manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:39 μμ 2 hours ago, Thechosennone said: Εμένα δεν με ενοχλεί το woke στοιχείο αλλά δεν νομίζω οτι έχει προσφέρει κάτι είτε στην σειρα είτε στον εμπλουτισμό του χαρακτήρα της ellie τουλάχιστον μέχρι τώρα. Γενικά η ερμηνεία της είναι comme ci comme ca και αυτό νομίζω είναι μεγάλο πρόβλημα. Στον χαμό του Joel νομίζω οτι χάθηκαν οι περισσότεροι συναισθηματικοί δεσμοί του θεατή με την ιστορία που παρακολουθούμε . Με ενα δυνατό υποκριτικό δίπολο κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Θέλω και ελπίζω η σειρά να με διαψεύσει. Ας πούμε και κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη και όχι με το μίσος για τον συνάνθρωπο μας και δε για πράγματα που δεν μπορεί να επιλέξει όπως η εμφάνιση του. Θα το βάλω σε spoiler βέβαια: Quote Spoiler Ο Θάνατος του Joel ο οποίος επιμένω για άλλη μια φορά δεν είναι γνωστός σε όλους και να σας θυμίσω ότι το forum είναι ανοικτό οπότε μπορεί και κάποιος στο google να πέσει καταλάθος ήταν ένα γεγονός που απ' την ημέρα που βγήκε το game δίχασε τους fans. Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν δεθεί με τον χαρακτήρα του Joel και δικαιολογημένα είναι η αλήθεια γιατί του κάνει και γαμώ τα exposition το game. Δεν θα έλεγα ότι στην Ellie δεν κάνει και σε άλλους χαρακτήρες αλλά είναι αποδεκτό κάποιος να μην κατάφερε να δεθεί με τον χαρακτήρα. Αν λοιπόν έχεις ταυτηστεί με ένα χαρακτήρα σε ένα game, σειρά, ταινία και εκείνος πεθάνει είναι λογικό να ξενερώσεις. Σε αυτό το γεγονός έκανε κάτι καλύτερο το παιχνίδι; Έκανε κάτι καλύτερο η Ellie του video game; Θεωρώ πως όχι. Για μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων το game πλέον δεν είχε νόημα. Το ίδιος συνέβη και στην σειρά. Απ' την στιγμή που το σενάριο δεν άλλαξε ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να καταφέρει η Bella από μόνη της να κάνει κάτι μαγικό και να κερδίσει το κοινό. Επιφύλαξη βέβαια σε αυτό καθώς την 2η season δεν την έχω ξεκινήσει, περιμένω πρώτα να τελειώσει. 1
Hacker?pcs Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως πιο πολύ με ενδιαφέρει το world building παρά οι συναισθηματικοί δεσμοί με τους χαρακτήρες. Ενδιαφέρον χαρακτήρας ο Joel, ΟΚ αλλά συμβαίνουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο από αυτόν, σε QZ Βοστόνης, QZ Κάνσας, Jackson και τώρα στο Seattle, έχω συνηθίσει από το Fallout να βλέπω με πιο γενικευμένη εικόνα του κόσμου που χτίζουν οι σεναριογράφοι από το να φανατιζομαι με χαρακτήρες συγκεκριμένα. Η χθεσινή εξέλιξη αλλάζει πιθανώς όλη την πανδημία αλλά οκ ας ασχοληθούμε με τα λεσβιακά φιλιά και άμα είναι ωραία γυναίκα η Ellie Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:59 μμ από Hacker?pcs 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Δευτέρα στις 09:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:35 μμ 49 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Εμένα πάντως πιο πολύ με ενδιαφέρει το world building παρά οι συναισθηματικοί δεσμοί με τους χαρακτήρες. Αυτό που ξεχώρισε το TLOU στο zombie genre ήταν το character development και το storyline Joel-Ellie. 5
anax111 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ 12 ώρες πριν, manolis940 είπε Τώρα έρχεσαι να μου πεις απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή ότι η επιλογή μίας ηθοποιού πρέπει να γίνεται βάση της εμφάνισης και όχι της υποκριτικής της ικανότητας ή εγώ δεν κατανοώ κάτι; Απ' όσο γνωρίζω κανείς δεν είπε ότι η ηθοποιός που υποδύεται την Elie πρέπει να είναι άσχημη. Έγινε λογικά η διαδικασία του casting ανάμεσα σε άλλες ηθοποιούς και σίγουρα η παραγωγή είδε και έκρινε και το portfolio της κάθε μίας και επιλέχθηκε η Bella. Στο The 100 που φέρνεις ως παράδειγμα τα επιφανειακά κριτήρια είχαν ως αποτέλεσμα ένα casting που ήταν αγγούρια μέχρι μέτριοι ηθοποιοί. Και δεν το λέω έτσι. Έχω δει όλες τις season. Αν αυτό είναι το ζητούμενο απ' το κοινό μην απορείτε που βλέπουμε καλή σειρά μια φορά στα 5 χρόνια. Δεν ξέρω τι θες να βλέπεις εσύ φίλε, αλλά εγώ θέλω να βλέπω και όμορφους και ταλαντούχους πρωταγωνιστές σε μια σειρά ή σε μια ταινία που παρακολουθώ, αν θέλω να δω άσχημες μπαίνω και στο μετρό! Και μην μου πεις πως δεν υπάρχουν ηθοποιοί που να πληρούν και τα δύο και δεν μπορούσαν να βρουν μια ποιο εμφανίσιμη από την Ράμσει. Μπορούσαν και η σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη με μια ποιο εμφανίσιμη και συνάμα δυναμική ηθοποιό. Οπότε θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι η Ράμσει προφανώς πήρε τον ρόλο με βύσμα. Όσο για το αν οι ηθοποιοί του The 100 ήταν αγγούρια, υπήρχαν και αγγούρια υπήρχαν όμως και πολύ καλές ερμηνείες όπως της Marie Avgeropoulos. Τώρα για την άλλη ανοησία με τα καλλυντικά μάλλον δεν έχετε δει την σειρά. Οι ηθοποιοί λόγω της ιστορίας εμφανίζονται σχεδόν πάντα λερωμένοι και ατημέλητοι. Σίγουρα δεν ήταν όλες οι σεζόν καλές. Αλλά έκανε 7 σεζόν και 100 επεισόδια. Άρα κάτι έκανε καλά η παραγωγή. Ας κάνει τα μισά το The Last of US και μετά το ξανασυζητάμε. 2 1 2 1
manolis940 Δημοσ. χθες στις 12:37 πμ Δημοσ. χθες στις 12:37 πμ 1 ώρα πριν, anax111 είπε Δεν ξέρω τι θες να βλέπεις εσύ φίλε, αλλά εγώ θέλω να βλέπω και όμορφους και ταλαντούχους πρωταγωνιστές σε μια σειρά ή σε μια ταινία που παρακολουθώ, αν θέλω να δω άσχημες μπαίνω και στο μετρό! Και μην μου πεις πως δεν υπάρχουν ηθοποιοί που να πληρούν και τα δύο και δεν μπορούσαν να βρουν μια ποιο εμφανίσιμη από την Ράμσει. Μπορούσαν και η σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη με μια ποιο εμφανίσιμη και συνάμα δυναμική ηθοποιό. Οπότε θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι η Ράμσει προφανώς πήρε τον ρόλο με βύσμα. Όσο για το αν οι ηθοποιοί του The 100 ήταν αγγούρια, υπήρχαν και αγγούρια υπήρχαν όμως και πολύ καλές ερμηνείες όπως της Marie Avgeropoulos. Τώρα για την άλλη ανοησία με τα καλλυντικά μάλλον δεν έχετε δει την σειρά. Οι ηθοποιοί λόγω της ιστορίας εμφανίζονται σχεδόν πάντα λερωμένοι και ατημέλητοι. Σίγουρα δεν ήταν όλες οι σεζόν καλές. Αλλά έκανε 7 σεζόν και 100 επεισόδια. Άρα κάτι έκανε καλά η παραγωγή. Ας κάνει τα μισά το The Last of US και μετά το ξανασυζητάμε. Σου λέω ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως το πως μοιάζουν ενώ εσύ ζητάς να έχουν δικαιώματα μόνο οι εμφανίσιμες γυναίκες. Ξέρεις πως το λέμε αυτό; Επίσης αν την Μερούλα την θεωρείς πολύ καλή τα στάνταρ σου είναι πολύ χαμηλά. Ακόμη δεν έχεις δει ατημέλητο άνθρωπο βγες έξω σε μια πλατεία και κοίτα κάποιον που ζητιανεύει. Πχ δεν έχει φτιαγμένα μαλλιά ούτε μπουκλάκια από πρέσα. Ως προς το τέλος όμως θα συμφωνήσω. Ότι παρά την μετριότητα όσοι θέλαμε να δούμε την σειρά μέχρι το άθλιο της τέλος μας έδωσε την ευκαιρία. Όμως το 100 επεισόδια δεν έχει να λέει κάτι. Η Λάμψη του Φώσκολου έχει 3.457. Καλύτερα να βγάλει 5 παρά 20 γεμάτα filler.
Alejandro Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ 1 ώρα πριν, anax111 είπε Δεν ξέρω τι θες να βλέπεις εσύ φίλε, αλλά εγώ θέλω να βλέπω και όμορφους και ταλαντούχους πρωταγωνιστές σε μια σειρά ή σε μια ταινία που παρακολουθώ, αν θέλω να δω άσχημες μπαίνω και στο μετρό! Και μην μου πεις πως δεν υπάρχουν ηθοποιοί που να πληρούν και τα δύο και δεν μπορούσαν να βρουν μια ποιο εμφανίσιμη από την Ράμσει. Μπορούσαν και η σειρά θα ήταν πολύ καλύτερη με μια ποιο εμφανίσιμη και συνάμα δυναμική ηθοποιό. Οπότε θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι η Ράμσει προφανώς πήρε τον ρόλο με βύσμα. Όσο για το αν οι ηθοποιοί του The 100 ήταν αγγούρια, υπήρχαν και αγγούρια υπήρχαν όμως και πολύ καλές ερμηνείες όπως της Marie Avgeropoulos. Τώρα για την άλλη ανοησία με τα καλλυντικά μάλλον δεν έχετε δει την σειρά. Οι ηθοποιοί λόγω της ιστορίας εμφανίζονται σχεδόν πάντα λερωμένοι και ατημέλητοι. Σίγουρα δεν ήταν όλες οι σεζόν καλές. Αλλά έκανε 7 σεζόν και 100 επεισόδια. Άρα κάτι έκανε καλά η παραγωγή. Ας κάνει τα μισά το The Last of US και μετά το ξανασυζητάμε. Μιλάμε, ψυχούλα είσαι... Και τα άσχημα παιδιά στον Καιάδα, να μην καταναλώνουν και πόρους από εσάς τους όμορφους. 2 1 1
anax111 Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, manolis940 είπε Σου λέω ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως το πως μοιάζουν ενώ εσύ ζητάς να έχουν δικαιώματα μόνο οι εμφανίσιμες γυναίκες. Ξέρεις πως το λέμε αυτό; Φίλε πραγματικά γράφεις ότι να ΄ναι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις ευκαιρίες του ανάλογα με τα προσόντα του. Εσύ αν ήσουν πρόεδρος ομάδας NBA θα έδινες ίσες ευκαιρίες στον Μέσι με τον Αντεντοκούμπο για να παίξει στην ομάδα σου; Η woke κουλτούρα σας έχει... δεν θα το γράψω αλλά καλά θα είναι να κάτσεις να το σκεφτείς μόνος σου. Ο Μέσι που είναι τάπας αλλά με χαμηλό κέντρο βάρους που του δίνει πλεονέκτημα στις ντρίπλες θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο και θα διαπρέψει εκεί. Ο Αντεντοκούμπο μπάσκετ. Η Ράμσει ας πάει να παίξει στην Μαρία την Άσχημη. Επεξ/σία χθες στις 12:59 πμ από anax111 1 2
manolis940 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 ώρες πριν, anax111 είπε Φίλε πραγματικά γράφεις ότι να ΄ναι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις ευκαιρίες του ανάλογα με τα προσόντα του. Εσύ αν ήσουν πρόεδρος ομάδας NBA θα έδινες ίσες ευκαιρίες στον Μέσι με τον Αντεντοκούμπο για να παίξει στην ομάδα σου; Η woke κουλτούρα σας έχει... δεν θα το γράψω αλλά καλά θα είναι να κάτσεις να το σκεφτείς μόνος σου. Ο Μέσι που είναι τάπας αλλά με χαμηλό κέντρο βάρους που του δίνει πλεονέκτημα στις ντρίπλες θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο και θα διαπρέψει εκεί. Ο Αντεντοκούμπο μπάσκετ. Η Ράμσει ας πάει να παίξει στην Μαρία την Άσχημη. Έχεις μπερδέψει πραγματάκια στο κεφάλι σου; Το μπάσκετ απαιτεί να έχεις μία συγκεκριμένη σωματοδομή. Οι ηθοποιοί δεν χρειάζονται να είναι όμορφοι. Είναι κόλλημα του κεφαλιού σου ( του κάτω, αμφιβάλω αν τα γράφεις αυτά σκεπτόμενος με το πάνω) . Μπορείς να είσαι ταλαντούχος ανεξάρτητα την εξωτερική σου εμφάνιση. Εσύ το μόνο πρακτικά που απαιτείς να είναι να είναι όμορφος ο ηθοποιός μιας και η Marie Aygeropoulos που ανέφερες πριν παίζει να ήταν η πιο ατάλαντη εκεί μέσα. Και όσο για το MBA βρήκα αυτό αν και δεν μπορώ να κρίνω καθώς δεν παρακολουθώ: Αναφορά σε κείμενο Tyrone "Muggsy" Bogues Ύψος: 1,60 μέτρα (5 πόδια 3 ίντσες) Θέση: Point guard Καριέρα: Έπαιξε στο NBA από το 1987 έως το 2001 Ομάδες: Charlotte Hornets, Washington Bullets, Golden State Warriors, Toronto Raptors Γεγονός: Είναι ο κοντύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στο NBA. Παρά το ύψος του, είχε εξαιρετική ταχύτητα, χειρισμό της μπάλας και αμυντική ικανότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε να "επιβιώσει" και να διακριθεί σε ένα άθλημα κυριαρχούμενο από πολύ ψηλούς παίκτες. Αν θέλεις παράδειγμα από σύγχρονο παίκτη, μπορείς να δεις και τον: 1 1
Voodooman Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Το πρόβλημα με την Ράμσεϋ στη σειρά δεν είναι η όποια ασχήμια της. Δεν θυμάμαι να ενοχλήθηκε κανείς από την εμφάνισή της στο game of Thrones, που οι περισσότεροι μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τον ρόλο και την απόδοσή της, το αντίθετο. Το κύριο πρόβλημα είναι η παντελής έλλειψη ομοιότητας με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Εδώ συχνά έχουμε πρόβλημα με επιλογή ηθοποιού σε μεταφορά από λογοτεχνικό έργο που ο καθένας ζωγραφίζει στο μυαλό του τους χαρακτήρες με τον δικό του τρόπο, στο the last of us δεν θα είχαμε, που έχουμε δει πώς μοιάζει η Ellie; 4
manolis940 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 λεπτά πριν, Voodooman είπε Το πρόβλημα με την Ράμσεϋ στη σειρά δεν είναι η όποια ασχήμια της. Δεν θυμάμαι να ενοχλήθηκε κανείς από την εμφάνισή της στο game of Thrones, που οι περισσότεροι μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τον ρόλο και την απόδοσή της, το αντίθετο. Το κύριο πρόβλημα είναι η παντελής έλλειψη ομοιότητας με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Εδώ συχνά έχουμε πρόβλημα με επιλογή ηθοποιού σε μεταφορά από λογοτεχνικό έργο που ο καθένας ζωγραφίζει στο μυαλό του τους χαρακτήρες με τον δικό του τρόπο, στο the last of us δεν θα είχαμε, που έχουμε δει πώς μοιάζει η Ellie; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι και εδώ το πρόβλημα είναι στο μυαλό μας. Όπως είπα και προηγουμένως το σενάριο του Last of US δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη μορφή της Ellie ή τουλάχιστον δεν απαιτεί κάτι που δεν το έχει η Ράμσεϋ. Απλώς όλοι φτιάξαμε μια εικόνα για την Ellie και είναι δύσκολο να την χαλάσουμε. Απ' την άλλη όμως αυτό δεν έχει γίνει με τον Joel και τον Πασκάλ που ούτε αυτός έχει τρελή ομοιότητα. Θα μπορούσε για παράδειγμα η alba baptista να πάρει τον ρόλο αλλά υποκριτικά είναι κατώτερη. Επίσης μιας και ανέφερα τον Joel νομίζω ότι οπτικά ο Nikolaj Coster-Waldau θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ καλύτερα να μην σου πω και ο Viggo Mortensen. Στο τέλος της μέρας όμως η μορφή του χαρακτήρα δεν είναι προαπαιτούμενο του σεναρίου. 1
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, manolis940 said: Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι και εδώ το πρόβλημα είναι στο μυαλό μας. Όπως είπα και προηγουμένως το σενάριο του Last of US δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη μορφή της Ellie ή τουλάχιστον δεν απαιτεί κάτι που δεν το έχει η Ράμσεϋ. Απλώς όλοι φτιάξαμε μια εικόνα για την Ellie και είναι δύσκολο να την χαλάσουμε. Απ' την άλλη όμως αυτό δεν έχει γίνει με τον Joel και τον Πασκάλ που ούτε αυτός έχει τρελή ομοιότητα. Εγώ που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, η μορφή της στα παιχνίδια που βλέπω τις αντίστοιχες σκηνές μετά στο youtube από περιέργεια δεν μου φαίνεται οικεία (συν τα μετρίου επιπέδου playstation γραφικά) και μου φαίνεται πολύ κατώτερα παιγμένη με το μεγαλύτερο παράδειγμα την τελευταία σκηνή του Joel που στο παιχνίδι μου φαίνεται άκρως ερασιτεχνική και κακοπαιγμένη σε σχέση με το μαεστρικό αποτέλεσμα της σειράς. Φωνάζει από χιλιόμετρα ότι κάποιος έχει bias στην κρίση του επειδή έχει παίξει το game πριν τη σειρά Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Hacker?pcs 1
panther_512 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες H πραγματικότητα είναι ότι το 2ο παιχνίδι, όπως και η 2η σεζόν, παρεκλίνουν σημαντικά από το πρώτο παιχνίδι/πρώτη σεζόν. Οπότε είναι πολύ λογικό, παίκτες/θεατές που αγάπησαν κάποια σημαντικά πράγματα στο πρώτο μέρος και δεν τα βλέπουν πιά στο δεύτερο, να απογοητευτούν. Αναφορικά με τη σειρά, εγώ θεωρούσα αναπόφευκτη αυτήν την αντίδραση από τον κόσμο αν η δεύτερη σεζόν ακολουθούσε το βασικό σενάριο του παιχνιδιού. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Εγώ που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, η μορφή της στα παιχνίδια που βλέπω τις αντίστοιχες σκηνές μετά στο youtube από περιέργεια δεν μου φαίνεται οικεία (συν τα μετρίου επιπέδου playstation γραφικά) και μου φαίνεται πολύ κατώτερα παιγμένη με το μεγαλύτερο παράδειγμα την τελευταία σκηνή του Joel που στο παιχνίδι μου φαίνεται άκρως ερασιτεχνική και κακοπαιγμένη σε σχέση με το μαεστρικό αποτέλεσμα της σειράς. Φωνάζει από χιλιόμετρα ότι κάποιος έχει bias στην κρίση του επειδή έχει παίξει το game πριν τη σειρά Αδελφέ μας δουλεύεις? Μέτριο επίπεδο τα graphs? Ακόμα και το original είχε παραδειγματικά graphs και facial expression. Όσο αφορά την εμφάνιση της Ramsey, το θέμα είναι ότι η Ellie του game είναι cute και αυτό είναι ένα από τα στοιχεια που κάνει την συμπεριφορά της να contradicting με το ύφος της. Το ότι ένα cute κοριτσάκι είναι αθυρόστομο και βίαιο. Και αυτό κορυφώνεται στην σκηνη που είναι μέσα στο κελί και μιλάει με τον David και του σπάει το δάχτυλο. H Ramsey επειδή δεν το έχει αυτό, προσπαθούν να την κάνουν happy-go-lucky, λες και πάει σε fun adventure με την κολλητη της. Αλλα αυτό έχει τρελό contrast όταν σκοτώνει, η διαφορες στην ψυχολογία είναι απότομες, που φαίνεται σαν να είναι psychopath πια, όχι ένα κορίτσι που ακροβατεί σε mental breakdown. Anyways μπορώ να breakdown όλη την βλακεία, αλλα με λίγα λόγια the show sucks. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από {TDi}Dj2k..infc 10
Alejandro Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε προσπαθούν να την κάνουν happy-go-lucky, λες και πάει σε fun adventure με την κολλητη της. Εδώ έχεις 100% δίκιο. Σε καμία περίπτωση δεν σου βγάζει ότι είναι σε mode εκδίκησης και whatever it takes. Επίσης σαν χαρακτήρας και παίξιμο, την καπελώνει η Ντίνα που στη σειρά φαίνεται σαν lead character. Φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση με το κομμάτι της εμφάνισης των ηθοποιών. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Alejandro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα