Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σουπερμαρκετ καθε τρεις η τεσσερεις μερες για γαλα  ντοματες κ γενικα λαχανικα που δεν μπορεις να εχεις μεγαλο στοκ. Πανες μια φορα,ειδικα αν τις βρεις σε προσφορα.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, theofanis20 είπε

Συγνώμη που σε διορθώνω αλλά επειδή το διάβασα πολλές φορές, οι αγελες δεν έχουν κάποια θεωρία. ΑΝΟΣΊΑ της αγέλης λέγεται η τακτική που επιλέχθηκε από τη Μ. Βρετανία και σημαίνει ότι αφήνεις τους ανθρώπους να κολλήσουν ώστε μετά να αποκτήσουν ανοσία και να μην μπορούν να διασπειρουν πλέον τον ιό. 

η ανοσία της αγέλης επίσης δεν είναι τακτική  είναι κατάσταση

αν βγει εμβόλιο και το κάνουν οι περισσότεροι, αν κάποιος δεν το κάνει για παράδειγμα πάλι θα  τον προστατεύει η ανοσία της αγέλης (θεωρητικά πάντα, γιατί ειδαμε παιδιά που δεν τα εμβολιάζουν οι γονεις τους.. )

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, original911 είπε

Δεν είναι ότι παίρνουν 2 καρότσια πράγματα έτσι ώστε να υποθέσεις πως στοκαρουν για να μην βγαίνουν. Από τα ψυγεία μου έλεγαν ότι ψωνίζουν 100 κ 200γρ. ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΑΝ ΒΌΛΤΑ! Καλά μην μιλήσω για τις προφυλάξεις που παίρνουν. Μάσκες οι οποίες ανεβοκατεβαινουν, γάντια τα οποία ακουμπάνε στο πρόσωπο τους, βηχουν στο κενό και αποστάσεις για τα κλάματα. Έρχονται να σου μιλήσουν κ σε πλησιάζουν λες κ θα αγκαλιαστουμε. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!

Ναι ισχύει μπροστά μου δύο άτομα ήταν σε φάση θέλω 200γρ απο αυτό 150γρ απο εκείνο α ξέχασα να σας πω το θέλω τριμμένο κτλ

Spoiler

Εγώ περιμένοντας τους

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν

https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-protos-thanatos-brefoys-stis-ipa

"Επί του παρόντος διεξάγεται πλήρης έρευνα για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου» ανέφερε η Εζικέ σε δελτίο Τύπου."

Ακόμη και αν είχε τον κορωνοϊό, μπορεί να πέθανε από κάτι άλλο.

8 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Πολλοι παραπανω ειναι οι νεκροι στις ΗΠΑ , απλα δεν καταγραφουν τους θανατους που οφειλονται σε επιπλοκες περα απο του αναπνευστικου.

Στους καρκινοπαθης βαζουν ως αιτια θανατου τον καρκινο ασχετο εαν τους σκοτωσε ο ιος. Το ιδιο και σε καρδιακα προβληματα οπως μυοκαρδιτιδες κτλπ. που ειναι αποτελεσματα του ιου. 

Μήν φτάσουμε στο άλλο άκρο και τους δηλώνουμε όλους ως θύματα του κορωνοϊού. Μετά θα σταματήσουμε να δηλώνουμε θανάτους από καρκίνο ή ακόμη και από απλή γρίπη;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kondoras είπε

"Επί του παρόντος διεξάγεται πλήρης έρευνα για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου» ανέφερε η Εζικέ σε δελτίο Τύπου."

Ακόμη και αν είχε τον κορωνοϊό, μπορεί να πέθανε από κάτι άλλο.

Μήν φτάσουμε στο άλλο άκρο και τους δηλώνουμε όλους ως θύματα του κορωνοϊού. Μετά θα σταματήσουμε να δηλώνουμε θανάτους από καρκίνο ή ακόμη και από απλή γρίπη;

Μα τον ιό είχαν και αυτός τους σκότωσε. Οι επιπλοκές είναι μέσα στα αποτελέσματα του ίδιου του ιου . 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, theofanis20 είπε

Συγνώμη που σε διορθώνω αλλά επειδή το διάβασα πολλές φορές, οι αγελες δεν έχουν κάποια θεωρία. ΑΝΟΣΊΑ της αγέλης λέγεται η τακτική που επιλέχθηκε από τη Μ. Βρετανία και σημαίνει ότι αφήνεις τους ανθρώπους να κολλήσουν ώστε μετά να αποκτήσουν ανοσία και να μην μπορούν να διασπειρουν πλέον τον ιό. 

ΝΑΙ, συμφωνούμε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Ναι ισχύει μπροστά μου δύο άτομα ήταν σε φάση θέλω 200γρ απο αυτό 150γρ απο εκείνο α ξέχασα να σας πω το θέλω τριμμένο κτλ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εγώ περιμένοντας τους

Οι περισσότεροι τηρούν πλέον μέτρα προφύλαξης από μόνοι τους και ακόμα και αν ο μητσοτακης τους πει αρχίστε να πηγαίνετε σε μαζικές συναθροισεις δεν θα πάνε. Οι λιγότεροι θα πειστούν και αυτοι μολις τύχει περιστατικό στον κύκλο τους αντι για την τηλεοραση και μετά από εκεί που τους βλέπεις να γκρινιάζουν θα τους δεις ξαφνικά ντυμενους αστροναύτες. 

Δημοσ.

1 hour ago, patclo said:

Οι περισσότεροι τηρούν πλέον μέτρα προφύλαξης από μόνοι τους και ακόμα και αν ο μητσοτακης τους πει αρχίστε να πηγαίνετε σε μαζικές συναθροισεις δεν θα πάνε. Οι λιγότεροι θα πειστούν και αυτοι μολις τύχει περιστατικό στον κύκλο τους αντι για την τηλεοραση και μετά από εκεί που τους βλέπεις να γκρινιάζουν θα τους δεις ξαφνικά ντυμενους αστροναύτες. 

Έτσι, είναι!

Δημοσ.
1 hour ago, noFEARgr said:

Μα τον ιό είχαν και αυτός τους σκότωσε. Οι επιπλοκές είναι μέσα στα αποτελέσματα του ίδιου του ιου . 

Μπορεί να πέθαιναν και με γρίπη. Είχαν ήδη ένα σωρό προβλήματα υγείας. Οποιαδήποτε μεταβολή στην υγεία τους μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Πεθαίνουν ήδη χιλιάδες. Ο κορωνοϊός είναι η έξτρα - πολύ μεγάλη - απειλή, δεν είναι η μοναδική αιτία θανάτων.

Σε λίγο θα δηλώνουμε και τα θύματα των τροχαίων ως "θύματα του κορωνοϊού";

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Για τα μικρα παιδακια εως 10 ετων εχουν δώσει μια στατιστική εκτίμηση ενα στα 50.000. Ειναι σπάνιο αλλα δυστυχώς όταν έχει πιάσει τον ιό τόσος πολύς κόσμος κάπου θα σταθεί κάποιο τόσο άτυχο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αν είχα συγγενείς εκεί, θα σκεφτόμουν αλλιώς! Αλλά, δεν θα ήταν ορθό! Δεν κρίνουμε τον βιασμό από την πλευρά του θύματος.

Τώρα, για το θέμα ποιος είναι πιο ευσυνείδητος. Δεν μπορεί εμείς να είμαστε φυλακισμένοι στα σπίτια μας τόσες ημέρες και να μου έρθει ο άλλος που έκανε βόλτες (λόγω θεωρίας αγέλης) και να με βάλει σε κίνδυνο. Μα, δεν λέω κάτι καλό. Υπομονή, να περάσει η κρίση και έρχεται μετά.

Η σκέτη καραντίνα 14 ημερών δεν σημαίνει ότι μετά δεν μεταδίδει ιό. Απλώς δεν έχει νοσήσει.
Εγώ θεωρώ απαραίτητο - και πολύ πιό αποτελεσματικό ώς προς την μη εξάπλωση - όλοι όσοι έρχονται απ' έξω να κάνουν τεστ και όσοι βγαίνουν θετικοί να μπαίνουν σε καραντίνα 40 ημερών.
Όσοι βγαίνουν αρνητικοί ακολουθούν τα μέτρα που ισχύουν και για τον γενικό πληθυσμό. Και πρέπει να δουλεύουν κανονικά όσοι περισσότεροι γίνεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vali είπε

Τι εννοείς ότι πολλοί πελάτες διαμαρτύρονται για την πολυκοσμία αφού οι ίδιοι την προκαλούν. Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στο σούπερ που πήγαινα λόγο πολυκοσμίας, πηγαίνω πλέον σε συνοικιακό μαγαζί χωρίς ουρές.

Επίσης καλό θα ήταν να είσαστε και πιο αυστηροί στους πελάτες που το έχουν πάρει στο χαλαρό 

Σε φάση ότι τους φαίνεται πολύς ο κόσμος για το μέγεθος του μαγαζιού. Ένας πελάτης είπε συγκεκριμένα ότι έχει πολύ κόσμο, του απάντησε η υπάλληλος ότι για τα τμ του μαγαζιού τόσα πρέπει να είναι κ η απάντηση του ήταν ναι τα τμ του μαγαζιού μετρημένα με τα ράφια με τα ψυγεία κτλ ή άδειο τελείως; επίσης ανέφερε κ αυτό που έγραψα κ πριν ότι στον όροφο δεν έχει κόσμο αλλά κάτω γίνεται χαμός. 

Γίνονται συστάσεις συνέχεια από τα μικρόφωνα αλλά δεν ιδρώνουν τα αυτιά τους. Αν δούλευες σε s/m θα καταλάβαινες. Ειλικρινά παρωπίδες, το κεφάλι κάτω κ παράνοια.. 

Επεξ/σία από original911
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kondoras είπε

Μπορεί να πέθαιναν και με γρίπη. Είχαν ήδη ένα σωρό προβλήματα υγείας. Οποιαδήποτε μεταβολή στην υγεία τους μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Πεθαίνουν ήδη χιλιάδες. Ο κορωνοϊός είναι η έξτρα - πολύ μεγάλη - απειλή, δεν είναι η μοναδική αιτία θανάτων.

Σε λίγο θα δηλώνουμε και τα θύματα των τροχαίων ως "θύματα του κορωνοϊού";

Φέτος θα γιορτάσουν το Πάσχα τα αμνοερίφια.

Στην Ιταλια και στην Ισπανια που διαλεγουν πλεον ποιος θα μπει στην ΜΕΘ και ποιος οχι γιατι δεν επαρκουν οι θεσεις αυτο πες τους .

Και οχι, για τον δυτικο κοσμο ο κορωναιος ειναι απο τις μεγαλυτερες απειλες που εχει περασει οσον αφορα το θεμα υγειας, τα τελευταια 50 χρονια. Εχει αρκετα μεγαλυτερη θνησιμοτητα απο την κοινη γριπη, εχει πολυ μεγαλυτερη μεταδοτικότητα και το κυριοτερο δεν εχουμε εμβολιο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...