Προς το περιεχόμενο

Για άλλη μια φορά το Πλαίσιο μας απογοητεύει


Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες, προμηθεύτηκα από το Πλαίσιο ένα εξωτερικό CD-RW της ASUS σε ταχύτητες 52χ24x52. Mόλις το σύνδεσα δεν μπορούσε να βγει το ROM !!

Με τα λίγα ή τα πολλά το ΑΝΟΙΓΩ μόνος μου και ήταν κομμένη μέσα η ταινία(ή τελοσπάντων λάστιχο). Και η ASUS (που είναι αξιόπιστη εταιρία )

δεν μπορεί να το έβγαλε ελαττωματικό.Παρόλα αυτά δεν ήταν απλή ζημιά αλλά ήταν πειραγμένο σε καλό σημείο. Φυσικά δεν το επιστρέφω γιατί θα με βγάλουν τρελό αλλά και επειδή σιχάθηκα το service τους.Ακόμα το γεγονός ότι δίνουν προιόντα σε απλό σακουλάκι με προβληματίζει.Ακόμα και μια σύνδεση κινητού δεν μπορούν να κάνουν .. αλλά τί τα θες τί τα γυρεύεις ? :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

egw pantos ekana mia paragkeleia, me peiran thlefono, me diabebeosan oti tha ta estelna thn epomenh mera.... exoun perasei 2 ebdomades apo tote!!!!! ean tixon mou erthei tipota exw na tous riksw poli xe.....

 

htan h teleftea fora pou asxoloume mazi tous. apogohtefsh entelos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ θα σου πρότεινα να το επιστρέψεις αν και η εγγύηση είναι όντως σπασμένη, όπως το αναφέρεις... Πιθανόν να στο ανταλλάξουν με ένα άλλο.

 

Το γεγονός ότι δίνουν προϊόντα σε απλό σακουλάκι να μη σε προβληματίζει. Πολλά προϊόντα κυκλοφορούν και σε retail και σε bulk έκδοση. Η bulk έκδοση σού παρέχει μόνο το προϊόν, άντε και κανένα οδηγό, αλλά είναι φθηνότερη από την retail. Η επιλογή έκδοσης είναι στο χέρι σου (και στην τσέπη σου μερικές φορές ;)).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα γιατί κατηγορεί το ΠΛΑΙΣΙΟ ο πρώτος χρήστης...

Μεταφορικά ατυχήματα με μηχανήματα συμβαίνουν δυστηχώς. Και εφόσον μόλις το είχες αγοράσει δεν θα έμπλεκες με service αλλά θα στο αλλάζανε επιτόπου. Τουλάχιστον από όσο ξέρω τέτοια πολιτική ακολουθούν με τους σκληρούς δίσκους.

Όσο για τις bulk εκδόσεις, τα οφέλη είναι βέβαια προφανή : Μείωση κόστος και ακούγετε μια χαρά σε μένα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα γιατί κατηγορεί το ΠΛΑΙΣΙΟ ο πρώτος χρήστης...

Μεταφορικά ατυχήματα με μηχανήματα συμβαίνουν δυστηχώς.

Κοίτα, η κομμένη ταινία της εγγύησης δε νομίζω να οφείλεται σε "μεταφορικό ατύχημα", οπότε η/ο Nighthope δικαίως διαμαρτύρεται.

 

Καλό είναι να υπάρχει τέτοια κριτική και τα καταστήματα (ειδικά μεγάλες αλυσίδες, όπως το Πλαίσιο) να την αποδέχονται και να διορθώνονται.

 

Ευελπιστώ να δεχτούν πίσω τη συσκευή... Καλό είναι να κοιτάμε κάτι τέτοια πράγματα όταν αγοράζουμε πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλο θα ηταν πρωτα να βλεπαμε και τι θα εκανε το πλαισιο αν απλα τους το ειχε παει πισω και μετα αν χρειαστει να το κατακρινουμε

 

ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το πλαισιο δεν ειχε καν την ευκαιρια να δειξει τι θα εκανε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kati den paei kala genika sto plaisio.

 

egw agorasa ena tornado isdn tipa-p [se sakoulaki] kai to cd me tous drivers htan gia 56k modem mono.

tous phra thlefono kai mou eipan elate na na to allaxoume, alla ayth th douleia tha kanume synexeia? dromologia sto plaisio?

telika katebasa tous drivers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τα λίγα ή τα πολλά το ΑΝΟΙΓΩ μόνος μου και ήταν κομμένη μέσα η ταινία(ή τελοσπάντων λάστιχο).

 

Συγνώμη ρε φιλε' date=' αλλά ποιός ο λόγος να το ανοίξεις; Τι σε νοιάζει εσένα τι πρόβλημα έχει; Δώστο πίσω και μην το πασπατεύεις...

 

Φυσικά δεν το επιστρέφω γιατί θα με βγάλουν τρελό αλλά και επειδή σιχάθηκα το service τους.

 

Γιατί να σε βγάλουν τρελλό; Η συσκευή γράφει "Warranty void if seal removed" Ότι και να είχε συμβεί, απο την στιγμή που το άνοιξες, ακύρωσες μόνος σου την εγγύηση... Πες μου πως περιμένεις μετά τον άλλο να σε πιστέψει...

 

Μου φαίνεται οτι ζητάτε πάρα πολλά από το μαγαζί... Στο τέλος θα ζητάτε να ανοίγουν retail συσκευασίες για να δοκιμάζουν πρώτα αυτό που αγοράζετε...

 

Οσον αφορά τα bulk προϊόντα, όταν τα φέρνουν με το κιλό από το εξωτερικό είναι σαν να πηγαίνεις στην λαική, στα 10 κιλά ντομάτες ,1-2 θα είναι ανοιγμένες...

 

Για να "ισιώσουμε" λίγο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ego tha elega na apaitiseis kiolas tin allagia tou me dvdr logo psyxikis odynis kai ithikis vlavis!!! dld ki an to cdr den exei tpt ki esy to anoikses kai xalases to lastixaki giati prepei to plaisio na fortothei ti dikia sou mlkia?!?!??! :! :?

 

an pantos den anoikses esy to cdr kai to pires anoigmeno(pou poly amfivalo), s'afto ftaiei o ypallilos pou dextike tin epistrofi(giati profanos gia kati tetoio tha prokeitai)... ;)

 

telos to oti i asus einai mia kali etairia, den tin kathista kai alanthasti. astoxies ylikou symvainoune panta!!! ego tis proalles pira gia gnosto mou akrivi karta gia video editing tis pinnacle apo plaisio kai itane kammeni!!! ti tha eprepe dld na po, oti epeidi i pinnacle einai gamati etairia ston tomea tis kai epeidi eskasa kai 400ara sigoura ftaiei to plaisio?!?!?!?!

 

gia na isiosoume ligo pou eipe kai o filos parapano....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...