Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Σε ερώτημα που είχα στείλει για το πότε να υπολογίζουμε ότι θα έχουμε πρόοδο στο στάδιο "Ανάκτησης στοιχείων κορωνόπληκτων" έλαβα την παρακάτω απάντηση χθες:

"Από τα στοιχεία του συστήματος προκύπτει ότι η αίτησή σας βρίσκεται στο στάδιο «Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων». Στο στάδιο αυτό πραγματοποιείται έλεγχος από το σύστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως εντάσσεστε στους οικονομικά πληγέντες από τον κορωνοϊό. Ο προαναφερόμενος έλεγχος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε περίπου 1 μήνα. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, τότε θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά (με email) από την πλατφόρμα. Μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πρόοδο / αποτέλεσμα του ελέγχου, με το να εισέλθετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και ειδικότερα στη αρχική σελίδα της αιτήσεώς σας και στο πεδίο «Ένδειξη Κορωνόπληκτου»

Καλή υπομονή...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε εμένα σήμερα 15/9, ήρθε μήνυμα "παροχή στοιχείων από πιστωτές" 

την αίτηση την είχα κάνει 3/8.

Δημοσ.

Εμένα δεν έχει αλλάξει ακόμη οποτε φαντάζομαι μεχρι τέλος του μήνα αν δεν έχει εγκριθεί κατι θα λεει απόριψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SPANK είπε

Εμένα δεν έχει αλλάξει ακόμη οποτε φαντάζομαι μεχρι τέλος του μήνα αν δεν έχει εγκριθεί κατι θα λεει απόριψη

Ούτε και εμένα έχει αλλάξει κάτι...

Υπομονή.

Αν μπορεί, σε όποιον αλλάζει το στάδιο να μοιράζεται τουλάχιστον την ημερομηνία που έκανε την αίτηση ή γιατί θεωρείται κορωνόπληκτος για να καταλάβουμε οι υπόλοιποι με ποιον τρόπο προχωράει ο έλεγχος για να αλλάξει το στάδιο.

Καλημέρα σε όλους

Επεξ/σία από totis13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anthony3091 είπε

Δήλωση στις 12/9 η κατάσταση άλλαξε σε  αροχή στοιχείων από πιστωτές" . Ξέρει κανένας αν αυτό σημαίνει ότι προχωράει κανονικά?

Λογικά ναι είσαι στην επόμενη φάση δεν έχει ακυρωθεί ενοω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SPANK είπε

Λογικά ναι είσαι στην επόμενη φάση δεν έχει ακυρωθεί ενοω 

Σωστά! Τώρα θα δούνε με τις τράπεζες αν πληρείς τα τραπεζικά κριτήρια και μετά επιδοτείσαι :-)

Αν επιτρέπεται ως τί κρίθηκες κορωνόπληκτος (μισθωτός σε αναστολή, εκμισθωτής με μειωμένα ενοίκια) κτλ? Γιατί η ημερομηνία αίτησης είναι μεταγενέστερη πολλών που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν κριθεί.

Επεξ/σία από totis13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, totis13 είπε

Σωστά! Τώρα θα δούνε με τις τράπεζες αν πληρείς τα τραπεζικά κριτήρια και μετά επιδοτείσαι :-)

Αν επιτρέπεται ως τί κρίθηκες κορωνόπληκτος? Γιατί η ημερομηνία αίτησης είναι μεταγενέστερη πολλών που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν κριθεί.

Μη καταβολή ενοικίων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anthony3091 είπε

Μη καταβολή ενοικίων

Thanks.

Άρα SPANK, ας ελπίσουμε ότι έχουν πιάσει αρχικά αυτή την κατηγορία :-)

Εγώ μισθωτός που ήμουν σε αναστολή και έλαβα τα ειδικά βοηθήματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totis13 είπε

Thanks.

δεν πάνε με κατηγορίες 

εγώ έχω ατομική επιχείρηση με πληττόμενο καδ

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vpanos1 είπε

δεν πάνε με κατηγορίες 

εγώ έχω ατομική επιχείρηση με πληττόμενο καδ

Με σειρά ημερομηνίας αίτησης πάντως δεν πάνε σίγουρα.

Επειδή έχουν κάνει και δυο φίλοι μου μισθωτοί εντός Αυγούστου και οι αιτήσεις τους είναι επίσης στο Στάδιο Ανάκτησης, εικάζω ότι οι λίστες στις οποίες τσεκάρονται τα ΑΦΜ είναι κατηγοριοποιημένες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, totis13 είπε

Thanks.

Κι εγω σαν μισθωτος που ημουν σε αναστολη και ελαβα το ειδικο βοηθημα ακομη τιποτα...

παρολο που εκανα νωρις την αιτηση στις 3 αυγουστου, ακομη γραφει Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων..

Αρα ναι ας ελπισουμε οτι το πανε με κατηγοριες...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Προχώρησε και το δικό μου στους πιστωτές. 

Μισθωτός που ήμουν σε αναστολή για δύο μήνες με αίτηση 6/8.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...