Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αφού περασαν απο Δεδδηε τελείωσες ... 

Αυτο φανταστηκα αλλα επειδη εβλεπα οτι αργουνε πολυ, δεν ηξερα σε ποιο σημειο ειναι η καθυστερηση.

Εξ'αρχης παντως ολα κινηθηκαν πολυ γρηγορα και μου εκανε κι εμενα εντυπωση.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skritikos είπε

Μα δεν έχει Ρήτρα Αναπροσαρμογής το Online!

EDIT: μάλλον εννοείς για το διάστημα μεταξύ της αλλαγής. Θα σου έρθει στην επόμενη εκκαθάριση, ναι.

Γιατί δεν δίνεις μηνιαίες μετρήσεις για να είναι πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα όλα;

Ναι Οκτώβρη πλήρωσα ρήτρα και 28 Νοεμβρίου έκανα το online λογικά θα μου έρθει ρήτρα για τον έναν μήνα μονο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liberis tsabras είπε

Εγω ειδα τους λογαριασμους μου (τετραμηνιαιους) του τελευταιου χρονου.

Ημερα Νυχτα
  1017 285
  1247 296
  760 227
Συνολο 3024 808

Με συμφερει το Enter ή να κοιταξω κάτι άλλο? Προτιμω αυτο με την παγια εντολη που ειναι λιγο πιο φτηνο.....    

...χωρίς να μας ανεβάσεις έναν λογαριασμό, χωρίς να μας πεις σε ποιον πάροχο είσαι τώρα και σε τί είδους πρόγραμμα (με "ρήτρα αναρποσαρμογής" ή σταθερό), αν έχεις ρήτρα πρόωρης αποψώρησης μάλλον δεν θα δώσουμε την καλύτερη συμβουλή,,,,,,,άλλα έτσι τυφλοσούρτικα, "ναι".

Τα δύο προγράμματά της λέγονται "myHome Online" (αυτό με την υποχρεωτική αυτόματη εξόφληση - όχι απαραιτήτως μέσω "πάγιας εντολής"/μπορείς να δηλώσεις και κάρτα) και "myHome Enter" (αυτό που αν δεν είσαι ήδη ΔΕΗ ή αν δεν έχεις ήδη εγγύηση να τρέχει, θέλει να καταβάλεις 100€ - τα οποία πάντως μπορείς να τα πάρεις πίσω ως πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς). Αν είσαι ήδη στη ΔΕΗ και έχεις ebill account, ενεργοποίηση ενός από αυτά μέσα από το ebill. Αλλιώς πας σε κατάστημα για υπογραφές για το Εnter (ΜΗΝ κάνεις αίτηση μέσω "econtract").

2 ώρες πριν, liberis tsabras είπε

αυτες οι επιδοτησεις δινονται αυτοματα? Απο το συστημα ας πουμε?
Η πρεπει να κανω αιτηση? Διοτι δεν το/τις ειχα παρει χαμπαρι καν....βασικα ποτε δεν κοιταξα τους λογαριασμους μου μεχρι να φαω το αγγουρι του Δεκεμβριου

...γενικά ναι, και στην ΔΕΗ έχουν δοθεί απροβλημάτιστα, αλλά σε άλλους παρόχους γίνεται ο κακός χαμός : άλλοι δεν έχουν αποδώσει ΣΩΣΤΑ τις διαφορετικές ανά μήνα επιδοτήσεις (ποσα με μείον μπροστά, υπό τον τίτλο "πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης"), πχ σε άλλους (εiδικά η Watt&Volt) έχουμε δει λογαριασμό με πίστωση 0,03/kWh για ΟΛΟ το τετράμηνο Σεπτέμβρη - Δεκέμβρη, δηλαδή την επιδότηση Σεπτεμβρίου, ενώ ο μέσος όρος των 4ων μηνών ήταν 0,10, ή και...καθόλου επιδότηση (κι ένας θεός ξέρει αν και πότε θα αποδοθούν διορθωμένα, και μάλιστα αν θα το κάνουν από μόνοι τους οι πάροχοι ή θα χρειαστεί να κάνει ο πελάτης καταγγελία...). Ακριβώς επειδή η πλειονότητα των καταναλωτών ήταν στην φάση με το,,,αγγούρι που είπες (και πολλοί συνεχίζουν να μην ασχολιούνται - απλά να πληρώνουν,,,αν κι εφ' όσον μπορούν...).

57 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αφού περασαν απο Δεδδηε τελείωσες ... 

...μεγάλη κουβέντα είπες...Θυμάμαι διάφορους εδώ που είχαν επικοινωνήσει με ΔΕΔΔΗΕ επειδή καθυστέραγε η ενεργοποίηση και τους λέγανε "από εμάς έχει φύγει" και το τρενάρανε στην ΔΕΗ μετά (για την ενεργοποίηση του Ονλάιν)...

Δημοσ.

Παιδιά η τεχνική κάλυψη του My Home Enter + αξίζει; Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Μ'ενδιαφέρει για διαμέρισμα σε παλιά οικοδομή που όλο βγάζει προβλήματα με υδραυλικά και ηλεκτρολογικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, diver86 είπε

.στ εκκαθαριστικό αφού η μέτρηση είναι η δικιά μ δεν έπρεπε να είναι μόνο με τη καινούργια κ όχι συμψηφισμός με παλιές τιμες

όχι γιατί μετρά τετράμηνο ,δες περίοδο κατανάλωσης

1 ώρα πριν, diver86 είπε

Τους ανέβασα πριν φίλε μου τους 2 τελευταίους.φαινονται κανονικά ετσι μου δείχνει σε μένα τουλαχιστον.στο έναντι

ναι τώρα το είδα

έχω αλλεργία στους έναντι , καλή αποκρυπτογράφηση 😁

Δημοσ.

Για πολλούς λόγους , φαντασία να υπάρχει πχ μπορεί να ήρθες από άλλο πάροχο και να μην έκανες αίτηση για ΚΟΤ ξανά όταν μπήκες ΔΕΗ 

Ή να μη δικαιούσαι ΚΟΤ από ένα σημείο και μετά 

Ή να έκανες αργά αίτηση και να μην πιάνει όλη την περίοδο κατανάλωσης 

Αλλά , είναι συζήτηση για το άλλο θέμα 

• Like 1
Δημοσ.

Σε παροχή που ήταν κομμένο το ρεύμα (όχι λόγο χρεών) έκανα αίτηση για online(έφτιαξα και ebill μέσω της αίτησης), μέσω web και έλαβα αριθμό αίτησης. Την ίδια μέρα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή μετρητή με νυχτερινού. Πόσες μέρες πιστεύετε να αφήσω να περάσουν πριν να αρχίσω να ενοχλώ την ΔΕΗ για να επιβεβαιώσω οτι προχωράει η αίτηση μου? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Σε παροχή που ήταν κομμένο το ρεύμα (όχι λόγο χρεών) έκανα αίτηση για online(έφτιαξα και ebill μέσω της αίτησης), μέσω web και έλαβα αριθμό αίτησης. Την ίδια μέρα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή μετρητή με νυχτερινού. Πόσες μέρες πιστεύετε να αφήσω να περάσουν πριν να αρχίσω να ενοχλώ την ΔΕΗ για να επιβεβαιώσω οτι προχωράει η αίτηση μου? 

Μπορεις και απο αυριο μεθαυριο να ρωτας..  Ο Δεδδηε θελει 2-3 μερες για να κανει  την επανανσυνδεση..

Καλυτερα θα ηταν να εβαζες πρωτα το ρευμα και μετα να ζητουσες απο τον Δεδδηε να μπει νυχτερινος μετρητης ετσι γινεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά :  Αίτηση για ONLINE (αλλαγη παρόχου) μεσω e-contract (απο το site) 26/12  , 11/1  ενεργοποίηση του προγράμματος  στο e-bill .  Δεν το περίμενα...

Επεξ/σία από mellodos
Δημοσ.

Σήμερα  εμφάνισε sτο e-bill επιλογές για πρόγραμμα,  ενεργοποίησα το myhome-online.

Αίτηση από  e-contract,  αλλαγή παρόχου, το e-bill προϋπήρχε.

Η αίτηση που στείλανε να συμπληρώσω ήταν για Γ1,  τους ρώτησα,  γιατί δεν είναι αυτό που είχα επιλέξει

και μου απατήσαν 

Ακόμη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αίτηση που λάβαμε μέσω της υπηρεσίας e-contract δεν συμπεριλάμβανε κάποια επιλογή προγράμματος. Συνεπώς, μπορούμε είτε να ολοκληρώσουμε το αίτημά σας χωρίς κάποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε έπειτα μέσω της υπηρεσίας e-bill το πρόγραμμα που επιθυμείτε, είτε να ακυρώσουμε την παρούσα αίτηση και να πραγματοποιήσετε εκ νέου αίτημα με το επιθυμητό πρόγραμμα. 

Είχα  επιλέξει  Ender

Αν δε ρωτούσα η αν δεν το γνώριζα από το φόρουμ θα παρέμεινα στο Γ1

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Konstantinio είπε

Καλησπερα! Γνωριζει καποιος γιατι αφου εχω ΚοτΑ και εχω καψει 565kw μερας γιατι μου βαζει εκπτωση κοινωνικου μονο στις 338kw?

CA6799BD-299E-49AE-B61F-A74F84BD1A6F.jpeg

Οι 156 κιλοβατορες είναι του νυχτερινου? 

Δημοσ.

Σε Home Enter με πάγια εντολή σε κάρτα άλλου ατόμου/ονόματος από αυτό της σύνδεσης το αφήνω να κάνει απόπειρα χρέωσης την ημέρα που λήγει? 

Δημοσ.

Μπήκα myhome enter αλλά δεν έκανα πρώτα αμφισβήτηση στον παλιό πάροχο και τώρα περιμένω να δω τι θα σκάσω για την αποχώρηση 💣

Δημοσ.

Παιδιά, αν βάλω εγώ τις μετρήσεις σημαίνει ότι όοολες τις επόμενες φορές θα πρέπει να συμπληρώνω πάλι εγώ;

Σκεφτόμουν ότι στο λογαριασμό έχω 1.5 μήνα ρήτρα και 2.5 το Enter.

image.png.3d87431eb2c555821d66fb18451e383d.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...