Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γράφημα δεν κάνει κάποιο διαχωρισμό σε Single Player και Multiplayer games.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας αφορά DLC και addon content, το οποίο αφορά όλων των ειδών τα games.

Σε όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες SP παιχνιδιών, πάρα πολύ συχνά βλέπουμε και κάποιο season pass ή DLC/expansion.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Add on content 41%, γι αυτό και η επένδυση στην Epic! 

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Πάντως μετά το χθεσινό άνευ ουσίας State of play, θεωρώ πως η τιμή πλέον θα ανακοινωθεί αφού παρουσιάσει το Lockheart η MS ώστε να μπορέσουν να υπολογίσουν στο περίπου την τιμή του και να δουν αν μπορούν να το κοντράρουν με την digital έκδοση.

Επεξ/σία από Hazuki
Δημοσ.

Λοιπον οπως φαινεται αυτο με το timed exclusive στην νεα γενια θα ειναι το standard.

https://www.resetera.com/threads/imran-khan-sony-has-locked-timed-exclusivity-for-some-huge-and-widely-known-multiplatform-games.263403/

O συγκεκριμενος ηταν παλια στο gameinformer και τωρα στους kindafunny.Θεωρειται αξιοπιστος γενικα.

Λεει οτι η sony εχει σκασει πολλα λεφτα για timed exclusives των 3rd party  και θα πεσει γελιο οταν αποκαλυφθει,οχι επειδη τα παιχνιδια αυτα ειναι μικρα αλλα τεραστια.

Ηδη πολλοι λενε για gta-cod κτλπ.

Θα δουμε.Παντως αθλιο πραγματικα αυτο με τα timed exclusives.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον οπως φαινεται αυτο με το timed exclusive στην νεα γενια θα ειναι το standard.

https://www.resetera.com/threads/imran-khan-sony-has-locked-timed-exclusivity-for-some-huge-and-widely-known-multiplatform-games.263403/

O συγκεκριμενος ηταν παλια στο gameinformer και τωρα στους kindafunny.Θεωρειται αξιοπιστος γενικα.

Λεει οτι η sony εχει σκασει πολλα λεφτα για timed exclusives των 3rd party  και θα πεσει γελιο οταν αποκαλυφθει,οχι επειδη τα παιχνιδια αυτα ειναι μικρα αλλα τεραστια.

Εγώ δεν έχω θέμα με τα Timed Exclusive παιχνίδια, έχω θέμα με το Timed Exclusive περιεχόμενο, ήταν αγοράζω έναν τίτλο στην ίδια τιμή με εκείνον που θα πάρει ένα πιο "γεμάτο" παιχνίδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Πολύ κακό αυτό. Γυρίζουμε σε παλιές εποχές όπου τα Metal Gear, GTA, Tekken, FF κλπ ήταν "Playstation Games".

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Και κάπως έτσι η Sony χρηματοδοτεί τα first party της.  Μειοψηφία αυτοί που παίζουν SP games. 

Βασικά μας δείχνει πόσο μικρό και άνευ ουσίας είναι το hardcore κοινό και για ποιο λόγο λαμβάνουν υπόψη το casual κοινό οι εταιρείες. 

• Like 5
Δημοσ.
8 minutes ago, Bourdoulas said:

Βασικά μας δείχνει πόσο μικρό και άνευ ουσίας είναι το hardcore κοινό και για ποιο λόγο λαμβάνουν υπόψη το casual κοινό οι εταιρείες. 

Πολύ σωστά. Επίσης και το retail γίνεται μειοψηφία....

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που θέλει να αγοράσει κονσόλα μέχρι τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να περιμένει 5 η να παρει το 4; Έχω μείνει στην εποχή του  2 αλλά όλο προέκυπταν οικονομικές ανάγκες και ενώ το θελα δεν το πήρα. Βασικά kingdom hearts και final fantasy θελω να παιξω, κανα assassins creed.. τετοια.. Γιατι φανταζομαι το 5 θα βγει πανακριωο θα περιμενω παλι μεχρι να πεσει η τιμη και παλι δεν θα  χω λεφτα :P
Επίσης αυτο που δεν εχω καταλαβει, μπορεις να κανεις download παιχνιδια απευθειας απο καποιο playstore? Πχ θελω το kingdom hearts 3 το οποιο δεν το βρισκω με μια μικρη ματια στα μαγαζια. Παραμενει διαθεσιμο γι αηλεκτρονικο αγορά;

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, lactate said:

Κάποιος που θέλει να αγοράσει κονσόλα μέχρι τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να περιμένει 5 η να παρει το 4; Έχω μείνει στην εποχή του  2 αλλά όλο προέκυπταν οικονομικές ανάγκες και ενώ το θελα δεν το πήρα. Βασικά kingdom hearts και final fantasy θελω να παιξω, κανα assassins creed.. τετοια.. Γιατι φανταζομαι το 5 θα βγει πανακριωο θα περιμενω παλι μεχρι να πεσει η τιμη και παλι δεν θα  χω λεφτα :P
Επίσης αυτο που δεν εχω καταλαβει, μπορεις να κανεις download παιχνιδια απευθειας απο καποιο playstore? Πχ θελω το kingdom hearts 3 το οποιο δεν το βρισκω με μια μικρη ματια στα μαγαζια. Παραμενει διαθεσιμο γι αηλεκτρονικο αγορά;

Στην θέση σου θα περίμενα. Είναι κακή περίοδος για αγορά κονσόλας. 

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στην θέση σου θα περίμενα. Είναι κακή περίοδος για αγορά κονσόλας. 

Νομιζα τα Χριστούγεννα ηταν καλη περιοδος.

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, lactate said:

Νομιζα τα Χριστούγεννα ηταν καλη περιοδος.

Τα Χριστούγεννα είναι καλή περίοδος. Δεν είπες αυτό όμως, είπες "μέχρι τα Χριστούγεννα". 

Η καλύτερη περίοδος είναι τέλος Νοεμβρίου, στις προσφορές της Black Friday. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lactate είπε

Αν έχεις υπομονή, η τιμή του "4" θα πεσει με την ανακοίνωση αυτής του "5". Λογικά την black Friday θα πεσει κατακόρυφα. 

Αν μπορεις να περιμενεις μέχρι τότε κάντο. Εφόσον ψάχνεις την πιο vfm λύση παιρνεις το 4. Έχει χιλιάδες παιχνιδια και θα τα βρίσκεις σε χαμηλές τιμές ακόμα και καινούργια, ενώ στο 5 θα σου παει πολυ ψηλά το κόστος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα Χριστούγεννα είναι καλή περίοδος. Δεν είπες αυτό όμως, είπες "μέχρι τα Χριστούγεννα". 

Η καλύτερη περίοδος είναι τέλος Νοεμβρίου, στις προσφορές της Black Friday. 

Μου θύμισες αυτο που ειχαμε στα μαθηματικα με το ανοικτο και το κλειστο διάστημα :P
Και μπορεις να αγορασεις online παιχνιδια σωστα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...