Beefeater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, squib είπε Εκπαίδευση σε πολυεθνική μαύρα δε παίζει. Συνεπώς θα σου κάνουν σύμβαση τουλάχιστον 2μηνη. Η πρακτική είναι 2 2μήνες και αν κάνεις σε κρατάνε. Το τι στόχο θα έχεις δε μπορούν να στο πουν από τωρα. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Κυρίως δε ξέρουν σε τι ποια περιφέρεια θα δουλέψεις και με ποιους πελάτες. Επίσης το forecast του έτους μπορεί να έχει αλλάξει με όλα αυτά που συμβαίνουν! Εγώ θα κοιτούσα σε πιο market δραστηριοποιούνται και να το προϊόν τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό του έχει πιθανότητες να πουλήσει. καλησπέρα! με θελουν για συγκεκριμενη περιφερεια , η αληθεια είναι πως ο ιος πρεπει να χει φερει τα πανω κατω και μου κανει και εντυπωση που "ψαχνουν" ατομα...
squib Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Beefeater είπε καλησπέρα! με θελουν για συγκεκριμενη περιφερεια , η αληθεια είναι πως ο ιος πρεπει να χει φερει τα πανω κατω και μου κανει και εντυπωση που "ψαχνουν" ατομα... εγώ άλλαξα πρόσφατα εργασία με τελικό αντικείμενο στις πωλήσεις εν μέσω covid. Κάποιες δουλειές δε σταματάνε. Αν θες στείλε μου pm μπας και τους ξέρω! 1
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Είναι ο κουμπάρος μου σε αντίστοιχη θέση. Έχει πολλά συν, όπως πχ εταιρικό αυτοκίνητο που το χρησιμοποιεί και για προσωπικό, εταιρικό κινητό που το χρησιμοποιεί και για προσωπικό, όταν κάνεις άπειρα χιλιόμετρα και άπειρα τηλέφωνα για λόγους δουλειάς τα προσωπικά είναι σταγόνα στον ωκεανό για την πολυεθνική αλλά εσένα σου γλιτώνουν λεφτά. Το μείον είναι η συνεχής μετακίνηση και ότι πρέπει να δουλεύεις με στόχους οπότε οι από πάνω πρήζουν εσένα και εσύ πρέπει να πρήζεις τους πελάτες σου για να τους πιάσεις. Αν έχεις οικογένεια τα συνεχή εκτός έδρας μπορεί να είναι κουραστικά και ψυχοφθόρα, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλά το συνηθίζεις και το κάνεις ρουτίνα σου κιόλας, αργότερα μέσα από την διαμόρφωση καταστάσεων μπορείς να το ισορροπήσεις. Τώρα εσύ 30άρης νομίζω είναι μια χαρά για να ξεκινήσεις και μια χαρά θα τα πας! Προχώρα! 2
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάνω κάτω οι πωλητές απλά αλλάζουν εταιρεία κ κάποια στιγμή μπορεί να γίνεις προϊστάμενος τους...τα εταιρικά είναι απλά μικρά 3κυλινδρα με όριο km..είτε δουλεύεις 3ε ,3m,diageo,αναλώσιμα,ιατρικα πάνω κάτω με ίδιο τρόπο δουλευουν(με πόσους επικοινωνήσεις,θετικοί? ραντεβού,προσφορά)...λογικά θα κυνηγάς κάποια χιλιάρικα συμβόλαια(μπορεί και να μην στο πουν ) ανά έτος αλλιώς φεύγεις..πάει ο επόμενος πωλητής τους ξαναπρηζει (πόσοι διαφορετικοί πελάτες να ναι σε έναν νόμο στην επαρχία) για τα ίδια ? αν είναι τυχερός θα του κάτσει ένα καλό συμβόλαιο/πελατης ανά έτος και θα συνεχίζει.. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από kage
Beefeater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, mechpanos είπε Είναι ο κουμπάρος μου σε αντίστοιχη θέση. Έχει πολλά συν, όπως πχ εταιρικό αυτοκίνητο που το χρησιμοποιεί και για προσωπικό, εταιρικό κινητό που το χρησιμοποιεί και για προσωπικό, όταν κάνεις άπειρα χιλιόμετρα και άπειρα τηλέφωνα για λόγους δουλειάς τα προσωπικά είναι σταγόνα στον ωκεανό για την πολυεθνική αλλά εσένα σου γλιτώνουν λεφτά. Το μείον είναι η συνεχής μετακίνηση και ότι πρέπει να δουλεύεις με στόχους οπότε οι από πάνω πρήζουν εσένα και εσύ πρέπει να πρήζεις τους πελάτες σου για να τους πιάσεις. Αν έχεις οικογένεια τα συνεχή εκτός έδρας μπορεί να είναι κουραστικά και ψυχοφθόρα, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλά το συνηθίζεις και το κάνεις ρουτίνα σου κιόλας, αργότερα μέσα από την διαμόρφωση καταστάσεων μπορείς να το ισορροπήσεις. Τώρα εσύ 30άρης νομίζω είναι μια χαρά για να ξεκινήσεις και μια χαρά θα τα πας! Προχώρα! όταν ενοοουμε συνεχη εκτος εδρας τι εννοεις φιλε μου? για 2 νομους κοντινούς μεταξυ τους είναι η θεση...στον έναν εκ των οποιων ζω κιολας και τον γνωρίζω καλα… οποτε παντα σπιτι μου θα κοιμάμαι συνεπως δεν νομιζω να με επηρρεασει καπου...
pp6210 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 φιλε μου, εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ σε μια πολυ δυσκολη εποχή και βρηκες δουλεια σε πολυεθνική και σε προιον που γνωριζεις... εισαι τυχερος και μη σε προβληματιζει τιποτα, προχωρα και βαλε στοχο να τα καταλαβεις οσο καλυτερα μπορεις για να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις! Δεν υπαρχει κατι να σε ανυσηχει, προχωρα και καλη επιτυχια! 2 1
trainer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δώσε 1 στίγμα του αντικειμένου της εταιρείας Δηλ. Ιατρικά? ποτά αναψυκτικά? Υγρά καύσιμα? κλπ Η εταιρεία τι μερίδιο αγοράς έχει ? Ο κάθε κλάδος έχει διαφορετικό πλαίσιο πωλήσεων και bonus Επι του τζίρου? Επι των νέων πελατών? Βγάζεις το παλιό brand και βάζεις το δικό σου? Η Εκπαίδευση τι περιλαμβάνει? Γνωριμία με το/τα προϊόντα Τακτικές πωλήσεων Στοχοθεσία Σίγουρα θα υπογράψεις σύμβαση ορισμένου χρόνου πριν την έναρξη της Εκπαίδευσης Προσοχή σε τυχόν όρους σε περίπτωση παραίτησης μην σου ζητηθούν τα έξοδα εκπαίδευσης Κατά περίπτωση η χρήση εταιρικού αυτοκινήτου επιφέρει επιβάρυνση στον χρήστη μέσω της φορολογίας, τα περισσότερα πλέον αυτοκίνητα φέρουν GPS και ελέγχονται οι διαδρομές Για τα κινητά δε χρειάζεται να πω κάτι.... Ζήτησε πλήρη ενημέρωση πριν υπογράψεις το οτιδήποτε Εφόσον μιλάμε για πολυεθνική το HR πρέπει να έχει έτοιμο φάκελλο για τις προσλήψεις Προσφέρει Ομαδικό συμβόλαιο? νοσοκομειακή έξωνοσοκομειακή Και άλλα πολλά! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από trainer
Beefeater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pp6210 είπε φιλε μου, εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ σε μια πολυ δυσκολη εποχή και βρηκες δουλεια σε πολυεθνική και σε προιον που γνωριζεις... εισαι τυχερος και μη σε προβληματιζει τιποτα, προχωρα και βαλε στοχο να τα καταλαβεις οσο καλυτερα μπορεις για να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις! Δεν υπαρχει κατι να σε ανυσηχει, προχωρα και καλη επιτυχια! ευχαριστω πολύ! 1 ώρα πριν, trainer είπε Δώσε 1 στίγμα του αντικειμένου της εταιρείας Δηλ. Ιατρικά? ποτά αναψυκτικά? Υγρά καύσιμα? κλπ Η εταιρεία τι μερίδιο αγοράς έχει ? Ο κάθε κλάδος έχει διαφορετικό πλαίσιο πωλήσεων και bonus Επι του τζίρου? Επι των νέων πελατών? Βγάζεις το παλιό brand και βάζεις το δικό σου? Η Εκπαίδευση τι περιλαμβάνει? Γνωριμία με το/τα προϊόντα Τακτικές πωλήσεων Στοχοθεσία Σίγουρα θα υπογράψεις σύμβαση ορισμένου χρόνου πριν την έναρξη της Εκπαίδευσης Προσοχή σε τυχόν όρους σε περίπτωση παραίτησης μην σου ζητηθούν τα έξοδα εκπαίδευσης Κατά περίπτωση η χρήση εταιρικού αυτοκινήτου επιφέρει επιβάρυνση στον χρήστη μέσω της φορολογίας, τα περισσότερα πλέον αυτοκίνητα φέρουν GPS και ελέγχονται οι διαδρομές Για τα κινητά δε χρειάζεται να πω κάτι.... Ζήτησε πλήρη ενημέρωση πριν υπογράψεις το οτιδήποτε Εφόσον μιλάμε για πολυεθνική το HR πρέπει να έχει έτοιμο φάκελλο για τις προσλήψεις Προσφέρει Ομαδικό συμβόλαιο? νοσοκομειακή έξωνοσοκομειακή Και άλλα πολλά! ευχαριστω, στελνω μηνυμα!
Speculoos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, trainer είπε τα περισσότερα πλέον αυτοκίνητα φέρουν GPS και ελέγχονται οι διαδρομές 😲😲😲😲 Really????? Και ο φόρος πώς ακριβώς δικαιολογείται, υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του; Στα του θέματος καλή αρχή σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά ακόμα και αν έχετε συμφωνήσει προφορικά μην κάνεις τίποτα αν δεν δεις πρώτα το συμβόλαιο που θα πρέπει να υπογράψεις. Αυτό είναι νόμος είτε στην πιο προηγμένη αγορά εργασίας είτε στην Ουγκάντα.
Beefeater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😲😲😲😲 Really????? Και ο φόρος πώς ακριβώς δικαιολογείται, υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του; Στα του θέματος καλή αρχή σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά ακόμα και αν έχετε συμφωνήσει προφορικά μην κάνεις τίποτα αν δεν δεις πρώτα το συμβόλαιο που θα πρέπει να υπογράψεις. Αυτό είναι νόμος είτε στην πιο προηγμένη αγορά εργασίας είτε στην Ουγκάντα. ευχαριστω! φανταζομαι θα μου αποσταλει προς υπογραφη καποια σχετικη συμβαση οποτε θα είμαι προσεκτικος….
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Beefeater είπε όταν ενοοουμε συνεχη εκτος εδρας τι εννοεις φιλε μου? για 2 νομους κοντινούς μεταξυ τους είναι η θεση...στον έναν εκ των οποιων ζω κιολας και τον γνωρίζω καλα… οποτε παντα σπιτι μου θα κοιμάμαι συνεπως δεν νομιζω να με επηρρεασει καπου... Μια χαρά τότε κομπλέ είσαι!
trainer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😲😲😲😲 Really????? Και ο φόρος πώς ακριβώς δικαιολογείται, υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του; Στα του θέματος καλή αρχή σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά ακόμα και αν έχετε συμφωνήσει προφορικά μην κάνεις τίποτα αν δεν δεις πρώτα το συμβόλαιο που θα πρέπει να υπογράψεις. Αυτό είναι νόμος είτε στην πιο προηγμένη αγορά εργασίας είτε στην Ουγκάντα. Το GPS είναι για να ελέγχονται οι διαδρομές ως προς το ημερήσιο πρόγραμμα επισκέψεων στους πελάτες κ τυχόν περιορισμούς που επιβάλει η εταιρεία πχ συγκεκριμένο αριθμό km/μήνα κλπ Η φορολογία του χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου είναι μνημονικό χαράτσι απ αυτά τα προσωρινά που έλεγαν και έμειναν.... 1
Beefeater Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, mechpanos είπε Μια χαρά τότε κομπλέ είσαι! ευχαριστω, οποιαδήποτε συμβουλη δεκτη
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, trainer είπε Η φορολογία του χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου είναι μνημονικό χαράτσι απ αυτά τα προσωρινά που έλεγαν και έμειναν.... Φορολογική επιβάρυνση υπάρχει αν δίνεται αυτοκίνητο σε έναν υπάλληλο ως "εις είδος" αμοιβή για προσωπική του χρήση, όχι αν ειναι εργαλείο δουλειάς. και υπάρχει παντού στον κόσμο ... και πολύ καλά υπάρχει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από DrLo 1
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @ ts Αυτό που παρατήρησα στα posts σου, που άλλωστε έχει επισημανθεί και από άλλους, είναι ότι έχουν πολλά "θα", "φαντάζομαι", κλπ. Δηλαδή έχεις ερωτηματικά που αισιοδοξείς ότι θα στα απαντήσει η εταιρία η οποία ευελπιστείς ότι θα είναι σε όλα τυπική επειδή είναι "μεγάλη εταιρία". Λοιπόν, ρωτάς απευθείας για τις απορίες σου σε αυτόν με τον οποίο μιλάς. Μπορεί να φοβάσαι ότι θα φανεί "κάπως" αν ρωτήσεις στην πρώτη επαφή πχ για το χρηματικό, αλλά να ξέρεις σε πραγματικά μεγάλες εταιρίες περιμένουν τέτοιες ερωτήσεις και μάλιστα μπορεί να δώσουν και "πόντους" στη γενικότερη εικόνα σου. Είναι μάλλον προφανές ότι δεν είσαι...χομπίστας και άρα ξέρουν ότι πας εκεί για τα φράγκα. Επίσης η "μεγάλη εταιρία" μπορεί να είναι τυπική όσον αφορά τα νόμιμα αλλά πλέον τα εργασιακά είναι στον πάτο. Που σημαίνει ότι ακόμα και το νόμιμο μπορεί να μην σου είναι αρκετό. Δεν θες να το ξέρεις αυτό εξαρχής; Το αυτοκίνητο μπορεί να θεωρηθεί παροχή μόνο αν έχεις το περιθώριο να το χρησιμοποιήσεις και σαν προσωπικό όχημα (στην περίπτωση που δεν έχεις ή που καταθέσεις πινακίδες για το δικό σου). Αν αυτό δεν γίνεται, είτε λόγω συμβολαίου που δεν στο επιτρέπει, είτε λόγω πρακτικών θεμάτων (μπορεί πχ το leasing του να μιλάει για περιθώριο 3000χλμ το μήνα κι εσύ να χρειάζεται να κάνεις ήδη τόσα στις επαγγελματικές μετακινήσεις και άρα δεν μένει τίποτα για σένα), τότε παύει να είναι παροχή. Όπως και το εταιρικό τηλέφωνο αν είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από haris_216 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα