Προς το περιεχόμενο

Η AMD δεν θα καθυστερήσει την παράδοση των Zen 3 επεξεργαστών για PS5 & Xbox Series X


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
43 λεπτά πριν, freegr είπε

Τουλάχιστον θα προλάβουν την αγορά των Χριστουγέννων οέο 

χριστουγεννα λογικα θα παιξει ξεστοκαρισμα απ τα "παλια". του μπλακ φραιντει θα γινει :P

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, userino είπε

Ωραίο γκομενάκι 

 H... Λίζα ???  Αν δεν έχεις ιδιαίτερα γούστα για 50+ ασιάτισες νάνους, τότε είσαι ο ορισμός του φανμπου... :)

Επεξ/σία από Eloy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κομμάτι "οι καινούργιοι ryzen 4000 προσφέρουν ως επί το πλείστον μεγάλη ισχύ και ικανοποιητική διάρκεια ζωής της μπαταρίας" , δεν μου πολυαρέσει ,άρα υπάρχουν εφαρμογές που δεν προσφέρει μεγάλη ισχύ ,και το drain της μπαταρίας φτάνει ......στο θεό ? στον τομέα των γραφικών η ενσωματωμένη πως τα πάει? λαμβάνοντας υπόψη ότι οι καινούργιοι tiger lake της ιντέλας πάνε πολύ καλά φτάνοντας σε απόδοση μια dedicated mx 150.

καλή η διαφήμιση για την  προώθηση των προϊόντων αλλά σαν καταναλωτές ας κρατάμε και .............μικρό καλάθι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θέλουμε να πεθάνει η Intel. Θέλουμε απότην Intel επεξεργαστές καλύτερης απόδοσης και τιμής. Καλύτερη μακροζωία σε socket καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά (για όποιον τα θέλει), δυνατότητες overclocking (για όποιον τις θέλει) κλπ. 

Έχει κανείς αμφιβολία ότι αν η AMD σαρώσει την αγορά δε θα γίνει μια INTEL της τελευταίας δεκαετίας;

Εγώ αυτό που θα ήθελα περισσότερο είναι έναν τρίτο παίχτη στη desktop αγορά.

 

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, dchatz είπε

Δε θέλουμε να πεθάνει η Intel. Θέλουμε απότην Intel επεξεργαστές καλύτερης απόδοσης και τιμής. Καλύτερη μακροζωία σε socket καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά (για όποιον τα θέλει), δυνατότητες overclocking (για όποιον τις θέλει) κλπ. Έχει κανείς αμφιβολία ότι αν η AMD σαρώσει την αγορά δε θα γίνει μια INTEL της τελευταίας δεκαετίας; Εγώ αυτό που θα ήθελα περισσότερο είναι έναν τρίτο παίχτη στη desktop αγορά.

Οχι η amd δεν θα γινει Ιντελα. Το εχουν παρει πολυ καλα το μαθημα ολοι οσοι ειναι στον χωρο. Το "φαινομενο ιντελ" με σταθερα 4 πυρηνες, 5% αυξηση αποσοσης κ +200Ε καθε χρονο στην τιμη με τους κορυφαιους στο χιλιαρικο, για μια δεκαετια, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ακομα κ αν το θελαν.

Να βρουν αλλον τροπο να κανουν μαρκετινγκ τα προιοντα τους κ να ανεβασουν τιμες γινεται. Αλλα το ολο στυλ που ακολουθουν ειναι πολυ διαφορετικο σε ολα-  κ στην τιμολογηση. Κοιτα τον αριθμο των πυρηνων, την δυναμη των γραφικων, την συμβατοτητα, τις ταχυτητες που ανεβαινουν κ στο τελος τις τιμες. 3 χρονια τωρα ολα ειναι τιμια- γι αυτο κ η συνταγη δουλευει. Λες να μην το καταλαβαινουν αυτο? Λες να θελουν να πυροβολησουν το ιδιο τους το ποδι δινοντας την ευκαιρια στην Ιντελα να ισοφαρησει τις σχεσεις τιμης/αποδοσης κ να χασουν τον πρωτο κ καλυτερο μπαλαντερ που εχουν στο μανικι απο πριν απ τους ryzen?

Εδω παιζουν μπαλα μονοι τους στο WS segment με τους threadripper κ παλι οι τιμες τους ειναι κανονικες (για τα μεγεθη της κατηγοριας). Γιατι να το χαλασουν τωρα? Η ιντελα ειναι πολυ χοντρη μυγα κ εχει πολυ ξυγκι ακομα. Το οτι η κοκκινη καταφερε απο 10% της αγορας να παει στο 25% δεν λεει κ πολλα- η μπλε εχει ακομα το 75%. Θελουμε ακομα 3-4 χρονια καθολικης κυριαρχιας της amd μονο για να φτασουμε στο 50% που κ παλι σημαινει οτι η αγορα ειναι στην μεση. Κ ναι, οι μπουληδες της μπλε καναν ασχημες ανακοινωσεις για τα 10nm κ τα επερχομενα 7nm, αλλα δεν νομιζω οτι ο δρομος θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα για την Λιζα. 

Αλλα κ η ιντελα, μετα απο 3 χρονια χαστουκια, αν ηθελε να ισοφαρισει τις τιμες θα το ειχε κανει πλεον. Αρα, ολοι ειναι στις θεσεις που σχεδιαζαν τιμολογιακα απο την αρχη κ δεν προκειται να κουνηθουν, παρα μονο αν τα ποσοστα αλλαξουν δραματικα (το οποιο δεν θα γινει συντομα). 

Κ τριτος παιχτης δεν θα μπει (δυστυχως) ευκολα στο παιχνιδι. Ιδιως τωρα που η Αμερικη στοχοποιει την Κινα σαν τον επομενο "εχθρο"- αρα, δεν θα υπαρχει σοβαρη μεταφορα τεχνολογιας απο δω κ περα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, seithan είπε

Κάμε ψαλίδι, θα γίνει ζημιά! 

Το +50% είναι σίγουρο μόνο από το γεγονός ότι θα έχει διπλάσια CU

E5EhBp2.png

Βάλε καλύτερο node και arch improvements. +50% είναι το bare minimum, το θέμα είναι οι drivers γιατί άμα είναι σαν του RDNA δεν παναείναι και +200% δεν θα έχει σημασία.

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα αυτά έρχονται φθινόπωρο; 

Οπότε για να λυθούν τα προβλήματα από δαύτα θέλουμε και κανένα τρίμηνο ακόμα.... 

Drivers, bios, θερμοκρασίες κτλπ..... 

Κρατήστε μικρό καλάθι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...