Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκεκριμένα, η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς όλα τα κινητά και σταθερά στην Ελλάδα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, έως και τις 20 Απριλίου

H προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα σε συνδέσεις ADSL, VDSL και εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ) και σύντομοι κωδικοί. Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1’).

Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας φέρνει την υπηρεσία Vodafone Giga Full, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες κινητής συμβολαίου, καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου, που συνδυάζουν το κινητό τους με σταθερή Vodafone ADSL και VDSL, 30GB στο κινητό τους για 30 ημέρες.

Όλο το θέμα το έγραψα για ενημέρωση και όχι για διαφήμιση.  ευχαριστώ 

https://www.vodafone.gr/mazi-sinexizoume-prosfores/?m_source=homepage-banner&m_medium=banners&m_name=20200324-mazisinexizoume

update....

ενεργοποίηση από εδώ 

http://content.vodafone.gr/Data/giganetworkpromo

20200414_171106.jpg

Επεξ/σία από focusopoulos2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Λογικό έτσι που σέρνεται το dsl τηα vodafone ούτως ή αλλιώς τρώγαμε τα δεδομένα μας...
πάλι καλά που έχω και κοσμοτε και έδωσε 15 gb προ ημερών και δουλεύω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

δωρεάν 30GB για 30 μέρες για όσους συνδυάζουν κινητή και σταθερή Vodafone με τη νέα υπηρεσία Vodafone Giga Full, με δυνατότητα ενεργοποίησης από 14/04 έως και 28/04

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Το link δεν δουλεύει.

τους το είπα και η απάντηση ήταν να δοκιμάσω αργότερα λόγω υπερφόρτωσης. Μου είπαν και μόνο από κινητό.

Επεξ/σία από macoc162
Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν τα δίνει σε σταθερό γιατί με 2,5Mbps ταχυτητα που μου δινει η αγαπημένη Vodafone θα ηθελα περίπου 12 24ωρα να τα χαλάσω. Ευτυχώς.

Δημοσ.

Ποιότητα υπηρεσιών όπως πάντα η Vodafone!

Μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο,κινητό και σταθερό,το σύστημα δεν με αναγνωρίζει ως πελάτη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά η Vodafone ADSL στην περιοχή μου.

Συγχρονίζω (με λίγο πείραγμα στο SNR margin) στα 20Mbps σε Fast Path γραμμή και πάει μια χαρά.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 λεπτά πριν, ioap είπε

Μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο,κινητό και σταθερό,το σύστημα δεν με αναγνωρίζει ως πελάτη...

Παρομοίως. "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για αυτό τον αριθμό" παρόλο που έχω και σταθερό και κινητό σε αυτούς. 🤣

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, και εμένα μου έγραψε ότι δεν το δικαιούμαι, αλλά επικοινώνησα μαζί τους και μου τα πέρασαν τα 30GB.

Βασική προυπόθεση και το κινητό και το σταθερό να είναι στο ίδιο ΑΦΜ.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ioap είπε

Και εμενα το ιδιο....

Δημοσ.

Και σε εμένα το ιδιο έβγαλε. Μετα απο online επικοινωνία με το support με ενημέρωσαν οτι απο αύριο θα λειτουργεί κανονικά!!! Οπως και να έχει μου το ενεργοποίησε άμεσα  στο δικο μου απο τώρα. 

Screenshot_20200414-163833_Messages.jpg

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, focusopoulos2 είπε

Στα καρτοκινητά και εφόσον είναι στο ίδιο ΑΦΜ με το σταθερό, θα πρέπει να έχει γίνει μια ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...