Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, totis13 είπε

Καλημέρα!

Εγώ που είμαι, δεν έλαβα τέτοιο sms.

Οι αναστολές δίχως αίτηση άρσης έχουν περιθώριο έως 31/12(αν θυμάμαι καλά). Έχεις ζητήσει άρση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα, και εγώ 100% ενήμερως είμαι και δεν έλαβα κάποιο μήνυμα από Eurobank.

Εχεις δοση στις 1/12?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christod67 είπε

Εχεις δοση στις 1/12?

Ναι, κάθε πρώτη του μήνα μου τραβούν την δόση. Σήμερα το πρωί έκανα την κατάθεση για το δάνειο όλου του ποσού. Το βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Delavia είπε

Οι αναστολές δίχως αίτηση άρσης έχουν περιθώριο έως 31/12(αν θυμάμαι καλά). Έχεις ζητήσει άρση?

Θα ζητήσω και 02/12 και αφού ΔΕΝ πληρωθεί η δόση Δεκεμβρίου (01/12).  αλλά έχω ήδη στείλει και email για να είμαι καλυμμένος ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της αναστολής δόσεων πέραν της 31/12/2020.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, totis13 είπε

Θα ζητήσω και 02/12 και αφού ΔΕΝ πληρωθεί η δόση Δεκεμβρίου (01/12).  αλλά έχω ήδη στείλει και email για να είμαι καλυμμένος ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της αναστολής δόσεων πέραν της 31/12/2020.

Το δυσκολότερο πράγμα σήμερα, είναι να συνεννοηθείς και τελικά να πετύχεις άρση της αναστολής δόσεων στη eurobank. Η άλλη μου έλεγε "ειναι όλα εντάξει κλπ" και μασουλάγε ( στην ειδική γραμμή για την "γέφυρα" αυτά). 

Π@π@ρια μπλε ήταν εντάξει. Αν δεν έβαζα κάποιο γνωστό που μπόρεσε τελικά να το καταφέρει, ακόμα "επόμενη δόση 17/1/21" θα έλεγε... και φυσικά το ποσόν της οποίας θα αυξανόταν σε δυσθεώρητα ύψη, κάνοντας την επιμήκυνση επιβεβλημένη. 

BTW : SMS δεν μου ήρθε ούτε email εννοείται. Δόση 17/12 χωρίς αναστολή. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nikodemus είπε

Το δυσκολότερο πράγμα σήμερα, είναι να συνεννοηθείς και τελικά να πετύχεις άρση της αναστολής δόσεων στη eurobank. Η άλλη μου έλεγε "ειναι όλα εντάξει κλπ" και μασουλάγε ( στην ειδική γραμμή για την "γέφυρα" αυτά). 

Π@π@ρια μπλε ήταν εντάξει. Αν δεν έβαζα κάποιο γνωστό που μπόρεσε τελικά να το καταφέρει, ακόμα "επόμενη δόση 17/1/21" θα έλεγε... και φυσικά το ποσόν της οποίας θα αυξανόταν σε δυσθεώρητα ύψη, κάνοντας την επιμήκυνση επιβεβλημένη. 

BTW : SMS δεν μου ήρθε ούτε email εννοείται. Δόση 17/12 χωρίς αναστολή. 

Δημοσ.

Τα χρήματα πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου σήμερα (Πειραιώς) αλλά το ποσό που μου έχουν πιστώσει είναι αυτό που αναφερόταν στο Mail για την πληρωμή της δόσης Νοεμβρίου, την οποία είχα πληρώσει στο 100%.😣 Ότι νά'ναι, είδομεν 

Δημοσ.
Στις 8/9/2020 στις 5:29 ΜΜ, totis13 είπε

Για να δούμε...

Δεν είμαι αισιόδοξος πάντως, γιατί και οι Τράπεζες θέλουν το χρόνο τους για το δικό τους έλεγχο.

Προβλέπω να παίρνουν παράταση οι αναστολές πληρωμών μέχρι 31/12 και η επιδότηση για όσους τη δικαιούνται να τρέχει από το νέο έτος.

Ελπίζω να βγω ψεύτης.

Έχω πέσει έξω στην αιτία (ασυνεννοησία τελικά), αλλά πολύ μέσα στην ουσία (επιδότηση από το νέο έτος).

Οι περισσότεροι (τουλάχιστον στη Eurobank) θα επιδοτηθούν από το νέο έτος μιας και στείλανε μαζικά sms για πληρωμές 01/12 Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α .

Και καλά εγώ είμαι σε αναστολή. Οι υπόλοιποι που και βεβαίωση έχουν και την έλαβαν από Νοέμβριο γιατί ρε $%^#@(-) τους καλείτε να πληρώσουν εν μέσω καραντίνας κανονικά ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoopx25x είπε

Τα χρήματα πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου σήμερα (Πειραιώς) αλλά το ποσό που μου έχουν πιστώσει είναι αυτό που αναφερόταν στο Mail για την πληρωμή της δόσης Νοεμβρίου, την οποία είχα πληρώσει στο 100%.😣 Ότι νά'ναι, είδομεν 

Επιβεβαιώνω και εγώ αντίστοιχα Πειραιώς.

Έλαβα στον ειδικό και μη διαχειρίσιμο λογαριασμό την επιδότηση(για 19/11) που παρήλθε και δεν έχω ιδέα πως θα πάρω τα χρήματα εφόσον η δόση χρεώθηκε 100% σε εμένα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, totis13 είπε

Έχω πέσει έξω στην αιτία (ασυνεννοησία τελικά), αλλά πολύ μέσα στην ουσία (επιδότηση από το νέο έτος).

Οι περισσότεροι (τουλάχιστον στη Eurobank) θα επιδοτηθούν από το νέο έτος μιας και στείλανε μαζικά sms για πληρωμές 01/12 Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α .

Και καλά εγώ είμαι σε αναστολή. Οι υπόλοιποι που και βεβαίωση έχουν και την έλαβαν από Νοέμβριο γιατί ρε $%^#@(-) τους καλείτε να πληρώσουν εν μέσω καραντίνας κανονικά ?

eurobank : γελαει ολη η οικουμένη και το ηλιακο σύστημα μαζί.Σου λέω η άλλη μου μιλούσε κι έτρωγε.Έπρεπε να βάλω γνωστό για να  ζητήσω ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ,οχι τίποτα χάρες...να πληρώνω ζητούσα και μαλακιζόντουσαν.

17/12 η επόμενη δόση...θα δείξει.Πολύ ξεφτίλα παντως ,απο τη μια ''τα λεφτάκια μου ρε'' κι απο την άλλη φαντάζομαι τα back office τους σε επίπεδο μεσαιωνικού χαμαιτυπείου.

edit: όταν μιλάτε με eurobank για τέτοια θέματα ή τουλάχιστον ισάξιας σημασίας,να κρατάτε το όνομα του υπαλλήλου,ωρα και ημέρα τηλεφωνικής συνομιλίας ,καταλαβαίνετε φαντάζομαι...

Επεξ/σία από nikodemus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω και εγώ κατάθεση στη Πειραιώς. 

Φυσικά είναι η επιδότηση που αντιστοιχεί στην 1/11.

Θα δώ τι θα γίνει στις 1/12 (αν δηλαδή μπει η αντίστοιχη επιδότηση) και θα σας πω.

Επεξ/σία από yiankap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...