focusopoulos2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγκεκριμένα, η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς όλα τα κινητά και σταθερά στην Ελλάδα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, έως και τις 20 Απριλίου H προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα σε συνδέσεις ADSL, VDSL και εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ) και σύντομοι κωδικοί. Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1’). Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας φέρνει την υπηρεσία Vodafone Giga Full, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες κινητής συμβολαίου, καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου, που συνδυάζουν το κινητό τους με σταθερή Vodafone ADSL και VDSL, 30GB στο κινητό τους για 30 ημέρες. Όλο το θέμα το έγραψα για ενημέρωση και όχι για διαφήμιση. ευχαριστώ https://www.vodafone.gr/mazi-sinexizoume-prosfores/?m_source=homepage-banner&m_medium=banners&m_name=20200324-mazisinexizoume update.... ενεργοποίηση από εδώ http://content.vodafone.gr/Data/giganetworkpromo Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από focusopoulos2 2
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Λογικό έτσι που σέρνεται το dsl τηα vodafone ούτως ή αλλιώς τρώγαμε τα δεδομένα μας... πάλι καλά που έχω και κοσμοτε και έδωσε 15 gb προ ημερών και δουλεύω 1
Duck Dodgers Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Και εγώ στην περιοχή μου που δεν έχω ακόμα vdsl παλεύουμε με την adsl και πάει χάλια..
DTsuras Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Εγω που εχω CU φοιτητικο αλλα και 24αρα σπιτι το δικαιουμαι;
Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο δωρεάν 30GB για 30 μέρες για όσους συνδυάζουν κινητή και σταθερή Vodafone με τη νέα υπηρεσία Vodafone Giga Full, με δυνατότητα ενεργοποίησης από 14/04 έως και 28/04 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Doubt
macoc162 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μίλησα και μου είπαν ενεργοποιείται από το σύνδεσμο http://content.vodafone.gr/Data/giganetworkpromo 1
macoc162 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Το link δεν δουλεύει. τους το είπα και η απάντηση ήταν να δοκιμάσω αργότερα λόγω υπερφόρτωσης. Μου είπαν και μόνο από κινητό. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από macoc162
VonLoutsos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ευτυχώς που δεν τα δίνει σε σταθερό γιατί με 2,5Mbps ταχυτητα που μου δινει η αγαπημένη Vodafone θα ηθελα περίπου 12 24ωρα να τα χαλάσω. Ευτυχώς.
ioap Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ποιότητα υπηρεσιών όπως πάντα η Vodafone! Μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο,κινητό και σταθερό,το σύστημα δεν με αναγνωρίζει ως πελάτη... 1
kkatzos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρά η Vodafone ADSL στην περιοχή μου. Συγχρονίζω (με λίγο πείραγμα στο SNR margin) στα 20Mbps σε Fast Path γραμμή και πάει μια χαρά. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 λεπτά πριν, ioap είπε Ποιότητα υπηρεσιών όπως πάντα η Vodafone! Μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο,κινητό και σταθερό,το σύστημα δεν με αναγνωρίζει ως πελάτη... Παρομοίως. "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για αυτό τον αριθμό" παρόλο που έχω και σταθερό και κινητό σε αυτούς. 🤣 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από kkatzos
mc01319 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, και εμένα μου έγραψε ότι δεν το δικαιούμαι, αλλά επικοινώνησα μαζί τους και μου τα πέρασαν τα 30GB. Βασική προυπόθεση και το κινητό και το σταθερό να είναι στο ίδιο ΑΦΜ. 1
ramshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, ioap είπε Ποιότητα υπηρεσιών όπως πάντα η Vodafone! Μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο,κινητό και σταθερό,το σύστημα δεν με αναγνωρίζει ως πελάτη... Και εμενα το ιδιο....
SKRUTZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Και σε εμένα το ιδιο έβγαλε. Μετα απο online επικοινωνία με το support με ενημέρωσαν οτι απο αύριο θα λειτουργεί κανονικά!!! Οπως και να έχει μου το ενεργοποίησε άμεσα στο δικο μου απο τώρα. 1
xatzi13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, focusopoulos2 είπε Στα καρτοκινητά και εφόσον είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το σταθερό, θα πρέπει να έχει γίνει μια ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα