Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είναι τραγικοί. Εκδώσανε σήμερα ΠΝΠ με τα πρόστιμα περί μη χρήσης μάσκας και δεν αναφέρει πού θα είναι υποχρεωτική η μάσκα και υποτίθεται ότι ισχύει από Δευτέρα! Έχει γίνει μπάχαλο και κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα το πού γιατί φάσκουν κι αντιφάσκουν. Τα μόνα σίγουρα είναι τα κομμωτήρια, τα μμμ και τα ταξι...

Φορά την ΚΑΙ στο super market, να είσαι μέσα.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο site του John Hopkins University που δείχνει το ποσοστό θνητότητας ανά χώρα. Η Ελλάδα έχει σχετικά μεγάλο ποσοστό, όταν οι περισσότεροι επιστήμονες θεωρούν ότι το πραγματικό ποσοστό θνητότητας του ιού είναι γύρω στο 1-2%. Αυτό βέβαια μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι δεν κάνουμε αρκετά τεστ.

https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είναι τραγικοί. Εκδώσανε σήμερα ΠΝΠ με τα πρόστιμα περί μη χρήσης μάσκας και δεν αναφέρει πού θα είναι υποχρεωτική η μάσκα και υποτίθεται ότι ισχύει από Δευτέρα! Έχει γίνει μπάχαλο και κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα το πού γιατί φάσκουν κι αντιφάσκουν. Τα μόνα σίγουρα είναι τα κομμωτήρια, τα μμμ και τα ταξι...

Θα εκδοθεί ΚΥΑ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Παιδιά μη φορέσει κανείς αν μπορείτε μάσκα στα σούπερ μάρκετ να δω κάτι!

Τα super market θα δίνουν μάσκες για να μην χάσουν το πελάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Τα super market θα δίνουν μάσκες για να μην χάσουν το πελάτη.

δεν νομίζω, είναι πολύ μεγάλο το κόστος.

Αν ισχύσει αυτό που λες, θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας μας καθε μέρα, για να αγοράζει λίγα ψώνια και να παίρνει δωρεάν μάσκες.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θα εκδοθεί ΚΥΑ.

Μέχρι μεθαύριο; Πολύ χλωμό. Η φάση είναι ότι για εργαζόμενο η μη χρήση μάσκας σημαίνει πρόστιμο από 2 χιλιάρικα και πάνω για την επιχείρηση! Μαζί με αναστολή λειτουργίας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αν ισχύσει αυτό που λες, θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας μας καθε μέρα, για να αγοράζει λίγα ψώνια και να παίρνει δωρεάν μάσκες.

Θα το δούμε.

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μέχρι μεθαύριο; Πολύ χλωμό. Η φάση είναι ότι για εργαζόμενο η μη χρήση μάσκας σημαίνει πρόστιμο από 2 χιλιάρικα και πάνω για την επιχείρηση! Μαζί με αναστολή λειτουργίας.

Μια στιγμή.

Για τους εργαζόμενους στα super market είναι δεδομένο.

Για τους πελάτες, συζητάμε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αυτό γινόταν εδώ και πολλά χρόνια.

Όπου μάσκες, βάλε σακούλες.

Λες να βγήκαν χαμένα τα σούπερ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Αυτό γινόταν εδώ και πολλά χρόνια.

Όπου μάσκες, βάλε σακούλες.

Λες να βγήκαν χαμένα τα σούπερ;

ΜΕΧΡΙ τώρα, σου δίνουν ΓΑΝΤΙΑ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leftpc είπε

Ξέρεις κανείς τι γίνεται από Δευτέρα με τις μετακινήσεις εκτός νομού μέσω κτελ;Πήρα τηλέφωνο στα κτελ και μου είπαν πως γίνονται δρομολόγια αλλά δεν μου απάντησαν στην ερώτηση μου αν χρειάζονται έγγραφα που να αποδεικνύει ότι πηγαίνω στο τόπο μόνιμης κατοικίας μου...

Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Αν στα σμ παραμένει το 1πελάτης/20τ.μ. η λογική λέει ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...