Doubt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, k_dinos είπε Μάλλον τα είχα μπερδέψει, συγκεκριμένα το ERT sports σίγουρα δεν το πιάνω το οποίο ήταν το πρώτο που έστελνε σήμα 1080i (ίσως και p κάποτε). Η πρηγούμενη τηλεόραση με την ίδια κεραία το δείχνει κανονικά. θυμάμαι όταν είχε αρχίσει η η ΕΡΤ τα ψηφιακά υπήρχε και το ΝΕΡΙΤ HD Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν καν 1080i το ΕΡΤ Sports HD (1440x1080), τώρα πλέον είναι. (για Αθήνα μιλάμε) Δεν υπάρχει λόγος να μην το πιάνεις, κάτι κάνεις λάθος. Η ονομασία ΝΕΡΙΤ κράτησε 2-3 χρόνια επί Σαμαρά και αφορούσε όλα τα κανάλια. 10 λεπτά πριν, k_dinos είπε τώρα περί MPEG4 και MPEG2, νόμιζα πάλι ότι ήταν διαφορετικά καθώς έχω δει αποκωδικοποιητές που δεν πιάνουν τα κανάλια της ΕΡΤ, ενώ η τηλεόραση έχει μόνο mpeg2 και τα δείχνει Υπάρχουν (υπήρχαν μάλλον) και εξωτερικοί δέκτες για το "2" που τους έβαζαν σε καθαρά αναλογικές συσκευές, τώρα πλέον είναι άχρηστοι. Αν θέλεις να αναφέρεις συγκεκριμένα συσκευές για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Οι μοντέρνες τηλεοράσεις πιάνουν MPEG 2 και 4 χωρίς κανένα θέμα.
stelos2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Σε όσους έκαναν αγορά τηλεόρασης με τη κάρτα της εθνικής από Γερμανό σας έχουν περαστεί οι πόντοι ; Επειδή νομίζω έλεγε θα περαστούν 10/07
koozoop Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω την εν λόγω τηλεόραση ωστόσο με ενδιαφέρει το θέμα του τηλεχειριστηρίου. Τι ισχύει τελικά; Υποστηρίζει φωνητικές το χειριστήριο της συσκευασίας ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις