Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

4k 120frames αδυνατω λιγο να το πιστεψω..πολλα δεν ειναι;  ουτε η 3080 δεν τα σηκωνει😂

Πιο πολυ  για το black ops αναρωτιεμαι

HDMI 2.1 4K 120 FPS Άνετα  το εργαλείο 

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Μάγκες θα δούμε ωραία πράγματα στην καινούργια γενιά.. 

To stutter στο promo video λεει πολλά για το τι θα δούμε :D

Αλλα ναι γενικα θα δουμε παπαδες σε σχεση με αυτη τη γενιά. Ανυπομονώ να ερθει το SeX να δω τα πρωτα tech demo και μετα να παιζω 8bit indies τυπου undermine 😛

Btw η friendlist μου έχει κατι αραχνες και φαντασματα απο την εποχη του 360. Οσοι υπαρχετε καντε κανα add klainmaingr

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 3
Δημοσ.

τα 120fps δεν πάνε με το 4Κ, κανένας δεν αναφέρει 4Κ/120fps, αν δείτε τα αναφέρουν μόνα τους πχ το τάδε εως 120fps που σημαίνει τύπου performance mode 1080p/120fps. Ασχέτως το hdmi 2.1 που βγάζει έως 8Κ/60, 4κ/120,vrr.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 10:40 ΠΜ, Daredevil είπε

Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ ο θόρυβος που βγάζει ένα μηχάνημα. Όμως αν δεν το έχεις 2-3 χρονάκια και αν δεν ζοριστεί λίγο με κάποιο κάπως απαιτητικό παιχνίδι θα ήταν τραγικό να έκανε θόρυβο. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει κάποιο τεστ (ή review των εξαρτημάτων, ανεμιστήρων κλπ) ώστε να βγουν κάποια έστω πρόχειρα συμπεράσματα πάνω σε αυτό το θέμα.

Στις 5/10/2020 στις 8:37 ΜΜ, Tesseract είπε

Αυτό το κακό που συνέβη στο gaming με το όνομα Game Pass...

Απαπαπαπα - μακριά από εμάς 

Το ενδιαφέρον με αυτό είναι οτι αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μπορούσαν με το focus που κάνει κάθε μήνα το userbase τους στα παιχνίδια που του προσφέρει το gamepass να κάνουν προσωρινά resurect dead (ή σχεδόν dead) multiplayer games που μπορεί να αξίζουν να τα παίξει κανείς.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, klainmaingr είπε

To stutter στο promo video λεει πολλά για το τι θα δούμε :D

Για αυτό είναι απόλυτα σημαντικό το FreeSync / HDMI 2.1 VRR 

Δημοσ.

Σχετικο-ασχετο αλλα το οτι επρεπε να μπει στο pass το Doom Eternal για να αυξηθει το Player base του δειχνει ποσο γτπ ειναι οι neo gamers. 

Μιλαμε για παιχνιδαρα , αψογο σε διαρκεια, σε shooting, σε Platforming, σε ηχο , σε εικονα και τελικα ειναι fps κατι που παιζει σχεδον ολος ο κοσμος. 

Αλλα οχι , μοσχοπουλανε τα cod και τα destiny  - που ειδικα το 2ο ειναι καταπληκτικο για σουβερ δε λεω - και οι τυποι της Id πρεπει να κοιταζονται μεταξυ τους και να νοιωθουν μαλακες που εβαλαν τοσο κοπο και μερακι για να φτιαξουν το Eternal. 

Στον βροντο το λεω αλλα αγοραστε εστω μεταχειρισμενα καποια παιχνιδια που αξιζουν γιατι σε λιγα χρονια θα παιζετε μονο destiny και - πως λεγοταν η αλλη παπαρια που ηταν το "μελλον" του gaming - ? Anthem,  το θυμηθηκα γιατι εχω βαλει στο αμπελι 2 δισκακια να διωχνουν τα πουλια......

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, james9tito είπε

Σχετικο-ασχετο αλλα το οτι επρεπε να μπει στο pass το Doom Eternal για να αυξηθει το Player base του δειχνει ποσο γτπ ειναι οι neo gamers. 

Μιλαμε για παιχνιδαρα , αψογο σε διαρκεια, σε shooting, σε Platforming, σε ηχο , σε εικονα και τελικα ειναι fps κατι που παιζει σχεδον ολος ο κοσμος. 

Αλλα οχι , μοσχοπουλανε τα cod και τα destiny  - που ειδικα το 2ο ειναι καταπληκτικο για σουβερ δε λεω - και οι τυποι της Id πρεπει να κοιταζονται μεταξυ τους και να νοιωθουν μαλακες που εβαλαν τοσο κοπο και μερακι για να φτιαξουν το Eternal. 

Στον βροντο το λεω αλλα αγοραστε εστω μεταχειρισμενα καποια παιχνιδια που αξιζουν γιατι σε λιγα χρονια θα παιζετε μονο destiny και - πως λεγοταν η αλλη παπαρια που ηταν το "μελλον" του gaming - ? Anthem,  το θυμηθηκα γιατι εχω βαλει στο αμπελι 2 δισκακια να διωχνουν τα πουλια......

ΠΕΣ ΤΑ!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Πουλάω ninja gaiden black😇

Ποτε δεν πουλαμε αριστουργηματα. :P

1 ώρα πριν, james9tito είπε

Eιναι απιστευτη παιχνιδαρα το Eternal και σιγουρα αξιζε πολυ καλυτερα απο πωλησεις, βαθμολογιες αλλα κ απο word of mouth. Αυτο και το Titanfall 2 το οποιο ειναι εξισου παιχνιδαρος πηγαν κ τα δυο αδιαβαστα, δυο κορυφαια FPS παιχνιδια κ reviewers/κοινο δεν πηραν πρεφα. Σε 3-4 χρονια θα λενε ολοι με περισσεια νοσταλγια ποσο μαμηστερα ηταν και τα δυο, το γνωστο παραμυθι στους "core" κυκλους για οτιδηποτε αδικημενο...ολοι τα επαιξαν, τα λατρεψαν και τα εκτιμησαν στην ωρα τους αλλα για καποιο λογο δεν πηγαν απο πωλησεις. :D 

Day ενα αγορα το νεο expansion φυσικα και ανυπομονω να διαλυσω τους διπλους Marauders με το "ΑΝΠΛΕΙΑΜΠΟΛ" pad του Xbox. lol

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dr_thodt είπε

Ποτε δεν πουλαμε αριστουργηματα. :P

Eιναι απιστευτη παιχνιδαρα το Eternal και σιγουρα αξιζε πολυ καλυτερα απο πωλησεις, βαθμολογιες αλλα κ απο word of mouth. Αυτο και το Titanfall 2 το οποιο ειναι εξισου παιχνιδαρος πηγαν κ τα δυο αδιαβαστα, δυο κορυφαια FPS παιχνιδια κ reviewers/κοινο δεν πηραν πρεφα. Σε 3-4 χρονια θα λενε ολοι με περισσεια νοσταλγια ποσο μαμηστερα ηταν και τα δυο, το γνωστο παραμυθι στους "core" κυκλους για οτιδηποτε αδικημενο...ολοι τα επαιξαν, τα λατρεψαν και τα εκτιμησαν στην ωρα τους αλλα για καποιο λογο δεν πηγαν απο πωλησεις. :D 

Day ενα αγορα το νεο expansion φυσικα και ανυπομονω να διαλυσω τους διπλους Marauders με το "ΑΝΠΛΕΙΑΜΠΟΛ" pad του Xbox. lol

Τα Doom δεν μου τα ''σκασαν'' ποτε, αλλα αναγνωριζω οτι ειναι τρομακτικα καλοφτιαγμενα, ενω και η μουσικη τους που παιζει θεμελιωδη ρολο για τα δικα μου αισθητηρια, γ$*ει και δερνει. Το δε Titanfall 2 πρεπει να ειναι ενα απο τα πλεον καλα κρυμμενα μυστικα της βιομηχανιας και σιγουρα δεν εχει λαβει την αναγνωριση που του αξιζει. Μιλαμε για campaign απο τα λιγα. Παντελονατο πολυ. Για αρχοντους🤣..

Υ.Γ Εν ολιγοις θα επροκειτο για ενα ποστ που θα με εβρισκε απολυτα συμφωνο αρκει να μην εμπεριειχε αυτο το καρφι για κερασακι. Anyways καθιστε λιγο φρονιμοι. 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Τα Doom δεν μου τα ''σκασαν'' ποτε, αλλα αναγνωριζω οτι ειναι τρομακτικα καλοφτιαγμενα, ενω και η μουσικη τους που παιζει θεμελιωδη ρολο για τα δικα μου αισθητηρια, γ$*ει και δερνει. Το δε Titanfall 2 πρεπει να ειναι ενα απο τα πλεον καλα κρυμμενα μυστικα της βιομηχανιας και σιγουρα δεν εχει λαβει την αναγνωριση που του αξιζει. Μιλαμε για campaign απο τα λιγα. Παντελονατο πολυ. Για αρχοντους🤣..

Υ.Γ Εν ολιγοις θα επροκειτο για ενα ποστ που θα με εβρισκε απολυτα συμφωνο αρκει να μην εμπεριειχε αυτο το καρφι για κερασακι. Anyways καθιστε λιγο φρονιμοι. 😛

Ε ειπαμε Κωστα, εχω αλλεργια στις μπουρδες και που και που τις θυμαμαι κ φταρνιζομαι. :D

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Ε ειπαμε Κωστα, εχω αλλεργια στις μπουρδες και που και που τις θυμαμαι κ φταρνιζομαι. :D

Ω ρε σατανα  δεν θυμαμαι με απολυτη ακριβεια οτι ειχε διαμειφθει, αλλα το εν λογω μελος ειναι απο τα σοβαρα, δεν ενοχλει, η εντυπωση που μου ειχε δοθει ειναι οτι κατι χαθηκε λιγο στη μεταφραση, με κατι αλλα φυντανια της κοινοτητας κοινως τι θα κανεις,  θα βγαλεις το σφυρι του Thor; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...