Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επάψε και απο εχθες να δουλευει η FUPS CARD για απευθειας αγορες.... Εκτος και η OLDUBIL CARD

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pabou13 είπε

αν δεν βρεθει λυση θα τις δωσω καπου προκειμενου να μην ληξουν. 

Βαλτες πάνω από την ultimate. Θα γίνουν οι 12 μήνες live - > 4 μήνες ultimate. 

Θα χάσεις χρήματα, αλλά τουλάχιστον όχι εντελώς. Θα σου βγει 7.5€ ο μήνας, από 3.75€.

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

έχω μια απορία διαβάζοντας όλα αυτά με τα διάφορα region κλπ

αν βάλω 12 μήνες Τούρκικη gold και μετά χρειάζομαι ultimate για να μετατρέψω τα πάντα σε ultimate (8 μήνες απο την Τούρκικη gold + όσους μήνες βάλω ultimate για την μετατροπή), τότε η ultimate που θα βάλω μπορεί να είναι απο όποιο region θέλω ή υπάρχει περιορισμός;

Δημοσ.

Έληξε η συνδρομή μου και ψάχνοντας την πιο οικονομική λύση για μετατροπή gold σε ultimate, βρήκα στο eneba 3μηνη gold στα 8€. Λέω να στακαρω 12 τρίμηνες και μετά 1 μηνα ultimate από Microsoft για 2 χρόνια ultimate, με τελικό κόστος 4,5€ περίπου ο μήνας. Τι λέτε ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

έχω μια απορία διαβάζοντας όλα αυτά με τα διάφορα region κλπ

αν βάλω 12 μήνες Τούρκικη gold και μετά χρειάζομαι ultimate για να μετατρέψω τα πάντα σε ultimate (8 μήνες απο την Τούρκικη gold + όσους μήνες βάλω ultimate για την μετατροπή), τότε η ultimate που θα βάλω μπορεί να είναι απο όποιο region θέλω ή υπάρχει περιορισμός;

Απ οπου θες μπορει να ειναι η Ultimate. Το καλύτερο ειναι απο store με 1€

2 ώρες πριν, epiphobe είπε

Έληξε η συνδρομή μου και ψάχνοντας την πιο οικονομική λύση για μετατροπή gold σε ultimate, βρήκα στο eneba 3μηνη gold στα 8€. Λέω να στακαρω 12 τρίμηνες και μετά 1 μηνα ultimate από Microsoft για 2 χρόνια ultimate, με τελικό κόστος 4,5€ περίπου ο μήνας. Τι λέτε ?

Αν όντως έχει 8€ η 3μηνη global/eu gold, μια χαρά τιμή ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.

8€ έχει το είδα σήμερα. Και με κωδικό AKS8 έχεις μια έκπτωση 8% που ουσιαστικά σου αφαιρεί τις προμήθειες και σου βγαίνει 31.84€ οι 4 3μηνες συνδρομές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paramedic είπε

8€ έχει το είδα σήμερα. Και με κωδικό AKS8 έχεις μια έκπτωση 8% που ουσιαστικά σου αφαιρεί τις προμήθειες και σου βγαίνει 31.84€ οι 4 3μηνες συνδρομές.

24€ έχει η 12 μήνες 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Απ οπου θες μπορει να ειναι η Ultimate. Το καλύτερο ειναι απο store με 1€

Αν όντως έχει 8€ η 3μηνη global/eu gold, μια χαρά τιμή ειναι.

Αρα, αγοράζω και τον 1 μήνα ultimate απο eneba?Δεν χρειάζεται να είναι απο το λογαριασμό microsoft/xbox?

Επίσης @leo066 που βρήκες τόσο φθηνά την 12μηνη? Για να ξεκαθαρίσω, εγώ κοιτάω για EU Gold, δε θα ακολουθήσω τη μέθοδο με το VPN και κάρτες άλλων χωρών.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, epiphobe είπε

Αρα, αγοράζω και τον 1 μήνα ultimate απο eneba?Δεν χρειάζεται να είναι απο το λογαριασμό microsoft/xbox?

Επίσης @leo066 που βρήκες τόσο φθηνά την 12μηνη? Για να ξεκαθαρίσω, εγώ κοιτάω για EU Gold, δε θα ακολουθήσω τη μέθοδο με το VPN και κάρτες άλλων χωρών.

Για τουρκική είναι αυτή η τιμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, epiphobe είπε

Aπ όπου θες βάζεις. Ποιος ο λόγος όμως να μην τον πάρεις από store? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leo066 είπε

24€ έχει η 12 μήνες 

Εγω απαντησα στο παιδί που ανάφερε για EU/Global οπότε λάθος το σχόλιο σου γιατί μιλας για Τούρκικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Aπ όπου θες βάζεις. Ποιος ο λόγος όμως να μην τον πάρεις από store? 

Στο eneba ένας μήνας ultimate κοστίζει 8€ ενώ στο store 15€ .

EDIT: To ανέφερα γιατί στον οδηγό το αναφέρει, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν η αγορά ενός μήνα ultimate πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο το επίσημο store.

" Αγοράζουμε συνδρομή 1 μήνα Ultimate απο το επίσημο Store και απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring) αν είναι ενεργή. "

Επεξ/σία από epiphobe
πρόσθεσα πληροφορίες
Δημοσ.
4 ώρες πριν, epiphobe είπε

Στο eneba ένας μήνας ultimate κοστίζει 8€ ενώ στο store 15€ .

EDIT: To ανέφερα γιατί στον οδηγό το αναφέρει, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν η αγορά ενός μήνα ultimate πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο το επίσημο store.

" Αγοράζουμε συνδρομή 1 μήνα Ultimate απο το επίσημο Store και απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring) αν είναι ενεργή. "

Αν όντως σου βγάζει το store 15€ για την αγορά ultimate, τότε πάρε φθηνότερη απο αλλού. Την ίδια δουλειά κάνουν όλες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/7/2023 στις 10:07 ΜΜ, sphinxgr είπε

Βαλτες πάνω από την ultimate. Θα γίνουν οι 12 μήνες live - > 4 μήνες ultimate. 

Θα χάσεις χρήματα, αλλά τουλάχιστον όχι εντελώς. Θα σου βγει 7.5€ ο μήνας, από 3.75€.

Το έκανα, πήγε από τους 9 στους 17 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...