Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν κανω λαθος, μεχρι το μεταλλικο πλαισιο εχει ενα χ υψος για να χωρεσει ενας nvme με δικια του ψυκτρα. Εγω ισως το σκεφτομουν να ξανα βαλω το μεταλλικο πλαισιο btw. Οκ τωρα βοηθαει να μην σκονιζεται, αλλα αν μπει nvme με ψυκτρα, σιγα. Θα εχω στο νου μου να το καθαριζω μια στο τοσο.

ριξτε μου πετρες, αλλα οταν εβαλα το control στο performance μου παραφανηκε smooth. Οκ ειχε τα θεματα του στα graphics/30 fps κατω στις σπηλιες, αλλα οχι κατι σπουδαιο. Λογω του οτι δεν ειναι fps games, μου αρεσει να εχω αυτο το "κινηματογραφικο" frame rate.

Από πού επιλέγεις σε fps θα παίξεις το κάθε παιχνίδι;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εμενα λυθηκε μετα το update το θεμα με την συνδεση..

Ποσο μακρια απο το ρουτερ εχει την κονσολα?

Το εχει δοκιμασει και διπλα στο router οποτε δεν εχει να κανει με την αποσταση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Το εχει δοκιμασει και διπλα στο router οποτε δεν εχει να κανει με την αποσταση.

Αποσυνδεσεις εχει μονο οταν κατεβαζει η και οταν παιζει καποιο παιχνιδι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cariolanoc είπε

Εχει κανεις θεμα με το wifi του ps5; Ενα φιλος εχει προβλημα με αποσυνδεσεις/χαμηλες ταχυτητες κτλ στα 5ghz...

το μονο θεμα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο.

κατι δεν παει καλα στο setup του φιλου σου σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Αποσυνδεσεις εχει μονο οταν κατεβαζει η και οταν παιζει καποιο παιχνιδι?

Σε ασχετους χρονους εχει αποσυνδεσεις.

8 λεπτά πριν, DeepSeaAI είπε

το μονο θεμα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο.

κατι δεν παει καλα στο setup του φιλου σου σιγουρα

Αρκετα ps5 εχουν θεμα με το wifi, δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2021 στις 8:02 ΜΜ, Daredevil είπε

o JOHN GARVIN ας έβγαζε d1 παιχνίδι κι όχι bugs με παιχνίδι να το αγόραζαν οι καταναλωτές. 

Spoiler

Και ομως δεν εχει αδικο σε αυτο που θελει να περασει.

Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που εχουμε γεμισει remasters,remakes και sequels τα τελευταια χρονια.

Γιατι τα νεα IP σε exclusive μερια δυστηχως εχουν μεγαλο ρισκο,ειδικα σε μικροτερα studio σαν το συγκεκριμενο.

Και αυτο μετα οδηγει και στο αλλο που αναφερθηκε πιο πισω περι metacritic.

Για μαντεψε ποια παιχνιδια σε Single player επιπεδο τρεχει να αγορασει ο κοσμος day one.

Αυτα που εχουν πολλα χρηματα σε διαφημιση αλλα και υψηλο metacritic.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. 

Καλά για indie παιχνιδια ουτε που αναφερω τιποτα,γιατι  απο το προηγουμενο κιολας θεμα του Ps4 ζητημα αν ειδα εστω 1 στους 20 απο οσους συμμετειχαν να τους ενδιεφερε γενικα καποιο indie παιχνιδι.

Το ιδιο πραγμα ισχυει και για την υποστηριξη Ελληνικων στα παιχνιδια που καποιοι ναι μεν εχουν την απαιτηση/παραπονα για κατι τετοιο,αλλα οι ιδιοι δεν αγοραζουν τιποτα.

Τα εβλεπα και σε Xbox μερια που οι αλλοι ειχαν βαλει (μεσω Vpn)μονο gamepass αλλα μου ειχαν την απαιτηση να εχουν τα παιχνιδια Ελληνικα.

Αν(γενικο το σχολιο παντα) θελετε Ελληνικα στα παιχνιδια,τοτε βαλτε το χερι στην τσεπη και αγοραστε και τιποτα αλλο περα απο Fifa/Pro,GTA και Call of duty. Η φυσικα να αγοραζετε παιχνιδια που υποστηριζουν Ελληνικα για να συνεχιστει και σε μελλοντικα παιχνιδια,αλλιως θα σταματησουν να ασχολουνται.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

ναι αλλα και τα παιχνιδια που εχουν υψηλο metacritic, ειναι παιχνιδια που δεν εχουν bugs και αλλα προβληματα στο launch, γιατι οταν μιλαμε για καλα παιχνιδια, αυτα ριχνουν τη βαθμολογια...Και αν το παιχνιδι εχει προβληματα στο launch, γιατι να το αγορασει ο αλλος day one?

Επισης δε νομιζω οτι υπαρχει παιχνιδι με ψηλο metacritic 90+, που δεν το αξιζε (πέρα απο τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος)...

και οσον αφορα το days gone δε νομιζω οτι πουλησε ασχημα...πιθανον να εχει πουλησει περισοτερο απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι με παρομοιο metacritic στην ιστορια του gaming....

Δημοσ.

Ισως ο μεγαλυτερος ογκος των εσοδων σε τετοια παιχνιδια ερχονται τον πρωτο καιρο που και οι πωλησεις ειναι μεγαλες(λογω hype/ενθουσιασμου/διαφημισεων) και λογω full price και τα εσοδα μεγαλα σε σχεση με αργοτερα που πεφτει η τιμη(και στο days gone επεσε αρκετα γρηγορα η τιμη του).

Αυτο που ηθελε να πει ο συγκεκριμενος(βεβαια δεν το ειπε πολυ ωραια και με αρκετα ακομψο τροπο γιαυτο και χτυπαει πιο ασχημα)ειναι οτι οταν ο κοσμος θελει να δει sequel σε λιγοτερο γνωστα παιχνιδια που οπως λεει του αρεσουν,τοτε πρεπει να στηριζει στην πραξη με την αγορα του,και οχι να περιμενει ποτε πχ  θα δωθει δωρεαν στο ps plus(καλη ωρα αυτο τον μηνα). 

Το ιδιο ισχυει και για την υποστηριξη των Ελληνικων στα παιχνιδια.

• Like 3
Δημοσ.

Ας εφτιαχνε παιχνιδι με καλυτερο metacritic ο Λουτσεσκου των developer να ειχε καλυτερες πωλησεις. Δεν ειδα κανεναν απο Botw ή GoW να κλαιγεται για πωλησεις. Αναρωτιεμαι γιατι.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκρινονται τα studio πισω απο τα παραπανω παιχνιδια με το studio πισω απο το days gone,ειδικα μιας και μιλαμε για νεο IP?

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...