Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εως και σημερα 17-11-2020, μια χαρα λειτουργει το θεμα που ανεπτυξε ο σφιγγας (Ευγε φιλτατε!).

Τα επαναλαμβανω για οσους βοηθησει και δεν τους εφτασαν 100 σελιδες, με λιγες φωτογραφιες.

Αγορα μεσω CDkeys δυο 12μηνων XBOX GOLD βραζιλιας προς 67Ε, βρηκα και ενα 12μηνο ΕΑ προς 8,5Ε τυχαια εκει.

Κατεβασμα για την εγκατασταση ενος νεου φυλλομετρητη.

Τοποθετηση XBOX GOLD σε νεο λογαριασμο account MS (ηδη ανοιγμενος, ανευ VPN, εντως Ελλαδος ) μεσω PRIVATE VPN με χρηση του server Brazil (Sao Paolo) .

Πρωτα εγκατασταση του 1ου κωδικου και ληψη εξτρα μηνα, με την αυτοματη χρεωση- Ακυρωση αυτης

(στα Υπ'Οψιν: εαν ο λογαριασμος account MS ειναι ορθα δηλωμενος Ελλαδος, δεχεται και σε αυτο το σημειο την εισαγωγη ελληνικης χρεωστικης - ψηφιακης ελληνικης καρτας ελληνικων τραπεζων )

Επειτα εγκατασταση του 2ου κωδικου και ληψη εξτρα μηνα, με την αυτοματη χρεωση- και μετα Ακυρωση αυτης

(ξεχασα να αντιγραψω την οθονη)

Απενεργοποιηση του VPN

Αδειασμα των Cookies του φυλλομετρητη κλεισιμο φυλλομετρητη. Ξανα ανοιγμα αλλα με ελληνικη διευθυνση διαδικτυου. Συνδεση στο λογαριασμο account MS οπου γινεται και αγορα του Ultimate game pass. Το συστημα ενημερωνει οτι αναβαθμιζει την συνδρομη οπου η XBOX GOLD γινεται:

brazilia1b.jpg.29b182be37086e391a7c3641b2859519.jpg

Εαν τωρα υπαρχει και κωδικος ΕΑ :

brazilia2b.jpg.e3e902f40745ebfe80a36fd0db7bb518.jpg

ΟΠΟΥ Ο κωδικος ΕΑ Access δεν ειναι απο το καταστημα της Microsoft. Αλλα απο το CDKeys σε αντιθεση με οτι εχει γραφτει. Οπου και καταληγουμε:

brazilia3b.jpg.7416a43b9ddfb1ff26bae870de2b9a60.jpg

Και αρα θα δειτε κατι οπως εδω:

brazilia4b.jpg.befcc1352fdc59faf5ceb9a5a5e5a18a.jpg

Xοντρικα 30 μηνες συνδρομη προς 2.5 ευρω ο μηνας

Καλη συνεχεια σε ολους.

Επεξ/σία από Mazinga
  • Like 2
Δημοσ.

Ποιο vpn χρησιμοποιείτε ρε παιδιά;

Εγώ έχω το ExpressVPN και με πετάει έξω στο cdkeys λέγοντας μου ότι δεν είμαι Βραζιλία.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Ποιο vpn χρησιμοποιείτε ρε παιδιά;

Εγώ έχω το ExpressVPN και με πετάει έξω στο cdkeys λέγοντας μου ότι δεν είμαι Βραζιλία.

Με το TunnelBear απο το κινητό δούλεψε κανονικά σε εμένα, για δοκίμασε :P

Να ευχαριστήσω τον TS, με όλα αυτά τα κολπάκια έχω συνδρομή μέχρι το 2024 περίπου, τσάμπα τη βγάλαμε πάλι :D

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Pinkakos είπε

Με το TunnelBear απο το κινητό δούλεψε κανονικά σε εμένα, για δοκίμασε :P

Να ευχαριστήσω τον TS, με όλα αυτά τα κολπάκια έχω συνδρομή μέχρι το 2024 περίπου, τσάμπα τη βγάλαμε πάλι :D

Το δοκίμασα, αλλά από εκεί για κάποιο λόγο δεν μπαίνει στο paypal μου...

Θα δοκιμάσω το Private VPN που είπε ένας φίλος νωρίτερα.

edit: Ούτε από εκεί μπαίνει. Μου βγάζει ότι πρέπει να κλείσω το vpn.

Καμία άλλη ιδέα;

Επεξ/σία από tsamo2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Το δοκίμασα, αλλά από εκεί για κάποιο λόγο δεν μπαίνει στο paypal μου...

Θα δοκιμάσω το Private VPN που είπε ένας φίλος νωρίτερα.

edit: Ούτε από εκεί μπαίνει. Μου βγάζει ότι πρέπει να κλείσω το vpn.

Καμία άλλη ιδέα;

Tunnel Bear. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του έχει δουλέψει. 

Επίσης κάτι άλλο κάνεις λάθος. Το VPN είναι μόνο για 1 λεπτό. Για να εισάγεις τους κωδικούς του Brazil 12 month gold. Ποτέ άλλοτε. 

Για να αναφέρεις paypal, vpn κλπ, κάνεις λάθος διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Mazinga είπε

Εως και σημερα 17-11-2020, μια χαρα λειτουργει το θεμα που ανεπτυξε ο σφιγγας (Ευγε φιλτατε!).

Τα επαναλαμβανω για οσους βοηθησει και δεν τους εφτασαν 100 σελιδες, με λιγες φωτογραφιες.

Αγορα μεσω CDkeys δυο 12μηνων XBOX GOLD βραζιλιας προς 67Ε, βρηκα και ενα 12μηνο ΕΑ προς 8,5Ε τυχαια εκει.

Κατεβασμα για την εγκατασταση ενος νεου φυλλομετρητη.

Τοποθετηση XBOX GOLD σε νεο λογαριασμο account MS (ηδη ανοιγμενος, ανευ VPN, εντως Ελλαδος ) μεσω PRIVATE VPN με χρηση του server Brazil (Sao Paolo) .

Πρωτα εγκατασταση του 1ου κωδικου και ληψη εξτρα μηνα, με την αυτοματη χρεωση- Ακυρωση αυτης

(στα Υπ'Οψιν: εαν ο λογαριασμος account MS ειναι ορθα δηλωμενος Ελλαδος, δεχεται και σε αυτο το σημειο την εισαγωγη ελληνικης χρεωστικης - ψηφιακης ελληνικης καρτας ελληνικων τραπεζων )

Επειτα εγκατασταση του 2ου κωδικου και ληψη εξτρα μηνα, με την αυτοματη χρεωση- και μετα Ακυρωση αυτης

(ξεχασα να αντιγραψω την οθονη)

Απενεργοποιηση του VPN

Αδειασμα των Cookies του φυλλομετρητη κλεισιμο φυλλομετρητη. Ξανα ανοιγμα αλλα με ελληνικη διευθυνση διαδικτυου. Συνδεση στο λογαριασμο account MS οπου γινεται και αγορα του Ultimate game pass. Το συστημα ενημερωνει οτι αναβαθμιζει την συνδρομη οπου η XBOX GOLD γινεται:

brazilia1b.jpg.29b182be37086e391a7c3641b2859519.jpg

Εαν τωρα υπαρχει και κωδικος ΕΑ :

brazilia2b.jpg.e3e902f40745ebfe80a36fd0db7bb518.jpg

ΟΠΟΥ Ο κωδικος ΕΑ Access δεν ειναι απο το καταστημα της Microsoft. Αλλα απο το CDKeys σε αντιθεση με οτι εχει γραφτει. Οπου και καταληγουμε:

brazilia3b.jpg.7416a43b9ddfb1ff26bae870de2b9a60.jpg

Και αρα θα δειτε κατι οπως εδω:

brazilia4b.jpg.befcc1352fdc59faf5ceb9a5a5e5a18a.jpg

Xοντρικα 30 μηνες συνδρομη προς 2.5 ευρω ο μηνας

Καλη συνεχεια σε ολους.

Φίλε έπεσα πάνω σε αυτό το thread πάνω που σκεφτόμουν το ultimate.

Γράφεις ότι πρέπει να φτιαχτεί καινούργιος λογαριασμός Microsoft.

Σε ήδη υπάρχον με live που λήγει σε 1 μήνα δεν παίζει αυτό;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sherlock είπε

Αν έχεις μόνο live και όχι ultimate, ναι ισχύει κανονικά. Διαβάζεις τις οδηγίες του 3ου post.

Επίσης για υπάρχοντες συνδρομητές, προσέχεις να έχεις Ελληνικά στοιχεία / περιοχή σε:

• microsoft account
  • xbox account
  • 360 account
  • στους τρόπους πληρωμής όλων των παραπάνω
  • Like 1
Δημοσ.

Όλα στραβά μου πάνε σήμερα...

Έκανα όλα τα βήματα κι είχε μείνει να κάνω ακύρωση το τελευταίο auto-renewal.

Πάω να το κάνω, αλλά αργούσε πάρα πολύ για κάποιο λόγο. Ολοκληρώθηκε τελικά μετά από 1-2 λεπτά και με ξαναβγάζει στις subscriptions, όπου βλέπω ότι το auto-renewal είναι ακόμα ενεργοποιημένο. Περίεργο, σκέφτομαι, αλλά λέω κάτι θα πήγε στραβά. Κάνω μία ανανέωση στη σελίδα και μου δείχνει ακόμα το ΄διο οπότε πήγα να ξανακάνω ακύρωση του autorenewal.

Αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν απλή και γρήγορη όπως και τις άλλες δύο φορές.

Μόνο που αυτή τη φορά με βγάζει στα subscriptions και μου δείχνει ότι έγινε ακύρωση του ultimate game pass και refund!!

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το support το απόγευμα μήπως μπορούν να με βοηθήσουν...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sherlock είπε

Δες πρωτα την σελιδα ενα ολου του νηματος, ο Σφιγγας το εξηγει μια χαρα, εγω απλα εκαμα μια επαναληψη με εικονες, για λεπτομεριες δες εκει. Εαν  καταλαβα με βαση αυτο που εγραψες, εχεις Gold live XBOX και οχι ακομα game pass ultimate, ορθος εννωησα;

Εαν ναι, δες την πρωτη σελιδα του παροντος, και πραξε βαση οδηγιων του θεματος 3 της σελιδας.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Πάω να το κάνω, αλλά αργούσε πάρα πολύ για κάποιο λόγο. Ολοκληρώθηκε τελικά μετά από 1-2 λεπτά και με ξαναβγάζει στις subscriptions, όπου βλέπω ότι το auto-renewal είναι ακόμα ενεργοποιημένο. Περίεργο, σκέφτομαι, αλλά λέω κάτι θα πήγε στραβά. Κάνω μία ανανέωση στη σελίδα και μου δείχνει ακόμα το ΄διο οπότε πήγα να ξανακάνω ακύρωση του autorenewal.

Μόνο που αυτή τη φορά με βγάζει στα subscriptions και μου δείχνει ότι έγινε ακύρωση του ultimate game pass και refund!!

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το support το απόγευμα μήπως μπορούν να με βοηθήσουν...

Μάλλον απο απροσεξία, έκανες ακύρωση της συνδρομής. Είναι παρέα νομίζω και τα 2.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Μην βιαζεσαι ΠΟΤΕ σε ιστοσελιδες συνδρομων, ειναι σαν τις τραπεζικες, εαν γινει λαθος, το τρως συνηθως.

Επικοινωνησε με την MS γιατι η ακυρωση δεν σημαινει οτι σου πιστωσαν τα χρηματα των κωδικων που αγορασες, σημ. Brazil...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μάλλον απο απροσεξία, έκανες ακύρωση της συνδρομής. Είναι παρέα νομίζω και τα 2.

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά  πάτησα drop down menu και τις δύο φορές, ενώ η ακύρωση είναι σκέτη επιλογή κι όχι σε drop down.

2 λεπτά πριν, Mazinga είπε

Μην βιαζεσαι ΠΟΤΕ σε ιστοσελιδες συνδρομων, ειναι σαν τις τραπεζικες, εαν γινει λαθος, το τρως συνηθως.

Επικοινωνησε με την MS γιατι η ακυρωση δεν σημαινει οτι σου πιστωσαν τα χρηματα των κωδικων που αγορασες, σημ. Brazil...

Όχι, μόνο το 1€ έγινε επιστροφή.

Για να δούμε τι θα δούμε το απόγευμα...

😅

Επεξ/σία από tsamo2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά  πάτησα drop down menu και τις δύο φορές, ενώ η ακύρωση είναι σκέτη επιλογή κι όχι σε drop down.

😅

Δες στο Microsoft Account --> Subscriptions αναφερεται η συνδρομη XBOX Live ενεργη και για τα χρονια που εβαλες / θες;

Εαν ναι μπορεις να επαναλαβεις την αγορα+μετατροπη σε gamepass ultimate.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

😅

Αγόρασε την ξανά οπότε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...