Nisteate Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα φίλοι του ινσομνια, Οπως θα πρέπει να καταλάβατε απο τον τίτλο ψάχνω αυτοκίνητο με το ταδε κόστος αλλα έχοντας κανει μια μικρή έρευνα πραγματικά εχω χασει την μπάλα. Καταρχάς είμαι φοιτητής μενω στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο (ΑΠΘ) μια απόσταση 20 χιλιόμετρων απο το σπιτι μου. Μετα απο 2-3 καλοκαίρια εχω μαζέψει μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρω το πρώτο μου αμαξακι, αλλά όπως σας είπα νιώθω αρκετά χαμένος ως προς τις παρακάτω αποριες που μου δημιουργήθηκαν: 1)Αυτοκίνητα απο ιδιώτες η απο dealer 2)LPG/Gas η Πετρέλαιο 3)Μάρκα αυτοκίνητου διάφορα προβλήματα κτλπ 4)Χιλιόμετρα/κατάσταση του οχήματος και πολλα αλλα. Με λιγα λογια θα ήθελα απο καποιον γνώμη που εχει βρεθεί στην θέση μου και να με ψιλο καθοδήγηση. Στην πιο συνετή επιλογή για το πρώτο μου αυτοκίνητο .
invisiblesurfer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Με το καλό. Θα πρότεινα κάτι σε ιαπωνικό για ασφάλεια, αξιοπιστία, εύκολα ανταλλακτικά, συγκριτικά φθηνό σέρβις. Κάτι σε Toyota Yaris ή Honda Jazz.
Nisteate Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Με το καλό. Θα πρότεινα κάτι σε ιαπωνικό για ασφάλεια, αξιοπιστία, εύκολα ανταλλακτικά, συγκριτικά φθηνό σέρβις. Κάτι σε Toyota Yaris ή Honda Jazz. Σκέφτομουν Ford fiesta> 2008 η fiat punto η grande >2008.Αλλα ακούγονται πολλα και διάφορα.
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, Nisteate είπε Σκέφτομουν Ford fiesta> 2008 η fiat punto η grande >2008.Αλλα ακούγονται πολλα και διάφορα. Καλή επιλογή το φιέστα του 09 κ έπειτα. Μη το φοβάσαι καθόλου. Από χλμ ιδανικά κοιτά για κάτω από 100000 και κατά προτίμηση βρες Αμαξι από ιδιώτη. 2
tony81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέχρι 1300cc, βενζίνη, ιδιώτη και κατά προτίμηση να μην εξαντλήσεις το ποσό. Ένα μικρό τιπ αν σε καλύπτει, είναι και η έκδοση 2-3 θυρο που είναι πιο οικονομικές από τις 4-5θυρες. Μπορεί να πας και σε 1400 βαριά αν σώνει και ντε σ'αρέσει και δεν βγαίνει/αξίζει σε μικρότερο. Εδώ προσέχεις μην πέσεις στην παγίδα και πληρώσεις αισθητά πιο ακριβό <1300 από ένα 1400. Αυτά είναι μία πρώτη αναζήτηση στο car που θα σε βοηθήσει να καθαρήσεις αρκετά από τα υποψήφια (ασθητικά τουλάχιστον).
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Nisteate είπε Καλησπέρα φίλοι του ινσομνια, Οπως θα πρέπει να καταλάβατε απο τον τίτλο ψάχνω αυτοκίνητο με το ταδε κόστος αλλα έχοντας κανει μια μικρή έρευνα πραγματικά εχω χασει την μπάλα. Καταρχάς είμαι φοιτητής μενω στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο (ΑΠΘ) μια απόσταση 20 χιλιόμετρων απο το σπιτι μου. Μετα απο 2-3 καλοκαίρια εχω μαζέψει μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρω το πρώτο μου αμαξακι, αλλά όπως σας είπα νιώθω αρκετά χαμένος ως προς τις παρακάτω αποριες που μου δημιουργήθηκαν: 1)Αυτοκίνητα απο ιδιώτες η απο dealer 2)LPG/Gas η Πετρέλαιο 3)Μάρκα αυτοκίνητου διάφορα προβλήματα κτλπ 4)Χιλιόμετρα/κατάσταση του οχήματος και πολλα αλλα. Με λιγα λογια θα ήθελα απο καποιον γνώμη που εχει βρεθεί στην θέση μου και να με ψιλο καθοδήγηση. Στην πιο συνετή επιλογή για το πρώτο μου αυτοκίνητο . Ολα εχουν να κανουν με ποσο ευκολια μπορεις να χαλας ενα χ ποσο/ετος για να συντηρεις το αυτοκινητο που θελεις! Πανω απο 100000χλμ θ αρχιζει να ζηταει.. Δηλαδη περα απο το βασικο service/ετος και τα παγια εξοδα του αν μπορεις να δινεις μεσο ορο και 200ευρω/ετος για ζημιες-διαφορα αναλώσιμα τοτε παρε πχ fiesta. Πρεπει να εχει ιστορικο service(αναλυτικο) και να το περασεις απο μηχανικο-φανοποιο. Σε σχεση με το ιστορικο ο μηχανικος θα επαληθευσει αυτα που εχουν αλλαχτει και ποιες φθορες ερχονται για εμεση-αμμεση αλλαγη! Ετσι αναλογα το τι εχεις συμφωνησει με τον ιδιοκτητη προ ελεγχου.. μπορεις να ζητησεις κατεβασμα της τιμης του!
Nisteate Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ολα εχουν να κανουν με ποσο ευκολια μπορεις να χαλας ενα χ ποσο/ετος για να συντηρεις το αυτοκινητο που θελεις! Πανω απο 100000χλμ θ αρχιζει να ζηταει.. Δηλαδη περα απο το βασικο service/ετος και τα παγια εξοδα του αν μπορεις να δινεις μεσο ορο και 200ευρω/ετος για ζημιες-διαφορα αναλώσιμα τοτε παρε πχ fiesta. Πρεπει να εχει ιστορικο service(αναλυτικο) και να το περασεις απο μηχανικο-φανοποιο. Σε σχεση με το ιστορικο ο μηχανικος θα επαληθευσει αυτα που εχουν αλλαχτει και ποιες φθορες ερχονται για εμεση-αμμεση αλλαγη! Ετσι αναλογα το τι εχεις συμφωνησει με τον ιδιοκτητη προ ελεγχου.. μπορεις να ζητησεις κατεβασμα της τιμης του! Σε ευχαριστώ φιλε, αλλα μια ερώτηση lpg/gasoline η gasοline η petroleum ; Σκέψου οτι το αυτοκίνητο θα κανει γυρω στα 10κ με 15κ ετήσιος. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Nisteate
agnostos13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Lpg θα είναι μετατροπή, diesel θα έχει άπειρα χιλιόμετρα οπότε βενζίνη... Δεν κάνεις και τα υπερβολικά πολλά χιλιόμετρα. Δες Yaris, Corsa, Clio, Fiesta Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Nisteate είπε Καλησπέρα φίλοι του ινσομνια, Οπως θα πρέπει να καταλάβατε απο τον τίτλο ψάχνω αυτοκίνητο με το ταδε κόστος αλλα έχοντας κανει μια μικρή έρευνα πραγματικά εχω χασει την μπάλα. Καταρχάς είμαι φοιτητής μενω στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο (ΑΠΘ) μια απόσταση 20 χιλιόμετρων απο το σπιτι μου. Μετα απο 2-3 καλοκαίρια εχω μαζέψει μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρω το πρώτο μου αμαξακι, αλλά όπως σας είπα νιώθω αρκετά χαμένος ως προς τις παρακάτω αποριες που μου δημιουργήθηκαν: 1)Αυτοκίνητα απο ιδιώτες η απο dealer 2)LPG/Gas η Πετρέλαιο 3)Μάρκα αυτοκίνητου διάφορα προβλήματα κτλπ 4)Χιλιόμετρα/κατάσταση του οχήματος και πολλα αλλα. Με λιγα λογια θα ήθελα απο καποιον γνώμη που εχει βρεθεί στην θέση μου και να με ψιλο καθοδήγηση. Στην πιο συνετή επιλογή για το πρώτο μου αυτοκίνητο . Δική σου άποψη,τι σου αρέσει,coupe,μικρό,μεσαιο,για μεγάλο μόνο μεταχειρισμένο, δεν έχεις;;;Θέλεις να αποφασίσουν άσχετοι τι θέλεις εσύ;Δεν υπάρχει κάτι που σου αρεσει; Επειδή εδώ πάλι yaris θα σου προτείνουν. 11 ώρες πριν, Nisteate είπε Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από jmmys
gia_nnis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Nisteate είπε Σε ευχαριστώ φιλε, αλλα μια ερώτηση lpg/gasoline η gasοline η petroleum ; Σκέψου οτι το αυτοκίνητο θα κανει γυρω στα 10κ με 15κ ετήσιος. Για μενα παρε ενα μεχρι 1300cc(135ευρω τελη). Βενζινη παρε. Αν σου αρεσει το i20 1.2(καδενατο) κοιτα και αυτο. Αρκετα τιμιο!!! 2
terry308 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 https://www.car.gr/28796363-fiat-punto-evo-2-10l https://www.car.gr/26428428-fiat-grande-punto-1-4-cng https://www.car.gr/26674206-fiat-grande-punto-1-4-cng Φυσικό αέριο και βενζίνη Ένα γέμισμα την εβδομάδα 10€ 250km εντός πόλεως, ΕΚΟ αεροδρομίου, Promethan Σίνδου
Nisteate Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Τελεια ευχαριστώ πολύ φίλοι του ινσομνια. 1
toyo73 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, Nisteate είπε Σκέφτομουν Ford fiesta> 2008 η fiat punto η grande >2008.Αλλα ακούγονται πολλα και διάφορα. Κακιες😀
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 20 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Με το καλό. Θα πρότεινα κάτι σε ιαπωνικό για ασφάλεια, αξιοπιστία, εύκολα ανταλλακτικά, συγκριτικά φθηνό σέρβις. Κάτι σε Toyota Yaris ή Honda Jazz. Ειδικά στο φθηνό σέρβις, το πέτυχες...
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 yaris... αλλά μοντέλο του 90' για να είναι ακόμη πιο αξιόπιστο Για το fiesta δεν ακούγεται τίποτα και έχω και αρκετούς γνωστούς που το έχουν. Για το fiat δεν έχω ιδέα αν και γενικά οι ιταλοί ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με το φ. αερίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα