Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ktsolkas είπε

Όλα αυτά περί game pass ultimate, μπορούν να γίνουν και για αγορά παιχνιδιών; Γιατί οι τιμές Αργεντινής στα παιχνίδια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τις τιμές Ευρώπης!

Φυσικα, με τον ιδιο τροπο. Mε VPN.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, riklove είπε

Με ενεργό core br ως 2/25. Αγόρασα 4key 40€ india, να κάνω επέκταση στα τρία χρόνια, χωρίς επιτυχία..🥺

Δυστυχώς με πιάνει το όριο των 13 μηνών.

Αυτό πού μπορώ να κάνω είναι να περιμένω ως τη λήξη του πακέτου.. ή να κάνω ακύρωση συνδρομής και  μετά να προσθέσω τα δύο χρόνια..

Τα κλειδιά που αγόρασα είναι χωρίς λήξη οπότε μάλλον θα περιμένω..

20240519_201759.jpg

Όπως έχουμε πει ξανά, ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξετε region. Ούτε το Brazil που είχες, έπρεπε να το έχεις. 

Το region έχει μόνη ουσία όταν θες να αγοράσεις παιχνίδια από το store άλλης χώρας. Δεν το προτείνουμε όμως. 

Οπότε γύρνα όλα τα στοιχεία της συνδρομής σου Ελλάδα και μετά με vpn βάλε την Ινδία που αγόρασες 

25 λεπτά πριν, ktsolkas είπε

Όλα αυτά περί game pass ultimate, μπορούν να γίνουν και για αγορά παιχνιδιών; Γιατί οι τιμές Αργεντινής στα παιχνίδια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τις τιμές Ευρώπης!

Μόνο για να κάνεις redeem κωδικούς που έχεις αγοράσει από e shops. ΌΧΙ για να αγοράσεις παιχνίδια από το επίσημο store 

9 ώρες πριν, jimakal είπε

Καλημέρα 

Μπορούμε να περάσουμε 6μηνη Ινδίας σε ενεργή συνδρομή global με vpn ? Η συνδρομή μου λήγει τον 8/2026 

Ναι. Πίνακας μετατροπων υπάρχει στο 1ο post 

• Like 1
Δημοσ.

Καμία αλλαγή region.Ειναι περιττή και μόνο προβλήματα δημιουργεί. Ακόμα και για παιχνίδια από το Τουρκικό store αν έχεις Fups , το μόνο που έχεις να κανείς είναι να βάλεις μια Τουρκική διεύθυνση, η εναλλακτικά στην κονσόλα να αλλάξεις τη χώρα σε Τουρκία και να αγοράσεις απευθείας από εκεί.Στο ίδιο main Ελληνικό account μου αγοράζω από Ελλάδα, Τουρκία και ΗΠΑ (έχω τρόπο πληρωμής απο εκει ) αλλά έχω πάρει και παιχνίδια και συνδρομές με vouchers από κλειδαδικα και VPN  από Αργεντινή , Ινδία , Ν.Αφρικη ,Αίγυπτο , Κολομβίαα,Νιγηρία και δεν θυμάμαι και απο που αλλού.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το region έχει μόνη ουσία όταν θες να αγοράσεις παιχνίδια από το store άλλης χώρας. Δεν το προτείνουμε όμως. 

Αυτό ακριβώς αγοράζω μερικά παιχνίδια br. dbd acp

gift br και της εξάργυρώνω στο επίσημο br 

Επίσης για αυτό έχω μείνει σε core που μπορείς να το φουλάρεις ως και 36 μήνες

Επίσης δεν θέλει μόνο αλλαγή region χρειάζεται και διεύθυνση σε κάποιον ξενοδοχείο br

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Οπότε γύρνα όλα τα στοιχεία της συνδρομής σου Ελλάδα και μετά με vpn βάλε την Ινδία που αγόρασες 

Το δοκίμασα δεν γίνεται κάτι

Από τη στιγμή που είχα βάλει ένα χρόνο br core υπόκειται στους νόμους 13 μηνών και δεν σηκώνει αλλαγές.

44 λεπτά πριν, vagmouk είπε

η εναλλακτικά στην κονσόλα να αλλάξεις τη χώρα σε Τουρκία και να αγοράσεις απευθείας από εκεί.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες..

Πώς γίνεται αυτό δεν βλέπουνε τι διεύθυνση ip

Δημοσ.

Άρα και εγώ που έχω ακόμα συνδρομή μέχρι τον Ιούλιο του 25 δεν μπορώ να βάλω συνδρομή γιατί είχα κάνει το κολπάκι με την συνδρομή από την Βραζιλια; Έχω το region στην Ελλάδα και έχω 2 διευθύνσεις μια Ελληνική που είναι η main και μια από την Βραζιλία. Λογικά θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει και μετά να βάλω από Ινδία.

• Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, riklove είπε

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες..

Πώς γίνεται αυτό δεν βλέπουνε τι διεύθυνση ip

Όχι απλά φορτώνεις το store στην κονσόλα της χώρας που θέλεις.Εννοείται φυσικά ότι χρειάζεται τρόπος πληρωμής για τη χώρα που θες πχ.Fups για Τουρκία.Δε χρειάζεται vpn μόνο αλλαγή χώρας από τις ρυθμίσεις της κονσόλας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/5/2024 στις 10:32 ΠΜ, vagmouk είπε

Και εγώ ακριβώς το ίδιο χτες βράδυ.Αγορα από amazon Ινδία με 8.38 και vpn Windscribe.Θα περιμένω τώρα τον άλλο μήνα να προσθέσω άλλη μια και να το φτάσω Ιούνιο του 27.

Ποσο κάνει να στειλει η amazon τον κωδικό της κάρτας στο mail?

Επιτρέπει μόνο μία αγορα?

Επεξ/σία από ramshi
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ramshi είπε

Ποσο κάνει να στειλει η amazon τον κωδικό της κάρτας στο mail?

Εγώ έκανα παραγγελία Σάββατο βράδυ αλλά σε δική τους ώρα ήταν χαράματα και κοιμόνταν οι Ινδοί.Το πρωί  της Κυριακής μου είχε έρθει κανονικά ο κωδικός.Άρα αν βάλεις παραγγελία πρωινές ώρες , λογικά θα σου έρθει άμεσα.Πρέπει να λάβεις υπόψη και τη διαφορά της ώρας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα 1core εξάμηνη από Amazon & 4 core Ινδίας από Ενεβα συν μία ultimate global τις ενεργοποίησα με vpn urban με χώρα Ινδία και πήγε μέχρι Φεβρουάριο του 2026.Αν υπολόγισα σωστά βγαίνει 2,70 ευρώ το μήνα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Επεξ/σία από ramshi
Δημοσ.

έβαλα τελικά χθες κι εγώ ultimate από Ινδία με Kaspersky vpn. κουμπωσα 6 εξάμηνες core Ινδίας και καπάκι 1 μήνα ultimate global κι έχω πλέον ultimate μέχρι τον Ιούνιο του 2026, με κόστος περίπου 70€. αν υπολογίσεις ότι κανονικά 2 χρόνια ultimate θέλουν 360€,μπορείς να πεις ότι εξοικονομησα το μισό Series X χθες. 😅

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δουλεύει η Ινδία.

Έβαλα δυο εξάμηνες και από 17/07/2026 με πήγε 05/02/2027. Να βάλω και τρίτη εξάμηνη ή να περιμένω να μπει Ιούνιος πρώτα;

Δημοσ.

αστο καλυτερα να μπει ο ιουνιος.Εισαι περιπου στο οριο να περασει και να μη περασει ο κωδικος επειδη μαζευεται οι 36 μηνες.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...