Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος να κατατοπίσει για τη θέση του υπαλλήλου αποθήκης μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου στη Lidl; Αν αξίζει σαν δουλειά για τα 430 μεικτά που δίνει. Αν όντως η Lidl είναι άριστος εργοδότης όπως λένε, και αν επιβραβεύει αργότερα με σύμβαση περισσότερων ωρών.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσα είναι καθαρά; 4ήμερο 4ώρο;

Αν αξίζει το ξέρεις μόνο εσύ, αν δεν δίνεις 200Ε μόνο για βενζίνες έχεις ανάγκη απο δουλειά και δεν υπάρχει προοπτική να βρεις κάτι καλύτερο πηγαίνεις

• Like 3
Δημοσ.

Τυπικός εργοδότης από την άποψη ότι δεν θα σου κλέψει ούτε 5 λεπτά υπερωρία. Αλλά στο 4ωρο σου θα δουλεύεις κι εσύ χωρίς ανάσα. Σε κατάστημα είναι καλύτερα, αν μιλάς για κεντρική  αποθήκη εκεί είναι πιο δύσκολα. Πριν 7 χρόνια που ήμουν σε κατάστημα όταν κάποιος υπάλληλος ήταν καλός τον πρότεινα για 8ωρο και γινόταν κάποιες φορές. Αλλά πλέον βλέπω πολλές αγγελίες μόνο για 4ωρα

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Η lidl ειναι αριστος εργοδοτης. Να φανταστεις παρεχει μισθο και ενσημα!

το δυστύχημα είναι πως όντως συνυπολογίζονται θετικά ότι βάζει ένσημα και μισθό στην ώρα του.

3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Πόσα είναι καθαρά; 4ήμερο 4ώρο;

Αν αξίζει το ξέρεις μόνο εσύ, αν δεν δίνεις 200Ε μόνο για βενζίνες έχεις ανάγκη απο δουλειά και δεν υπάρχει προοπτική να βρεις κάτι καλύτερο πηγαίνεις

Οι βενζίνες είναι λίγα, οπότε δεν το σκέφτομαι. Στην αγγελία έλεγε 430 μεικτά το 4ωρο, τώρα αν τους πας και κανα πτυχίο ή proficiency δεν ξέρω αν στα δηλώνουν για να πάρεις το κάτι παραπάνω. Αν είναι 6ήμερο είναι λίγα στο 5ήμερο κάτι γίνεται.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι ταμείο ανεργείας αλλά αν είναι να βρεθεί κάτι με καλές προοπτικές δεν έχω πρόβλημα να το κόψω. Το θέμα είναι αν η Lidl ανήκει σε αυτές τις καλές προοπτικές.

2 ώρες πριν, pantelikas είπε

Τυπικός εργοδότης από την άποψη ότι δεν θα σου κλέψει ούτε 5 λεπτά υπερωρία. Αλλά στο 4ωρο σου θα δουλεύεις κι εσύ χωρίς ανάσα. Σε κατάστημα είναι καλύτερα, αν μιλάς για κεντρική  αποθήκη εκεί είναι πιο δύσκολα. Πριν 7 χρόνια που ήμουν σε κατάστημα όταν κάποιος υπάλληλος ήταν καλός τον πρότεινα για 8ωρο και γινόταν κάποιες φορές. Αλλά πλέον βλέπω πολλές αγγελίες μόνο για 4ωρα

Υπάρχει αξιοκρατεία γενικά; Αν δουλεύεις και αξίζεις έχεις προοπτικές σε μερικούς μήνες να πάρεις πλήρη απασχόληση αορίστου ή θα σε φάει το βύσμα; Στο σάιτ τους πάντως είχε διαδικασία για να κάνεις την αίτηση σε σχέση με μια απλή αποστολή βιογραφικού που υπάρχει σε αντίστοιχες δουλειές.

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Natha είπε

θέση  υπαλλήλου αποθήκης μερικής απασχόλησης

16 λεπτά πριν, Natha είπε

Αν δουλεύεις και αξίζεις  θα σε φάει το βύσμα;

spacer.png

'Οχι αν καταφέρεις να γίνεις Βοηθός Του Περιφερειάρχη.

Επεξ/σία από momotis
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Natha είπε

σου κεντρισα το ενδιαφέρον; 🤣

Αναφέρεις χαμηλόμισθη ελαστική μορφή εργασίας,με θέση στην τελευταία τρύπα της φλογέρας και το αμφιταλαντεύεσαι με προσωρινό επίδομα ανεργίας.

Μάχη ελπίδας/αντίληψης,ΠΑΝΤΑ ενδιαφέρουσα.😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, momotis είπε

Αναφέρεις χαμηλόμισθη ελαστική μορφή εργασίας,με θέση στην τελευταία τρύπα της φλογέρας και το αμφιταλαντεύεσαι με προσωρινό επίδομα ανεργίας.

Μάχη ελπίδας/αντίληψης,ΠΑΝΤΑ ενδιαφέρουσα.😀

Ε όσο να ναι το ταμείο σου δίνει μια ευελιξία, αν βγαίνεις, να ψάχνεις και να ελπίζεις για μια καλύτερη δουλειά και όχι την πρώτη αγγελία που θα δεις.

Το καλύτερη δουλειά επίσης είναι αρκετά υποκειμενικό.

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Natha είπε

Υπάρχει αξιοκρατεία γενικά; Αν δουλεύεις και αξίζεις έχεις προοπτικές σε μερικούς μήνες να πάρεις πλήρη απασχόληση αορίστου ή θα σε φάει το βύσμα; Στο σάιτ τους πάντως είχε διαδικασία για να κάνεις την αίτηση σε σχέση με μια απλή αποστολή βιογραφικού που υπάρχει σε αντίστοιχες δουλειές.

δεν μπορώ να σου πω με ασφάλεια. Εγώ πήγα και δούλευα χωρίς πρόβλημα για κάποια χρόνια. Κάθε κατάστημα, κάθε περιφέρεια έχει τους ανθρώπους της. Αν εγώ ήμουν καλά στην Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι θα είσαι κι εσύ στην Θήβα. Αν άλλαξε ο περιφερειακός περιοχή μπορεί να βρεθείς με έναν καλύτερο ή χειρότερο προϊστάμενο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Η lidl ειναι αριστος εργοδοτης. Να φανταστεις παρεχει μισθο και ενσημα!

Σε πληροφορώ, στην Ελλάδα αν πληρώνεις στην ώρα σου και κολλάς ένσημα θεωρείσαι εργασιακός παράδεισος.
Προσγειώσου λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Σε πληροφορώ, στην Ελλάδα αν πληρώνεις στην ώρα σου και κολλάς ένσημα θεωρείσαι εργασιακός παράδεισος.
Προσγειώσου λίγο.

οτι ναναι σχολιο (παλι)

Η lidl Ηellas ειναι γνωστο οτι πληρωνει εταιριες ωστε να θεωρειται ο ιδανικος εργοδοτης. Το ιδιο κανει ή προσπαθει να κανει σε διαφορες χωρες. Για τις συνθηκες εργασιας δε χρειαζεται να γραψω εγω. Ειναι τουλαχιστον υποκριτικό πισω απο τη ταμπελα του ιδανικου εργοδοτη να ψαχνεις εργαζομενους.

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.

Στην κλιμακα των supermarkets οι εργαζομενοι προτιμανε παντα τον σκλαβενιτη πρωτο και το lidl τελευταιο

Οχι γιατι το lidl δεν πληρωνει αλλα γιατι εκει θα δουλεψεις τα λεφτα που παιρνεις μεχρι ρανιδας, στον σκλαβενιτη ξυνεις και κανα όρχι

Τωρα απο αποψη προοπτικων και ανελιξης,θεωρω οτι ειναι πιο δυναμικο το lidl για καποιον που ισως θελησει να το δει ως καριερα και οχι ως ευκαιριακη απασχοληση, εχει αργησει αδικαιολογητα να μπει στο online αλλα οταν το κανει θα εχει εκρηξη 

• Like 6
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

οτι ναναι σχολιο (παλι)

Η lidl Ηellas ειναι γνωστο οτι πληρωνει εταιριες ωστε να θεωρειται ο ιδανικος εργοδοτης. Το ιδιο κανει ή προσπαθει να κανει σε διαφορες χωρες. Για τις συνθηκες εργασιας δε χρειαζεται να γραψω εγω. Ειναι τουλαχιστον υποκριτικό πισω απο τη ταμπελα του ιδανικου εργοδοτη να ψαχνεις εργαζομενους.

Καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...