Αν έχετε κάνει όλα τα βασικά και είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας είναι σταθερό, τότε RMA την κάρτα. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε 20 σελίδες τώρα για την κάρτα του @splanis . Θα παρακαλούσα έναν mod να μεταφέρει ΟΛΑ τα post για το πρόβλημα του @splanis και τις απαντήσεις σε αυτό σε ένα χωριστό νήμα. Απο @noFEARgr "Ο σκοπος του συγκεκριμενου νηματος ειναι οι ανταλαγη αποψεων για τις διαφορες custom υλοποιησεις , θερμοκρασιες , oc ,uv και οτιδηποτε αλλο ειναι χρησιμο στους κατοχους και φυσικα workaround απο τα τελευταια θεματα που εχουν προκυψει λογω drivers" Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από tsoukalasKaminia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα