phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ Μου θυμίζει αυτό που λένε: κάποιοι σκέφτονται με το πάνω κεφάλι και κάποιοι με το κάτω.
Gogotsa Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Eγω ειμαι πιο εξυπνος, σκεφτομαι με ολα τα κεφαλια..... 1
anax111 Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ Η Ράμσει είναι καλή ηθοποιός αλλά σαν φάτσα χάλια. Στο GoT ο ρόλος της πήγαινε κουτί. Εδώ δεν μου αρέσει καθόλου κι όσο μεγαλώνει φαίνεται όλο και ποιο άσχημη. Το πρόσωπό της είναι πολύ επίπεδο και τα μάτια της μικρά, έχει πραγματικά άσχημο πρόσωπο. Μερικές φορές δείχνει τόσο "τραβηγμένο" σαν να έχει κάνει περισσότερες πλαστικές από την Nicole Kidman. Είναι από τα χειρότερα καστ που έχω δει ποτέ μου σε σειρά. Βλέπω την σειρά για το σενάριο και το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται, για κανέναν άλλο λόγο. Και μου αρέσει μέχρι στιγμής. Αλλά δεν θα έβλεπα ποτέ μου ταινία ή σειρά λόγο της Ράμσει.
Gogotsa Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 πμ Aμα ηθελα να τα κονομησω, στο parody θα εβαζα τη Riley Reid.....
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ (επεξεργασμένο) Εβλεπα πρόσφατα έναν "τσακωμο" στο Fb, οπου ένας κύριος προσπαθούσε με πολύ λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει μια κοπέλα. Η κοπέλα τσαντιζότανε και απαντούσε επιθετικά, ο κύριος της απαντουσε με ωραίο τρόπο. Στο τέλος, οταν δεν είχε τι άλλο να πει, του γράφει : " Αντε ρε γέρο, χοντρέ και κακάσχημε, που δεν έχεις γ*σει ούτε μια φορά, τραβα σε κανα μπ*λο να ξελαμπικάρεις, που θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου, looooooooseeeeerrrrr" Για κάποιο λόγο μου θυμίζετε αυτή την κοπέλα. Shaming λοιπόν, όταν κάποιος δεν έχει ουσία σαν άνθρωπος, κάνει shaming. Και ένα άλλο παράδειγμα, έχω έναν φίλο ψυχολόγο, και μια "κυρία" πήγε σε αυτόν, και πανω στο ραντεβου του λέει "Περίμενα έναν πιο όμορφο άντρα, δεν μοιάζετε με την φωτογραφία που έχετε στο Ιντερνετ, εχω απογοητευτεί" Κρατήθηκε και δεν της είπε "Ψυχολόγο θέλετε ή γκόμενο?? Τα πτυχία μου και οι γνώσεις μου δεν σας λένε τίποτε?" Για να καταλάβετε, πόσο fucked up είναι αυτό το mindset.... Το να κρίνεις κάτι υποκριτικά, ναι, το να κρίνεις κάποια επειδή δεν είναι σύμφωνα με τα μοντέρνα στάνταρτς ομορφιάς, είναι λίγο χαζομάρα. Και για τέλος, θα σας βάλω μια φωτογραφία μιας γυναίκας που εγω ΛΑΤΡΕΥΩ και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, και έχει την φήμη της άσχημης Επεξ/σία Κυριακή στις 12:47 μμ από LiquidTroll 3
Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 02:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:10 μμ Spoiler Στο GoT ήταν οκ γιατί ήταν παιδάκι, έτσι θα έπρεπε να ήταν και στο last of us αλλά μεγάλωσε και λογικό. Πάνε να το σώσουν αρχίζοντας τα λεσβιακά....Σκότωσαν και τον Pedro προφανώς για θέμα budget αφού πρέπει να ήταν από τους ακριβοπληρωμένους, δεν το βλέπω για season 4 και για την 3η απορώ πως ανανεώθηκε.
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 μμ On 11/05/2025 at 14:10, Klausx said: Spoiler Στο GoT ήταν οκ γιατί ήταν παιδάκι, έτσι θα έπρεπε να ήταν και στο last of us αλλά μεγάλωσε και λογικό. Πάνε να το σώσουν αρχίζοντας τα λεσβιακά....Σκότωσαν και τον Pedro προφανώς για θέμα budget αφού πρέπει να ήταν από τους ακριβοπληρωμένους, δεν το βλέπω για season 4 και για την 3η απορώ πως ανανεώθηκε. Και μετα και απο αυτο, αποχωρώ ως ενδειξη διαμαρτυριας 5
Alejandro Δημοσ. Κυριακή στις 04:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:24 μμ On 11/05/2025 at 14:10, Klausx said: Spoiler Σκότωσαν και τον Pedro προφανώς για θέμα budget Αλήθεια τώρα; Έχεις ακούσει ότι η σειρά είναι βασισμένη πάνω σε ένα video game που λέγεται The Last Of Us;
Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 04:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:30 μμ 6 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αλήθεια τώρα; Έχεις ακούσει ότι η σειρά είναι βασισμένη πάνω σε ένα video game που λέγεται The Last Of Us; Ναι αλλά ήταν πολύ νωρίς, τώρα θα πάει άπατο.
epp Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ On 11/05/2025 at 14:10, Klausx said: Spoiler Στο GoT ήταν οκ γιατί ήταν παιδάκι, έτσι θα έπρεπε να ήταν και στο last of us αλλά μεγάλωσε και λογικό. Πάνε να το σώσουν αρχίζοντας τα λεσβιακά....Σκότωσαν και τον Pedro προφανώς για θέμα budget αφού πρέπει να ήταν από τους ακριβοπληρωμένους, δεν το βλέπω για season 4 και για την 3η απορώ πως ανανεώθηκε. φιλε δεν ξερω αν τρολαρεις, αλλα η σειρα ακολουθει την ιστορια του παιχνιδιου, οπου εγινε ακριβως αυτο που εδειξε και η σειρα. Το ολο Theme της σεζον ειναι 'εκδικηση' και 'πραξεις και συνεπειες τους'. Αν δεν ακολουθουσαν την σειρα τι θα εδειχναν; ελλιε και τζοελ να περνανε σωληνες υδρευσης στο χωριο τους; 2
Sugizo Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, LiquidTroll said: Εβλεπα πρόσφατα έναν "τσακωμο" στο Fb, οπου ένας κύριος προσπαθούσε με πολύ λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει μια κοπέλα. Η κοπέλα τσαντιζότανε και απαντούσε επιθετικά, ο κύριος της απαντουσε με ωραίο τρόπο. Στο τέλος, οταν δεν είχε τι άλλο να πει, του γράφει : " Αντε ρε γέρο, χοντρέ και κακάσχημε, που δεν έχεις γ*σει ούτε μια φορά, τραβα σε κανα μπ*λο να ξελαμπικάρεις, που θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου, looooooooseeeeerrrrr" Για κάποιο λόγο μου θυμίζετε αυτή την κοπέλα. Shaming λοιπόν, όταν κάποιος δεν έχει ουσία σαν άνθρωπος, κάνει shaming. Και ένα άλλο παράδειγμα, έχω έναν φίλο ψυχολόγο, και μια "κυρία" πήγε σε αυτόν, και πανω στο ραντεβου του λέει "Περίμενα έναν πιο όμορφο άντρα, δεν μοιάζετε με την φωτογραφία που έχετε στο Ιντερνετ, εχω απογοητευτεί" Κρατήθηκε και δεν της είπε "Ψυχολόγο θέλετε ή γκόμενο?? Τα πτυχία μου και οι γνώσεις μου δεν σας λένε τίποτε?" Για να καταλάβετε, πόσο fucked up είναι αυτό το mindset.... Το να κρίνεις κάτι υποκριτικά, ναι, το να κρίνεις κάποια επειδή δεν είναι σύμφωνα με τα μοντέρνα στάνταρτς ομορφιάς, είναι λίγο χαζομάρα. Και για τέλος, θα σας βάλω μια φωτογραφία μιας γυναίκας που εγω ΛΑΤΡΕΥΩ και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, και έχει την φήμη της άσχημης Το θέμα είναι (γιατί βλέπω πέφτει τσουβάλιασμα) γιατί την κράζει ο καθένας? Αλλοι την κράζουν επειδή δεν μοιάζει με την Ellie του game (είναι πιο άσχημη δηλαδή) Αλλοι την κράζουν γιατί υποκριτικά δεν τραβάει στην σειρά Αλλοι κράζουν για το they/them η ότι άλλο θέλει να αυτοαποκαλείται Κι άλλοι κράζουν την σειρά γενικός, για τα υπερβολικά woke στοιχεια. Μην μας τσουβαλιάζεις έτσι Επίσης η ταχαμ "άσχημη" που έβαλες, ποτε δεν άκουσα κανέναν να την αποκαλεί άσχημη... περίεργο στυλ ναι, αλλα άσχημη για κανένα λόγο. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:23 μμ από Sugizo 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες video που διορθώνουν την ιστορία του game, αλλα αδιάφορα μπροστά στο sheer fuckin hubris του Drunkmann. Και αντί να φέρουν ξανά τον Straley, έφεραν την Gross. 🤮 Για να δούμε τώρα που το rating αρχίζει και πέφτει κατακόρυφα με κάθε επεισόδιο. 1
manolis940 Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ Στις 10/5/2025 στις 7:24 ΠΜ, 7nisiotis είπε Σε παρακαλώ ! Θα υποτάσσεσαι, θα υπακούς και θα υπηρετείς τα πρότυπα και τα προστάγματα που επιβάλλονται. ΓΟΝΕΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ Τώρα θα το γράψεις 69 φορές για τιμωρία ! Δεν σου ζήτησε κανένας να υποταχθείς πουθενά. Να αποδεχθείς χρειάζεται ότι οι οικογένειες έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως μια φορά και ένα καιρό τις γνώριζες. Αν εσύ και ο σύντροφος σου θέλετε μία παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχει κάποιος που στο σήμερα στο έχει απαγορεύσει; Γιατί βλέπετε φανταστικούς εχθρούς; Στις 10/5/2025 στις 10:55 ΜΜ, anax111 είπε Η Ράμσει είναι καλή ηθοποιός αλλά σαν φάτσα χάλια. Στο GoT ο ρόλος της πήγαινε κουτί. Εδώ δεν μου αρέσει καθόλου κι όσο μεγαλώνει φαίνεται όλο και ποιο άσχημη. Το πρόσωπό της είναι πολύ επίπεδο και τα μάτια της μικρά, έχει πραγματικά άσχημο πρόσωπο. Μερικές φορές δείχνει τόσο "τραβηγμένο" σαν να έχει κάνει περισσότερες πλαστικές από την Nicole Kidman. Είναι από τα χειρότερα καστ που έχω δει ποτέ μου σε σειρά. Βλέπω την σειρά για το σενάριο και το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται, για κανέναν άλλο λόγο. Και μου αρέσει μέχρι στιγμής. Αλλά δεν θα έβλεπα ποτέ μου ταινία ή σειρά λόγο της Ράμσει. Από πότε ο ρόλος της Elie απαιτεί μία όμορφη γυναίκα; Survivor σε zombie apocalypse είναι. Δεν υποδύεται κάποιο μοντέλο της Κάλβιν. 2
anax111 Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ 48 λεπτά πριν, manolis940 είπε Δεν σου ζήτησε κανένας να υποταχθείς πουθενά. Να αποδεχθείς χρειάζεται ότι οι οικογένειες έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως μια φορά και ένα καιρό τις γνώριζες. Αν εσύ και ο σύντροφος σου θέλετε μία παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχει κάποιος που στο σήμερα στο έχει απαγορεύσει; Γιατί βλέπετε φανταστικούς εχθρούς; Από πότε ο ρόλος της Elie απαιτεί μία όμορφη γυναίκα; Survivor σε zombie apocalypse είναι. Δεν υποδύεται κάποιο μοντέλο της Κάλβιν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι άσχημη. Δες τους γυναικείους χαρακτήρες στο The 100 που είναι όλες τους νέες σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Είναι όλες τους τουλάχιστον συμπαθής οπτικά το λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα