Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να το καθυστερήσουν λίγα ακόμη, κάνα 7αρι χρόνια για τις μεθεπόμενες κονσόλες :P

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Μακάρι όλα τα μακάρι.

Και εντομεταξύ το Οne ήτανε ήδη αδύναμο από το 2013.Αλλά πέρα από αυτό , δεν είναι περίπτωση  breath of the wild όπου η κοινότητα δίψαγε για Zelda και δεν έβγαλε τίποτα στο Wii U οπότε έπρεπε να το βγάλει.

Η MS έβγαλε το Halo 5 και με limited κονσόλα μάλιστα , έβγαλε το 4 day one BC , έβγαλε *remake* για το 3 στο Χ, έβγαλε Master Chief Collection με συλλεκτική κονσόλα , έβγαλε και το 3 ODST BC , έβγαλε patch για το Reach στο X....

Πραγματικά δε θα μίλαγε και δε θα παραπονιότανε κανείς αν το Infinite έβγαινε μόνο Next Gen.

Δημοσ.

5 χρονια το δουλευει οχι 2. Αμεσως μετα την κυκλοφορια του Guardians ξεκινησε η δουλεια. Και δεν ειναι λιγα τα ΑΑΑ παιχνιδια που ξεπερνουν τα 5 ετη αναπτυξης. Ο δε τελικος απολογισμος θα πρεπει να γινει με την κυκλοφορια του, οπως και με καθε  αλλο τιτλο.

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kostiger είπε

5 χρονια το δουλευει οχι 2. Αμεσως μετα την κυκλοφορια του Guardians ξεκινησε η δουλεια. Και δεν ειναι λιγα τα ΑΑΑ παιχνιδια που ξεπερνουν τα 5 ετη αναπτυξης. Ο δε τελικος απολογισμος θα πρεπει να γινει με την κυκλοφορια του, οπως και με καθε  αλλο τιτλο.

Tι θα περιμενεις να το παιξεις? αφου γνωριζουμε οτι το παιχνιδι και η 343 ειναι μεγαλες αποτυχιες απο τωρα, το λενε οι "insiders" του twitter! εγω λεω να βαλουνε βαθμο και τα sites απο τωρα να βγαλουμε μεσο ορο στο metacritic να τελειωνουμε αφου ξερουμε οτι θα ειναι φολα, συμφωνα με το βιντεο που ειδαμε και τις φημες πιστευω οτι αξιζει ενα 70-75% (εγω θα του εβαζα ενα 6.8/10)...παραπανω με τιποτα!. lol

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι ακομα και με χασουρα η microsoft επειδη ξερει οτι gaming console = Playstation θα το βγαλει στην ιδια τιμη με την Sony . Αλλιως εχει χασει και αυτη την γενια αν ειναι 100 + η τιμη του σε σχεση με το PS5 

Δημοσ.

Και ποιος λεει οτι η εκδοση του πσ5 με το δισκακι δεν θα κοστιζει και αυτη 600 ευρω;

Προσωπικα τα εχω αναφερει προ πολλου, πως με εχει προβληματισει η υπαρξη των 2 ''φθηνων'' εκδοσεων ως προς την τελικη τιμολογηση των μεγαλων.

Οπως εχω επισης αναφερει πολλοστως πως η ''σωστη'' τιμη εκκινησης με βαση και το αντικειμενικα ακριβο HW που θα φερουν και τα 2 συστηματα εμοιαζε να ειναι τα 500 ευρω και οχι τα 400 που υποστηριζαν ορισμενοι υπαραισιοδοξοι χρηστες. Απο οτι φαινεται, ειναι δικαιολογημενη περαιτερω ανησυχια για την τιμη διαθεσης του Series Χ και ενδεχομενως και του πσ5...

Εννοειται πως ως καταναλωτες θελουμε τη χαμηλοτερη δυνατη τιμη στο μετρο του εφικτου για ολα τα προϊοντα, οχι μονο για τις νεας γενιας κονσολες.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εγω παλι πιστευω οτι ακομα και με χασουρα η microsoft επειδη ξερει οτι gaming console = Playstation θα το βγαλει στην ιδια τιμη με την Sony . Αλλιως εχει χασει και αυτη την γενια αν ειναι 100 + η τιμη του σε σχεση με το PS5 

Τα πιθανα σεναρια ειναι δυο: αν το παει πολυ επιθετικα θα κοιταξει να εχει χαμηλοτερη τιμη (εστω και ενα 50ρικο κατω), αν το παει πιο χαλαρα και δωσει μεγαλη εμφαση στο value for money του Series S θα κοιταξει να εχει την ιδια ακριβως τιμη με το PS5 και απλα περιμενει να ανακοινωσει πρωτη η Sony τη τιμη ωστε να τιμολογησει την κονσολα οσο πιο ψηλα γινεται και στην ουσια να εχει οσο το δυνατον λιγοτερη χασουρα.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostiger είπε

2 ώρες πριν, kostiger είπε

Αλλαγές και ενεργοποίηση περισσότερων ομάδων στην ανάπτυξη του Halo Infinite..

https://gamingbolt.com/halo-infinite-joseph-staten-joins-as-project-lead-for-campaign

Θενξ για τα ποστ σου, την ενημερωση και την υπομονη σου Κοστιγκερ, παρα τη δυσσαρεσκεια που "τραβανε" οι αναρτησεις σου. Η νοημοσυνη μου δεν μπορει να κατανοησει γιατι καποιος λυπαται που προσπαθουν να κανουν το Halo καλυτερο παιχνιδι, η που ανακοινωνουν ενα αλλο καινουργιο, οπως παραπανω.

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...