Dimg19 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα τηλεφωνήσω στην αντιπροσωπεία από εβδομάδα και θα προσπαθήσω να αλλάξω το τηλεκοντρόλ καθώς δεν υποστηρίζει την φωνητική αναζήτηση και δεν είναι Bluetooth. To θεωρώ ελλατωματικο καθώς στο quick start guide σου λεει πως να το συνδεσεις αλλά αυτό δεν συνδέεται (αφού προφανώς δεν ειναι bt)... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από Dimg19
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Επειδη ειμαι ανιδεος απο τηλεορασεις, η HISENSE H55B7100 ειναι χειροτερη απο την toshiba του θεματος;
devaggos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, AfterForever είπε Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα και εγώ, το τηλεκοντρόλ είναι ίδιο με το δικό σου δυστυχώς. Ελπίζω να βγάλουμε άκρη και να βρούμε το τηλεκοντρόλ με τη φωνητική. Άλλωστε το hardware της τηλεόρασης δεν αλλάζει. Φαντάζομαι. Το δικο μου το μοντέλο τηλεόρασης είναι 58UA3A63DGR Φίλε μου το τηλεκοντρόλ σου έχει κωδικό από κάτω; να ψάξουμε να δούμε αν υπάρχει να το αγοράσουμε ξεχωριστά or something. Μιλάω για αυτί με τη φωνητική αναζήτηση Ναι είναι το Toshiba CT-8556! Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από devaggos
Doubt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, staurulinos είπε Επειδη ειμαι ανιδεος απο τηλεορασεις, η HISENSE H55B7100 ειναι χειροτερη απο την toshiba του θεματος; Όχι. Κι έχει και το σωστό τηλεκοντρόλ μέσα. (τι θα δούμε ακόμα;) 1
sintalkas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 φιλε μου ενημερωσε με αν δουλεψει γιατι ,εγω εχω μια tcl /thomson αντροιντ τηλεοραση και δεν εχει φωνητικη πληκτρολογηση ,μηπως και την κανω να λειτουργησει
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Εκτός από το τηλεκοντρόλ από την εικόνα ευαχριστημένοι;
baskon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οτι να ναι βαζουν μέσα τελικά.. Αυτό πάλι το ιδιο μοντέλο, αλλού να έχει καλό χειριστηριο με bt και αλλούτ να σου δινει το απλό το οποίο είναι ολόιδιο με πολλές funai (το έχω και εγω σε μια 55αρα) δε το χω ξανακούσει.. Με το φασον-τουρκία ουτε καν ξέρουν τι βάζουν μεσα μου φαινεται.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από baskon
k_dinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Στις 3/7/2020 στις 7:47 ΜΜ, Dimg19 είπε Eμενα έχει αυτό και αυτό απεικονίζει και στο manual. Από το τηλεφωνο δεν έβγαλα άκρη οπότε μάλλον θα το επιστρέψω σε φυσικό κατάστημα σαν ελλατωματικο (μιας που δεν συνδέεται με bt)και βλέπουμε... Βέβαια στην περιγραφή της tv στο site αναφέρει σαν δυνατότητα το google assistance το οποίο δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με αυτό το τηλεκοντρόλ... Μόνο ότι μπορώ να επιστρέψω την tv μου είπαν. Στις 58 ίντσες, το ίδιο remote έχω με εσένα. Θα δοκιμάσω ένα usb που έχω 2 σε 1 Μοιάζει με αυτό https://www.skroutz.gr/s/8431835/MX3-M.html
k_dinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AfterForever είπε Το θέμα είναι να δούμε αν δουλεύουν οι φωνητικές εντολές, έχει το κοντρολάκι σου αντίστοιχο κουμπί;; Για τσέκαρε και ενημέρωσέ μας! Το συγκεκριμένο που έχω δεν έχει μικρόφωνο, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν πολλά που το υποστηρίζουν. Η σύνδεση γίνεται με usb (Στην τύχη τα link που βρήκα, έψαξα usb remote control voice) https://www.banggood.com/Q5-bluetooth-or-2_4GHz-WIFI-Voice-Remote-Control-Air-Mouse-With-USB-Receiver-For-Smart-TV-Android-Box-p-1301925.html?ID=532941&cur_warehouse=CN https://www.amazon.com/Voice-Remote-Google-Control-Android/dp/B0828JFWH4 https://www.amazon.com/Docooler-Wireless-Receiver-Computer-Projector/dp/B07LGZJYB9 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από k_dinos
kastorianos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Εγώ παρηγγειλα την 55αρα λόγω τής τιμής της, την Τετάρτη 24/6 καί μού ήλθε τήν επόμενη ημέρα.Τήν συναρμολογώ καί κάνω τήν εγκατάσταση.Καί από εκεί ξεκινάνε τά θέματα.Δέν μπορώ νά βάλω τά κανάλια στήν σειρά,πηγαίνω στίς ρυθμίσεις εικόνας τικάρω τήν επιλογή "χρήστης" χωρίς όμως νά εμφανίζονται επιλογές γιά τήν φωτεινότητα, τήν αντίθεση κ.λ.π., κ.λ.π..Συνδέω τήν δορυφορική καί μετά από προσπάθεια έκανα σάρωση στά δορυφορικά κανάλια.Τότε χάθηκαν τά επίγεια κανάλια.Κάνω εκ νέου σάρωση στά επίγεια κανάλια καί χάθηκαν τά δορυφορικά.Πάω νά κάνω ζάπινγκ τά κανάλια όταν έφτανα στήν ΕΡΤ-2 κολλούσε καί έκανε μόνη της επανακίνηση.Πηγαίνω στίς εξόδους HDMI όταν ήθελε έβλεπε τίς συνδεμένες συσκεύες. Τελικά τήν αποσύνδεσα τήν αποσυναρμολόγησα καί αφού τήν επανατοποθέτησα στήν συσκεύασια της τήν επομένη τηλεφωνώ ότι τήν επιστρέφω καί τήν πήγα στά γραφεία τής ΕΛΤΑ courier καί τήν παρέδωσα καί παρήγγειλα μία lg 43' γιά νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο.
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, kastorianos είπε Εγώ παρηγγειλα την 55αρα λόγω τής τιμής της, την Τετάρτη 24/6 καί μού ήλθε τήν επόμενη ημέρα.Τήν συναρμολογώ καί κάνω τήν εγκατάσταση.Καί από εκεί ξεκινάνε τά θέματα.Δέν μπορώ νά βάλω τά κανάλια στήν σειρά,πηγαίνω στίς ρυθμίσεις εικόνας τικάρω τήν επιλογή "χρήστης" χωρίς όμως νά εμφανίζονται επιλογές γιά τήν φωτεινότητα, τήν αντίθεση κ.λ.π., κ.λ.π..Συνδέω τήν δορυφορική καί μετά από προσπάθεια έκανα σάρωση στά δορυφορικά κανάλια.Τότε χάθηκαν τά επίγεια κανάλια.Κάνω εκ νέου σάρωση στά επίγεια κανάλια καί χάθηκαν τά δορυφορικά.Πάω νά κάνω ζάπινγκ τά κανάλια όταν έφτανα στήν ΕΡΤ-2 κολλούσε καί έκανε μόνη της επανακίνηση.Πηγαίνω στίς εξόδους HDMI όταν ήθελε έβλεπε τίς συνδεμένες συσκεύες. Τελικά τήν αποσύνδεσα τήν αποσυναρμολόγησα καί αφού τήν επανατοποθέτησα στήν συσκεύασια της τήν επομένη τηλεφωνώ ότι τήν επιστρέφω καί τήν πήγα στά γραφεία τής ΕΛΤΑ courier καί τήν παρέδωσα καί παρήγγειλα μία lg 43' γιά νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο. μπρρρρ.. έχω μια παλιά toshiba και σε καταλαβαίνω απόλυτα. πάσχουν από hardware - software.
k_dinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 σε όσους τη δουλεύουν, από κανάλια σας έπιασε και τα ΕΡΤ hd? Έχω την εντύπωση ότι πιάνει μόνο τα MPEG4 και αυτά εκπέμπουν σε mpeg2
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, k_dinos είπε σε όσους τη δουλεύουν, από κανάλια σας έπιασε και τα ΕΡΤ hd? Έχω την εντύπωση ότι πιάνει μόνο τα MPEG4 και αυτά εκπέμπουν σε mpeg2 Ποια καναλια HD λες, ενα ξερω, την ERT HD (sports), το οποιο ειναι οπως και ολα τα αλλα, δεν αλλαζει κατι mpeg4 ειναι και αυτο. Εβγαλε αυτες τις ημερες η ΕΡΤ καναλια HD σε HEVC/265; Μηπως εννοεις κατι τετοιο; Δεν εχω ακουσει κατι. Εντος Αττικης τουλαχιστον, εχει τον ασθενεστερο αναμεταδοτη απο ολους τους αλλους, ισως γι αυτο δεν τα βγαζεις; Ειναι πακετο ΕΡΤ1,2,3 και HD νομιζω και η βουλη μαζι.
Doubt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, k_dinos είπε σε όσους τη δουλεύουν, από κανάλια σας έπιασε και τα ΕΡΤ hd? Έχω την εντύπωση ότι πιάνει μόνο τα MPEG4 και αυτά εκπέμπουν σε mpeg2 Το MPEG4 "περιλαμβάνει" το MPEG2, οπότε δεν υπάρχει θέμα, ακόμα κι έτσι να είναι (που δε νομίζω). Συσκευή όμως με το '2' δεν μπορεί να πιάσει το "4" και χρειάζεται εξωτερικός δέκτης. Αυτά..
k_dinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποια καναλια HD λες, ενα ξερω, την ERT HD (sports), το οποιο ειναι οπως και ολα τα αλλα, δεν αλλαζει κατι mpeg4 ειναι και αυτο. Εβγαλε αυτες τις ημερες η ΕΡΤ καναλια HD σε HEVC/265; Μηπως εννοεις κατι τετοιο; Δεν εχω ακουσει κατι. Εντος Αττικης τουλαχιστον, εχει τον ασθενεστερο αναμεταδοτη απο ολους τους αλλους, ισως γι αυτο δεν τα βγαζεις; Ειναι πακετο ΕΡΤ1,2,3 και HD νομιζω και η βουλη μαζι. Μάλλον τα είχα μπερδέψει, συγκεκριμένα το ERT sports σίγουρα δεν το πιάνω το οποίο ήταν το πρώτο που έστελνε σήμα 1080i (ίσως και p κάποτε). Η πρηγούμενη τηλεόραση με την ίδια κεραία το δείχνει κανονικά. θυμάμαι όταν είχε αρχίσει η η ΕΡΤ τα ψηφιακά υπήρχε και το ΝΕΡΙΤ HD 34 λεπτά πριν, Doubt είπε Το MPEG4 "περιλαμβάνει" το MPEG2, οπότε δεν υπάρχει θέμα, ακόμα κι έτσι να είναι (που δε νομίζω). Συσκευή όμως με το '2' δεν μπορεί να πιάσει το "4" και χρειάζεται εξωτερικός δέκτης. Αυτά.. τώρα περί MPEG4 και MPEG2, νόμιζα πάλι ότι ήταν διαφορετικά καθώς έχω δει αποκωδικοποιητές που δεν πιάνουν τα κανάλια της ΕΡΤ, ενώ η τηλεόραση έχει μόνο mpeg2 και τα δείχνει Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από k_dinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις