Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 λεπτά πριν, Topreader είπε

Εχω το VDSL modem router ZTE H288A της NOVA.
δοκιμασα το user: forthnet
pass: F0rth@c$n3t# και δεν τα δεχεται. Με copy paste τα εβαλα.

το εγραφαν δημοσια .... και το αλλαξαν γιατι ειναι μονο για τεχνικους

7 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν ξερω αν ισχυουν πλεον στο t17 firmware.

οχι δεν ισχυουν Η Τ17 εχει αλλαγες στην τηλεφωνια και το user pass

Επεξ/σία από stamka
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, stamka said:

το εγραφαν δημοσια .... και το αλλαξαν γιατι ειναι μονο για τεχνικους

οχι δεν ισχυουν Η Τ17 εχει αλλαγες στην τηλεφωνια και το user pass

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι το Pass Θα ειναι generated και οχι fixed πλεον

Δημοσ.
1 hour ago, thodoris1985 said:

fixed είναι

μπορει να ειναι ενδεχομενως τοτε αυτο που ηταν στο huawei Που εδιναν για λιγο διαστημα....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

τοτε δεν το ξερω.αργα ή γρηγορα καποιος θα το σηκωσει σε διαφορα forum.

δεν ειναι εκει το θεμα .... αλλα να μην το γραφουν δημοσια

υπαρχουν ατομα εδω που ειναι ρουφ... και με το ιδιο ονομα γραφουν και σε αλλο σιτε Μολις το μαθουν το λενε εκει που πρεπει και θα το αλλαξουν παλι οποτε δε θελω να πω πολλα

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, stamka said:

δεν ειναι εκει το θεμα .... αλλα να μην το γραφουν δημοσια

υπαρχουν ατομα εδω που ειναι ρουφ... και με το ιδιο ονομα γραφουν και σε αλλο σιτε Μολις το μαθουν το λενε εκει που πρεπει και θα το αλλαξουν παλι οποτε δε θελω να πω πολλα

καλως ή κακως τα root passwords αργα ή γρηγορα μαθαινονται γιατι καποιος ειτε θα το πει εκ των εσω ειτε πολυ απλα θα βρεθεί γιατι καποιος βρηκε τον πρωτο να το βρει απο το config κτλ. και οι εταιρειες αντιστοιχα καποια στιγμη θα δουν και σε forum οτι εχει μαθευτει και θα αλλαξει. και επισης συνηθως ολα θα γραφουν δημοσια  και οχι μονο σε ενα forum. κανεις δεν θα πει το ξερω ελα prive να στο πω.ολοι ειναι παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

καλως ή κακως τα root passwords αργα ή γρηγορα μαθαινονται γιατι καποιος ειτε θα το πει εκ των εσω ειτε πολυ απλα θα βρεθεί γιατι καποιος βρηκε τον πρωτο να το βρει απο το config κτλ. και οι εταιρειες αντιστοιχα καποια στιγμη θα δουν και σε forum οτι εχει μαθευτει και θα αλλαξει. και επισης συνηθως ολα θα γραφουν δημοσια  και οχι μονο σε ενα forum. κανεις δεν θα πει το ξερω ελα prive να στο πω.ολοι ειναι παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια.

και μετα pachαρουν τον τροπο και το κανουν δυσκολοτερο καθε φορα να βρεθει

πληροφοριακα ολοι το ζητανε και το δινουν με προσωπικο μυνημα πια εκτος απο καποιους που θελουν να αλλαξει παλι η θελουν το goole να οδηγη στο σιτε τους .... ειναι αλλο να υπαρχει στο google ...Γιατι αραγε θελουν καποιοι να υπαρχει παλι δημοσια ????? οποιος καταλαβε οκ

Επεξ/σία από stamka
Δημοσ.
5 minutes ago, stamka said:

και μετα pachαρουν τον τροπο και το κανουν δυσκολοτερο καθε φορα να βρεθει

πληροφοριακα ολοι το ζητανε και το δινουν με προσωπικο μυνημα πια εκτος απο καποιους που θελουν να αλλαξει παλι η θελουν το goole να οδηγη στο σιτε τους .... ειναι αλλο να υπαρχει στο google ...Γιατι αραγε θελουν καποιοι να υπαρχει παλι δημοσια ????? οποιος καταλαβε οκ

κανεις παροχος δεν θελει να υπαρχει προσβαση στον εξοπλισμο τους .πχ αν ειχες ενα oxygen,gennet μπορουσες με τα admin στοιχεια να ανοιξεις ολα τα καναλια φωνης που υπο αλλες συνθηκες θα πρεπε να πληρωσεις για αυτο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανεις παροχος δεν θελει να υπαρχει προσβαση στον εξοπλισμο τους .πχ αν ειχες ενα oxygen,gennet μπορουσες με τα admin στοιχεια να ανοιξεις ολα τα καναλια φωνης που υπο αλλες συνθηκες θα πρεπε να πληρωσεις για αυτο.

ο εξοπλισμος τους αλλα η γραμμη ΜΟΥ .... θα αλλαξουμε θεμα τωρα που δεν εχει σχεση οποτε δεν επεκτείνομαι
Το να βαλω σε bridge mode ειναι δικαιωμα μου που το απαγορευουν στη Νοβα με το firmware ΕΙναι δικαιωμα τους αυτο????
Aς κανουν οτι θελουν εκει στη μπαχαλοΝοβα δε με νοιαζει

Δημοσ.
15 minutes ago, stamka said:

ο εξοπλισμος τους αλλα η γραμμη ΜΟΥ .... θα αλλαξουμε θεμα τωρα που δεν εχει σχεση οποτε δεν επεκτείνομαι
Το να βαλω σε bridge mode ειναι δικαιωμα μου που το απαγορευουν στη Νοβα με το firmware ΕΙναι δικαιωμα τους αυτο????

για μενα προσωπικα θα επρεπε να το αφηνουν.βεβαια bridge κανεις με οποιο  router του εμποριου θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο modem router της NOVA ΖΤΕ Η288Α έχει καταφέρει κανείς να ανοίξει πόρτα γενικώς ;
Εικόνες στα Linksspacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από Topreader
Δημοσ.

EETT is your friend my friend 

1 ώρα πριν, stamka είπε

Δημοσ.
21 minutes ago, Topreader said:

Στο modem router της NOVA ΖΤΕ Η288Α έχει καταφέρει κανείς να ανοίξει πόρτα γενικώς ;
Εικόνες στα Linksspacer.pngspacer.png

ανοιξε πχ την πορτα 3478 οπως εχεις βαλει.την ιδια πορτα βαλτην στο mtorrent και ανοιξε το Mtorrent.και πηγαινε στο canyouseeme.org να δεις αν την βλεπεις ανοιχτη.ανοιξε την Tcp και Udp. δεν θα βγει ανοιχτο το port αν το app/port δεν χρησιμοποιειται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...