Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολα γινονται, αλλα εχουν και ενα κοστος. Προφανως στη σονυ κρινουν πως το παραπανω κοστος δεν αξιζει τον κοπο. Δεν εχω ιδεα, αλλα αν παλευουν να κρατησουν οσο χαμηλοτερα γινεται την τιμη, το να ακριβυνει ενα εικοσαρικο η κονσολα δεν ειναι οτι καλυτερο.

Εχοντας πανω απο 20 παιχνιδια ps3 πιθανον να εδινα το ενα εικοσαρικο παραπανω για να ξαναπαιξω καποια απο αυτα χωρις να εχω δυο κονσολες κατω απο την τβ μου, ποσω μαλλον αλλοι που εχουν ολοκληρες βιβλιοθηκες, ομως το 80% των εν δυναμει αγοραστων, πιστευω θα προτιμουσαν το ενα εικοσαρικο, με το οποιο αγοραζουν ενα νεο game.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν κατάλαβες μάλλον. Στο πισί μου βάζω το δισκάκι και παίζω locally με emulator Demon's Souls. Σε i5 4ης γενιάς και σε GTX 970. Εάν το κάνω εγώ με μία open-source εφαρμογή σε αρχαίο H/W, τότε μπορεί πανεύκολα να το κάνει η Sony σε υπερσύγχρονο κλειστό H/W.

Οπότε όχι, δεν είναι κοστοβόρο να υποστηρίζει PS3 games το PS5, μιας και δεν χρειάζεται να το κάνει εγγενώς. Μπορεί να το κάνει με emulation. Αν εννοείς ότι είναι κοστοβόρο από την άποψη πως πρέπει να κάτσουν δέκα μαντράχαλοι για έξι μήνες να γράψουν κώδικα, μαζί σου. Αλλά ως εκεί.

Εντωμεταξύ μιλάμε για πράγμα που ήδη το έχει κάνει η Sony με τα PS2 Classics, δεν είναι πυρηνική φυσική.

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω προσωπικά. Θα γράφουν τα games για τις καινούριες κονσόλες και στο τέλος θα κάνουν tune down τα γραφικά μέχρι να γίνονται playable στις παλιές. Μακάρι να το κάνουν έτσι, πραγματικά το εύχομαι, αλλά με 110m PS4 εκεί έξω, δεν βλέπω πως θα γλυτώσουν το κράξιμο αν βγάλουν τίτλους στα 720p στις παλιές κονσόλες.

νταξει δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...ποιος ειπε οτι ο rpcs3 ειναι τελειος? Επισης το playtesting που απαιτειται ειναι απειρο....Υποβαθμιζετε πολυ το ρολο μιας ολοκληρης community πισω απο την emu σκηνη...Αν παει ο αλλος που αγορασε το ps5 και δει το last of us να παιζει με 15 frames, δεν θα πει μπραβο τα παιδια σε ενα χρονο θα το κανουν playable...θα πει sony με κοιροδεψες φερε μου τα λεφτα μου πισω...

Να σου πω επισης, για τα παιχνιδια psx,ps2,ps3 ισως οντως ειναι προτιμοτερα τα remaster...νομιζω εχει περισσοτερο ενδιαφερον και για εμας...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει πλήρες b.c είναι τα χρήματα των remaster εκδόσεων. Το καινούργιο xbox θα είναι μπροστά (και) σε αυτόν τον τομέα.

Επεξ/σία από pictorino

5 ώρες πριν, xavier είπε

νταξει δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...ποιος ειπε οτι ο rpcs3 ειναι τελειος? Επισης το playtesting που απαιτειται ειναι απειρο....Υποβαθμιζετε πολυ το ρολο μιας ολοκληρης community πισω απο την emu σκηνη...Αν παει ο αλλος που αγορασε το ps5 και δει το last of us να παιζει με 15 frames, δεν θα πει μπραβο τα παιδια σε ενα χρονο θα το κανουν playable...θα πει sony με κοιροδεψες φερε μου τα λεφτα μου πισω...

Να σου πω επισης, για τα παιχνιδια psx,ps2,ps3 ισως οντως ειναι προτιμοτερα τα remaster...νομιζω εχει περισσοτερο ενδιαφερον και για εμας...

Απλά προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι. Η Sony είχε και τον κόσμο και τον χρόνο να το κάνει να λειτουργήσει όλο αυτό με εξομοίωσης. Η MS το έκανε μια γενιά πριν. 

Απλά θέλει να αρμέξει. Δεκτό από εμένα. Επιχείρηση είναι, κέρδος θέλει. Αλλά όχι να κάνουμε το άσπρο μαύρο. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Απλά προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι. Η Sony είχε και τον κόσμο και τον χρόνο να το κάνει να λειτουργήσει όλο αυτό με εξομοίωσης. Η MS το έκανε μια γενιά πριν. 

Απλά θέλει να αρμέξει. Δεκτό από εμένα. Επιχείρηση είναι, κέρδος θέλει. Αλλά όχι να κάνουμε το άσπρο μαύρο. 

Aσυγκριτα περισσοτερα κερδη(και αρμεγμα) θα εχει αν δωσει διαθεσιμα ολα τα PS3 games στο store, απο πιθανα PS3 remastered

(που ετσι και αλλιως οτι remastered ηταν να βγαλει το εβγαλε στο PS4 και τους βγηκε παραδειγμα η ψυχη χρονικα/οικονομικα να μεταφερουν το the last of us στο PS4, λογο μεταφορας απο cell)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Aσυγκριτα περισσοτερα κερδη(και αρμεγμα) θα εχει αν δωσει διαθεσιμα ολα τα PS3 games στο store, απο πιθανα PS3 remastered που ετσι και αλλιως οτι ηταν να βγαλει το εβγαλε στο PS4.

Δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάμε μάλλον. Αυτό που λες θα κάνει α λα PS2 Classics. Έτσι θα αρμέξει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι εννοεις εσυ? Εγω εννοω τοσο digital οσο και με δισκακι.

Παλι περισσοτερα λεφτα θα βγαλει απο το να δωσει ενα-δυο remastered ακομα απο PS3(ποσα εχουν μεινει?). Στο The last of us οπως εγραψα πιο πανω δυσκολευτηκαν πολυ. Δες digital foundry.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

9 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Tι εννοεις εσυ? Εγω εννοω τοσο digital οσο και με δισκακι.

Παλι περισσοτερα λεφτα θα βγαλει απο το να δωσει ενα-δυο remastered ακομα απο PS3(ποσα εχουν μεινει?). Στο The last of us οπως εγραψα πιο πανω δυσκολευτηκαν πολυ. Δες digital foundry.

Το θέμα είναι να σώσει BC όπως η MS περίπου. Έχεις το δισκάκι; Το βάζεις, γίνεται ταυτοποίηση και κατεβάζεις το ψηφιακό και παίζεις. Ή παίζεις απευθείας από το δισκάκι μέσω software emulation. Εφόσον το κάνει αυτό, τότε ας πουλήσει και ψηφιακά όλα τα συμβατα παιχνίδια. 

Αυτός θα ήταν ο πιο τίμιος τρόπος. Αλλά ξέρεις τι θα κάνει; Θα σου δίνει μέσω software emulation τον πχ PS3 τίτλο και θα σου λέει να αγόρασε τον, άσχετα αν εσύ τον έχεις σε δισκάκι ή bind στον λογαριασμό σου. Ακριβώς ότι έκανε δηλαδή με τα PS2 Classics στο PS3. 

Το θεωρώ κοροϊδία και εμπαιγμό κάτι τέτοιο. Δέχομαι όμως ότι σαν εταιρεία θα κοιτάξει να βγάλει κέρδος. Λογικό.

Αν το έκανε όπως περιγράφω θα ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που την ακολουθούν τόσα χρόνια. 

• Like 2

Γιατι να μην το εκανε και με το PS4 τοτε αυτο? Απο οσο γνωριζω θα παιζει το δισκακι.

7 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Με ολο το σεβασμο παιδια, θα παιξει κανεις παιχνιδια του ps3 (δεν το παω στα πιο πισω) στο ps5.

Τα remaster δεν κάνουν πωλήσεις; Αν δεν έκαναν δεν θα έβγαιναν. Με λίγα λόγια υπάρχει κόσμος που θα έπαιζε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pictorino είπε

Τα remaster δεν κάνουν πωλήσεις; Αν δεν έκαναν δεν θα έβγαιναν. Με λίγα λόγια υπάρχει κόσμος που θα έπαιζε. 

Τα remaster κανουν πωλησεις γιατι εχουν updated γραφικα(εκτος απο την νοσταλγια).

Εγω σου λεω οτι πολυ λιγοι θα ενδιαφερθουν να παιξουν το god of war 2 και το εκαστοτε παιχνιδι της τοτε εποχης με απαρχαιωμενα γραφικα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 6

10 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Γιατι να μην το εκανε και με το PS4 τοτε αυτο? Απο οσο γνωριζω θα παιζει το δισκακι.

Αυτό. Ότι θα κάνει με το PS4, να το κάνει και με το Ps3 και πιο πίσω. 

10 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Με ολο το σεβασμο παιδια, θα παιξει κανεις παιχνιδια του ps3 (δεν το παω στα πιο πισω) στο ps5.

Ναι. Όπως υπάρχουν άτομα που θα δουν YouTube και Netflix από το PS5, ενω υπάρχουν 150 συσκευές που κάνουν το ίδιο. Δες το πρακτικά. Δεν χρειάζεται να έχεις συνδεμένες όλες τις κονσόλες. 😜

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ναι.

Η πραγματικοτητα δειχνει οτι οτι το ps now δεν εχει γινει δημοφιλες ουτε προκειται να γινει στο αμεσο μελλον.

Και ο βασικος λογος δεν ειναι μονο το κοστος της συνδρομης αλλα οτι ο κοσμος φαινεται να μην ενδιαφερεται τοσο πολυ για τα παλια παιχνιδια στην μορφη που ειναι(οχι remastered δλδ).

Τωρα στην εποχη του ιντερνετ που ζουμε εαν βγουν 5-10 site και μερικοι δηθεν δημοσιογραφοι και φωναξουν οτι το bc ειναι κατι σαν το αγιο δισκοποτηρο εμεις νομιζουμε οτι γινεται ντορος σε ολο τον κοσμο.

Δεν παει ετσι ομως..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελαν psx,ps2 bc θα μπορουσαν να δωσουν ευκολα. To ps3 θελει παραπανω δουλεια...

το psnow δεν ειναι δημοφιλες γιατι δεν το προωθησε ποτε η sony...

Επεξ/σία από xavier

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...